| MyNameIsNotImportant a întrebat:

Ziceti-mi si mie un film de groaza fain:X scrieti un pic si despre ce e vb in el. cel care imi place prim funda :X:X (sa nu fie SF)

Răspuns Câştigător
| BlueVik a răspuns:

Incarca sa te uiti la Town Creek.E vorba despre prezenta nazismului si cum se intoarce el in prezentul nostru.Se intoarce prin prezenta unor mutilati sau ce doamne iarta-ma or fi aia cu tot felul de chestii faranormale.De ajuns cu descrierea te las sa descoperi filmul.(cat despre funditele alea afurisite...m-am lamurit toata lumea zice ca da si nu da nimeni rolling on the floor ) Vizionare Placuta!

3 răspunsuri:
| n3bunatica a răspuns:

The exorcist(1973) este un film horror inspirat din fapte reale.este destul de fain filmul.
Bazat pe romanul lui William Blatty din 1971, filmul „Exorcistul" combină trei scenarii într-o temă de succes: Diavolul pune stăpânire pe mintea şi trupul omului. Subiectul filmului este simplu. Chinuită de convulsii, cu puroi pe faţă, o fetiţă de 12 ani începe să ţipe ca scoasă din minţi, înjură ca un birjar, îl ponegreşte pe Dumnezeu. Cum ajutorul medical nu îi poate fi de niciun folos, singura soluţie care îi mai rămâne la îndemnă mamei fetiţei este căutarea unui exorcist care să alunge demonii.

| MyNameIsNotImportant explică:

L-am vazut deja.

| MyNameIsNotImportant explică:

BlueVik daca nu mai raspund si altii iti dau funda; X

Întrebări similare