| T0T a întrebat:

Vreun film bun horror anunțat pe 2018? Am văzut o serie de trailere pentru filmele horror care au apărut/ o să apară în 2018 și în comentarii peste tot numai critici. O fi vina filmelor sau e ceva obișnuit ca pe internet în comentariile filmelor să fie full de hateri?

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Si eu vreau sa vad un film horror mai bunicel, dar din pacate nu prea mai gasesc.
Daca te-au atras in vreun fel, uita-te la ele, nu astepta parerea altora, caci gusturile nu se discuta.
Eu mai intai vad un film, apoi ma uit la ce au comentat altii, pentru a-mi face singur o parere. Si eu tot pe cele psihologice si complicate le prefer,, nu ceva din care deduc din prima care e treaba cu ele.

13 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu e vorba de hateri, ci de filmele horror care chiar sunt prost facute.
Cand subiectul actiunii din fiecare film horror prezinta doar un demon sau o fantoma, n-ai prea multe asteptari,, acelasi motiv, subiecte diferite/

| T0T explică (pentru Drimmero):

Înainte filmele horror erau mai bune. Și mai sunt filme horror cărora li se șterg multe scene pe motiv ca să poată urmări și puștanii de 16 ani LGBT...Filmele horror de azi e adevărat că sunt mai mult dramă. Rar mai vezi în ziua de azi filme horror cu adevărat bune și dure. Până și ele parcă sunt făcute pentru flower power people cu haine strâmte și chiloții în fund.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Da' hater te-ai mai facut ))))).
Pana si filmele din anii 70-80' in care monstrul era unul cu un sac de cartofi tras pe cap erau mai horror decat tentativele din ziua de astazi.

Nu știu de ce tuturor filmelor li se acordă azi atâta dramatism ieftin(măcar de era din ăla de calitate). Nu zic, uneori merge și un film din ăsta horror, mai cuminte, dar deja și-au făcut un obicei. Nu e vorba că nu îmi plac deloc dar faza e că mai vreau și eu ceva care chiar să mă sperie mai tare, care să aibă o poveste mai psihologică, mai complexă.
Mi-au atras atenția vreo 3 sau 4 filme din trailerele alea pe care le-am văzut.dar chiar și așa nu par cine știe ce. Poate am fost și eu influențat de comentarii, cine știe. Dar din experiența mea din ultimii ani cam asta a fost realitatea horror a filmelor...Cine știe, poate îmi schimb părerea după ce le văd pe astea.

Ai dreptate. E adevărat că uneori când văd foarte multe păreri proaste mă demoralizează un pic. Dar au fost filme de genul la care m-am uitat iar mie unuia mi-au plăcut. Ca să mă uit la un film trebuie să mă atragă trailerul, descrierea că altfel nu îmi place să îmi pierd timpul. Comentariile e adevărat că trebuie lăsate la urmă mai ales că gusturile mele nu-s extrem de comune la unele filme. De aceea zic că cele ce m-au atras până să citesc comentariile chiar cred că o să le urmăresc.

Asta trebuia sa faci de la inceput, sa le vizionezi, mancuniene, lasa parerea altora caci subiectivismul este in floare.
Ce alte genuri de filme mai preferi?

Sincer cam de toate genurile am încercat să vizionez căci pentru mine dacă un film e bun sau îmi place nu contează ce gen e. Uneori drame, uneori mai pe acțiune. Nu merge să o țin constant. După prea multă dramă sau romantism chiar e nevoie și de puțină adrenalină. După prea multă acțiune e nevoie să mai și o lași mai moale. Gen așa mă gândesc eu. Dar în mare îmi plac filmele psihologice și horror.

Si eu gandesc asa, in sensul ca prefer un film bun care sa ma tina atent,, necontand genul, la fel si cu muzica.

Trebuie diversitate!

Exact. Și cu muzica la fel. E adevărat că mă înclin pe anumite genuri dar nu aș putea mereu să ascult doar același gen.

Din rock ai putea da in manele? dar invers? Nu cred ca ai asculta chiar orice gen ))))

Uneori ascult și manele, deși foarte rar. Sunt melodii care nu îmi distrug psihicul chiar dacă sunt de genul acesta.

Cred ca as putea asculta si eu rock, daca sunt melodii ok, nu cu bubuiala, caci daca ma doare capul, nu prea as intelege nimic din ele.

Si eu vreau sa vad un film horror mai bunicel, dar din pacate nu prea mai gasesc.
Daca te-au atras in vreun fel, uita-te la ele, nu astepta parerea altora, caci gusturile nu se discuta.
Eu mai intai vad un film, apoi ma uit la ce au comentat altii, pentru a-mi face singur o parere. Si eu tot pe cele psihologice si complicate le prefer,, nu ceva din care deduc din prima care e treaba cu ele.

| Drimmero a răspuns:

Ia si Drimmero o funda unde nu raspunde nimeni, bwhahahaha