| daηă a întrebat:

X Factor sau Vocea Romaniei? Care va place mai mult? De ce?

15 răspunsuri:
| AnnaMariaaa a răspuns:

Vocea Romaniaei,mi se pare mult mai frumos, adica merg chiar oamenii care au talent nu ca la xFactor oricare, care crede ca deschide gura are talent

| Minnie a răspuns:

Vocea Romaniei, clar.

| Didi908 a răspuns:

X factor +pentru ca mai rad de concurenti si daniel buzdugan ii ffff amuzant! laughing)

| NoNameJunior a răspuns:

Salut!
Vocea Romaniei pentru ca acolo vin numai concurenti buni!
cand, la X Factor, vin numai ca sa se faca de ras.bine recunosc, mai sunt si concurenti buni dar nu mi se pare asa de interesant X Factor.
deci Vocea Romaniei!

| DanDannn a răspuns:

Vocea Romaniei. x factor e cam jeg straight face, vin toti afonii sad

| BalonassDeSapun a răspuns:

Vocea Romaniei! Pt. ca e mai frumos!

| Raluxx a răspuns:

Vocea Romaniei.pentru k este mai captivant si mai interesant:X

| madymadalina99 a răspuns:

Vocea romaniei pentru ca are o tema super, concurentii au voci superbe si au cei mai buni antrenori din Romania:p! funda?winking

| bybycutz a răspuns:

Sincer imi place mai mult vocea romaniei pentru ca acolo cei care "jurizeaza" ca sa zic asa sunt numai oameni cu experienta muzicala vasta pe cand la x factor e numa paula care are ceva, ceva experienta in muzica adrian nu sunt sigura daca are sau nu iar mihai e pus acolo numa pe post de dracusor P.S. mai e si faza ca unii te vad te judeca 50% pentru cum ai cantat si 50% pentru felul cum arati...iar pe cealalta parte cei da la vocea romaniei nu te vad asa ca nu pot sa isi dea seama de nimic nici din ce categorie sociala esti nici de religie deci acolo conteaza numa talentu si nimic mai mult:*:*:*:*:*:*:*sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vocea Romaniei. X Factor e o tampenie si e copia la romanii au talent

| Reiikó a răspuns:

Vocea romaniei! Imi place mult pentru ca juriul e mai de calitate deacat la X factor, la vocea romaniei vin numai concurenti talentati nu ca la X factor unde vin multi care canta oribil, pe mina ma amuza Horia Brenciu laughing! Mie una mi se pare mai frumos organizata vocea romaniei deact X factor!
E o emisiune care merita vazuta!
Tie care iti place mai mult X factor sau Vocea romaniei!

| daηă explică (pentru Reiikó):

La inceput nu imi placea X Factor. Dar acum a inceput sa imi placa.Cat despre Vocea Romaniei, inca imi place big grin

| nadyank a răspuns:

Amandoua, ca nu prea au treaba una cu alta happy...

| pink13 a răspuns:

Vocea Romanieilove struck de ce? pentru ca emisiunile protv mereu vor da aceea senzatie de placere.In schimb, antena 1 a facut aceasta emisiune doar pentru ai imita pe cei de la protvdatorita succesului romanii au talent...doar pentru a fi nr.1.asa au furat si "nora pentru mama". deci, mie imi place tot cea ce faca protv.happy

| Miruna15 a răspuns:

Vocea Romaniei love struck

Întrebări similare