Orice Nokia lumia sau ce are wp8. recomand cu placere sua ihone 4 4s sh. orice dintre cele 2 nu cu android.nu te uita ca sunt 'jmene'si ca au aplicatii si ca sunt populare.sunt pentru prosti care nu stiu sa ia un telefon bun.au lag au tot ce vrei pe android.eu am wp8 si sunt cel ami multumit. face 800 de pcte in antutu 9 a facut un s3 mini ) si multe alte telefoane.si are internet rapid.sau daca toto nu te-am convins un s 3 mini e cea mai buna aregere.eu am avut in mana da rnu imi place e prea prost.n u aplicatii configurate bine si are foarte mult lag la 1200 lei cat am dat pe el.eu am avut tablete din 2009din afara cu android si nu mi-au placut. daca mai vrei detalii si despre alte telefoane si cu adnroid sa-mi pc.si nu iti lua LG l3-l5-l7 au foart emult lag.foarte proaste.nu recomand dect daca ai nervi de otel si bani de aruncat.are un vecin si dupa 2 luni l-a vandut pe 300 lei pentru ca nu putea sa apeleze nu mergea bine niic jocuri. funda?
Un telefon pe care m-am jucat si mi s-a parut foarte fain a fost LG optimus l5 pe care-l poti lua de la 700 de lei, pana la 1000 de lei.
mai ieftin, dar nu mai prost (in afara de camera de doar 2mp) este Samsung galaxy chat care ela 550-600 de lei
Sony xperia u la 807 lei este chiar forte bun pentru jocuri net, dar de muzica nu stiu, stiu doar ca casti bune (un site : Gmbstore.ro)
cred ca cele mai bune, totusi ar fi Samsung galaxy ace plus(e telefonul lui varameu deci ti-l recomand costa vreo 850 lei) sau LG optimus black
dintre toate eu as alege LG optimus black pentru ecran si procesorul grafic (gpu)
care e la 760-800lei pentru ca samsungul face probleme cand are memoria plina si nu te lasa sa stergi ceva, sa vezi foto. sau sa asculti muzica
ca sa fie mai clar asta e lista cu ce am precizat mai sus:
-LG optimus l5;
-Samsung galaxy chat;
-Sony xperia U;
-smasung galaxy ace plus;
-LG optimus black (care e model mai vechi si mai bine testat)
sper ca ti-am fost de ajutor happy
availablehandyman întreabă: