| anaana2323242 a întrebat:

Ziceti-mi si mie niste filme horror! As dori daca se poate sa fie mai multe scene de groaza, sange, chestii din astea, nu filme de alea care arata ca este urmarit se fac anchete la politie si in final moare, si atatstraight face. Sa fie mai multe scene cum ar fi la SAW.
Multumeschappy

Răspuns Câştigător
| bogz a răspuns:

The strangers
Cazul 39
Stigmata
Iti ajung.

12 răspunsuri:
| kitty_9669 a răspuns:

Halloween 1
halloween 2
Varcolacul
Bloody Mary
Vineri 13

| loveyouschatz a răspuns:

UNDERWORLD mie mi.a placut. sper ca si tie o sa iti placa. merita vazut

| Swal a răspuns:

Freddy vs. Jason. Friday 13. mai multe habar n-am rolling on the floor

| HεεЌεЯε a răspuns:

Cele 13 fantome, Cosmarul intoarcerea lui freedy, fredy 1, 2, 3, 4, casa de ceara, Megapiton vs Regopot...Si mai multe scrii pe google asa : Cinemaxx si dai pe prima si in stanga ai categorii.dai pe alea de groaza si sunt o gramada. unele sperie si oameni mari..cum ar fi filmul: Tabara Cenusie..parca asa se numea. sper sa te speri.

| stefioctavia a răspuns:

Daca chiar iti doresti sa vezi sange incearca filmul Orfana

| cflorin11 a răspuns:

Horror vrei? atunci horror sa fie si mult singe. wrong turn. si are mai multe parti

| andrutzakiss a răspuns:

13 fantome laughing ma uitam la el ca la reclame :p si era permis peste 15,, cica"

| DeadlyJunkie a răspuns:

Orphan killer, Hostel-mai multe parti parca 4, The Human Centipede, Wrong Turn... Funda?

| VampyYuki a răspuns:

Amytiville

| pufoseniemika a răspuns:

The Ring 1, 2
Masina Mortii
Silent Hill
The Devil Inside
The Exorcism of Emily Rose
The Last Exorcism
Drag Me To Hell

| pufoseniemika a răspuns:

Wrong Turn 1, 2, 3
Orphan...etc.laughing

| Petrut145 a răspuns:

Exorcistu, House at the final of street(ceva de genu numai stiu sigur), Devil Inside, Exorcistu, Casa de ceara. Si cam atat big grin Funda?puppy dog eyes