| Lacramioara_Xenia_1990 a întrebat:

Vreo recomandare de serial? Ma plictisesc si vreau sa ma uit la ceva! Orice... puteti si mai multe

Răspuns Câştigător
| Voicu_Ionela_1999 a răspuns:

Eu una am privit destul de multe si super captivante. Uite o lista a top seriale ce mi-au placut:
1. Game of Thrones (cu toate ca presupun ca l-ai vizionat)
2. The 100. Este superb de la sezonul 2 incolo, priveam cate 8-9 ep pe zi.
3. Breaking Bad, cu siguranta ai auzit de el, despre un batran chimist, care devine traficant de droguri. super interesant, din cate am inteles e si cel mai vizionat serial
4. The Shannara Chronicles. Cu toate ca are doar un sezon mi s-a parut super, intr-adevar un serial bun, la fel, l-am terminat in cateva zilelaughing
5. The Walking Dead. Eu una nu l-am privit pentru ca nu-s asa atrasa de genul asta de seriale insa prietenii mei sunt innebuniti dupa el.
6. Lucifer. Extreeem de interesant si captivant
7. Blindspot. E extraordinar, cu o tipa care a decis sa ia o substanta care ii stergea memoria, sa fie tatuata si toate astea pentru a indeplini o misiune. Mai apoi ea habar n-avea de cele intamplate si de viata ei. Pur si simplu a luat-o de la 0, a intrat la FBI pentru a-i rezolva tatuajele (fiindca fiecare tatuaj reprezenta un caz, o planificatie a teroristilor, etc)
8. Da Vinci's Demons. Un serial care mi-a placut foarte mult, cu toate ca la sfarsitul lui am ramas cu un gust foarte amar si am plans mult... merita vizionat cu siguranta
9. Shadowhunters. E captivant, e SF, mi-a placut mult, pacat ca are doar un sezon momentan, il astept pe al doilea

Si lista ar putea continua, eu una am fost foarte multumita de serialele enumerate mai sus, mi-au placut enorm. Vizionare placuta indiferent de serialul pe care-l alegi :*

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru Voicu_Ionela_1999):

Multumesc foarte mult de recomandari

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

American horror story, familia bundy, supranatural

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru RAY):

Supernatural sunt la zi cu el

| faramatania a răspuns:

Banshee,Lost, Gotham, Into The Badlands, Sense8, Black Mirror, True Detective, The Killing, The Shield, The Sopranos, Six Feet Under, Californication, Weeds, Lilyhammer, Power, Mad Dogs, The Night Manager, Mozart In The Jungle, Westworld, The Night Of, The Divide (2014),A Young Doctor's Notebook, Unforgettable, Baskets, altele:The Magicians, Damien, Second Chance, Blood & Oil, The 100, Wicked City, TWD, The Shannara Chronicles, Stranger Things, Valea Mută și Eyewitness

| Clorox a răspuns:

American horror story

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru Clorox):

Mersi... exact de ce am nevoie happy

| deeeaqq a răspuns:

Pretty Little Liars
American Horror Story
Lie To Me
The Vampire Diares
Teen Wolf Arrow
The Walking Dead
True Blood
Supernatural.

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru deeeaqq):

Aceste seriale le.am vazut dar multumesc oricum, daca iti plac serialele de genul actiune si thriller iti recomand si The Originals e despre familia originala din The Vampire Diares

| Alexuţ02 a răspuns:

Hawaii 5.0
The Walking Dead
Spartacus
NCIS : Los Angeles
Prison Break

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The 100
Stranger Things
Arrow
Lucifer
Westworld
The Expanse
Sherlock
Lie to me
Dexter

| Niklauss a răspuns:

Arrow
Flash
Supergirl
Lucifer
The 100
Supernatural
Legend of Tommorow
Teen wolf
The walking dead
I Zombie
Moonlight
The vampire Diares
The originals
True blood
Hawaii 5.0
Breaking Bad
Limitless

Stiu ca ai dat funda dar poate te ajuta.

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru Niklauss):

Multumesc mult, o sa ma uit la ele :*

| Niklauss a răspuns (pentru Lacramioara_Xenia_1990):

Eu am vazut peste 40 de seriale si aste sunt cateva din prefereate mele si sunt seriale foarte bune, vizionare placuta : *

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru Niklauss):

Wow... ai vazut multe mersi o sa am daca... ai vazut The Vampire Diares sau Supernatural?

| Lacramioara_Xenia_1990 explică (pentru Lacramioara_Xenia_1990):

A scuze acum am vazut ca sunt in lista

| Niklauss a răspuns (pentru Lacramioara_Xenia_1990):

Da ambele sunt seriale foarte bune, din pacate The Vampire Diares se termina acum la sezonul 8 iar Superanural se zice ca s-a semnat un contract de 15 sezoane si eu acum sunt la sezonul 12.
Ti le recomand pe ambele sunt seriale foarte mari si bune, eu unul prefer acum TVD dar la Supernatural m-am uitat ca obsedatul cand l-am inceput, am vazut 5 sezone sau 6 intr-o saptmana si e mult avand in vedere ca un sezon are 21-23 de episoade.
Da stiu arat cam disperat dar cand te plictisesti si nu ai ce face e bun laughing
Scriem-i te rog mesaje sa evitam spamul.

| Edisor27 a răspuns:

La serialul La Bloc

| ImSnow a răspuns:

Prison Break, The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Better Call Saul, Breaking Bad, 3%