Hachiko
next three days
inchisoarea ingerilor
bucket list
la cara oculta
tengo ganas de ti si tres metros sobre el cielo
După părerea mea: : Terminatorul partea 1 si partea 2, Vânătoare de oameni, Amprente mortale.
Nominalizat la SMEURA DE AUR
"Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", ultimul film din franciza cu vampiri "Twilight", a primit, miercuri, 11 nominalizari la premiile Zmeura de Aur, trofeul care "recompenseaza" cele mai proaste filme si performante actoricesti... cartile sunt ok dar Robert P. si Kristin S. joaca groasnic. sincer. eu cel putin am fost dezamagita cand au aparut filmele, pentru ca am citit inainte cartile si aveam asteptari.
Si inca ceva...nu breaking dawn 2 a fost nominalizat, ci vampire suck, dar neah, judeci cartile după coperti, daca i_ai da o sansa filmului si apoi cartilor...dar, după cum am zis, tu chiar nu sti ce este acela un actor bun
Tu copila, revino-ti! nu eu i-am nominalizat la Zmeura de Aur, ci criticii de filme. deci daca aia care se ocupa de atata timp cu chestii de genu, mai mult ca probabil ca stiu ei ce zic. deci nu ma mai lua cu teoriile chibritului!
Si citatul ala l-am luat de pe un site, si scrie negru pe alb ca Zori de zi partea a doua a fost nominaliza de 11 ori la Zmeura, iti dau si link daca vrei
Tu ai pus intrebarea, chibrit ce esti...
Thezbx, personajele sunt super, doar ca filmul nu ar fi trebuit sa fie facut de summit... oricum, nu ai recunoaste un talent innascut nici daca ar veni in fata ta si ti-ar trage o palma...
Eu am 2 filme favorite:AVATAR si TITANIC daca mai vrei filme comenteaza!
Le-am vazut
Atunci Ralph strica tot.
Nu cred ca e genul meu.