Da pe ala l.am vazut! extraordinar filmul!
Depinde de ce vrei sa plangi, ai foarte multe variante. Te poti uita la un film de comedie danduti cu un ciocan in cap pana se termina filmu sigur o sa plangi foarte mult la un moment dat si cei din jur Lasand gluma la oparte nu toti avem aceleasi sentimente, fiecare o sa-si dea cu parerea in felul sau, un film care pe mine cel putin m-a impresionat este The Pianist si il recomand cu cea mai mare placere (nu vreau sa jignesc pe cineva dar recomand un IQ in jurul cifrei 140 altfel degeaba te uiti la el ca adormi) Pentru fete si nu numai am observat ca telenovelele sunt sursa numarul unu la bocit deci este si asta o recomandare iar legat de Titanic... incearca da o sa plangi probabil dupa film cand o sa-ti dai seama ca ai pierdut 2 ore din viata obsolul degeaba. FUNDA?
Daca nu ai vazut "Titanic", poti sa-l vezi...o sa razi ceva...sau incearca "HACHI". Ultimul e un film cu un caine, e abosult bestial filmul. Sper sa-ti placa!
Nu stiu sigur cum se numeste, dar e un film super fain si trist, eu am plans la el. E un film fain cu 8 caini haski care sunt lasati in polu nord singuri (nu stiu sigur daca in polu nord dar undeva cu multa zapada oricum). Si nu stiu sigur ce se intampla in film ca l-am vazut de mult, dar stiu sigur ca,, cativa cani mor de frig sau foame, aa am uitat sa spun ca ei sunt lasati in zapada legati cu lanturi (deoarece se apropia o furtuna mare si toti oameni au plecat, dar pana la urma cineva se intoarce dupa ei). Creka filmul se numeste: 8 la incepu
Oaaa hai sa cautam sa vedem cum se numeste mi.ar place mult sa vad filmul astaa cu caini haski :X:X
Se numeste "Eight bellow" acum o sa il vad pe asta! mersi
Npc fundita? Te rog, Ms si eu.