Britanicii nu sunt faimosi doar pentru fotbal, Famila Regala sau umorul lor specific, ci si pentru mancarea consistenta. Luna iulie o dedicam Bucatariei Britanice si ne delectam cu retete delicioase pe Gustos.ro. Iata recomandarile noastre:
Mic dejun englezesc - oua cu carnaciori si rosii
Biscuiti englezesti (shortbread) cu merisoare si portocale
Mi-ati facut pofta!
Cred ca voi incerca sa fac si eu Biscuitii englezesti (shortbread) cu merisoare si portocale.
Am mancat odata sau de doua ori cand eram in excursie la Bucuresti, parerea mea e ca merita incercate aceste retete!
Da, dar pacat ca grasanelor alora le e lene sa gateasca, asa ca mai bine da o fuga la McDonalds sau Kfc.
Nu e de mirare de ce aproximativ toate sunt cat un tanc.
Nu am mancat niciodata, nici o versiune a unui mic dejun englezesc!- nu m-a imbiat niciodata asa ceva. de obicei incerc gusarile usoare si pline de substante hranitoare
Englezii au sau cel putin aveau micul dejun foarte nesanatos, plin de grasimi si colesterol. Sa nu uitam ca ei obisnuiau sa bea si bere dimineata, ca aliment! Americanii copiasera obisnuintele lor culinare, devenisera obezi, pana cand cineva a inventat "cerealele" la micul dejun, care initial se foloseau ca tratament.
Da....am mancat oua cu carnaciori si rosii.....imi place sa calatoresc!
Da, am mancat si nu numai o data. Sunt delicioase... Asta trebuie trecuta pe lista lucrurilor pe care trebuie sa le faci intr-o viata...
Draga autorule, mancarurile din imagini sunt o iluzie, imbietoare, ce-i drept dar totusi, o iluzie. Niciunul dintre elementele de mai sus nu arata asa in realitate si, ca sa poti pe deplin sa gusti execrabilitatea mancarurilor astora, trebuie sa le gatesti cu materiale englezesti altminteri nu vei vedea cat de groaznice sunt; orice ai gati cu alimente romanesti va iesi foarte bine
PS: britanicii sunt, dimpotriva, renumiti pentru football, casa regala si mancarea proasta. - Sper ca nu vei privi comentariul meu drept bagare de vina ci drept critica constructiva
Am mancat chiar foarte multe mancaruri (micuri-dejunuri) englezesti Ca si shaorma, pui prajit cu cartofi si alte mancaruri. Pot spune despre aceste mancaruri ca sunt extraordinar de bune. Dar ne fac foarte rau. Contin chimicale si arome care nu sunt necesare organismului, si din potriva, sunt chiar otravitoare. Deci va previn aveti grija la mancarea care o mancati. Mancarurile astea va ajuta sa muriti mai repede
Cu tot respectul, ExpertRO.
Mmmm...buuun,dar fara Biscuiti Englezesti...cu merisoare si portocale. iacss
Heey...cum ramane cu ouale benedict? mancarea de baza pentru mic dejun sau brunch la englezi :X
Cand eram in locul unde m-am nascut mancam(aveam 2-3 ani), acum ca sunt in Romania, m-am obisnuit cu mancarea romaneasca, dar totusi cred ca merita sa mananc din nou!
Maine de dimi inainte sa plec la biblioteca imi fac asta:
Mic dejun englezesc - oua cu carnaciori si rosii
arata delicios si am tot ce imi trebuie