anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lume, lume!
Datorita ultimelor plangeri care au ajuns la urechile noastre, am decis sa elaboram pentru voi un minunat plan de vacanta, 100% din partea casei. Cei care au venit cu unele comentarii gen: "regret ca m-am nascut in Romania", "nu m-am nascut in locul potrivit" si altele sunt invitati intr-un minunat tur prin tarile Lumii a 3-a.
Astfel:
- incepem cu Somalia, unde vom avea o scurta sedere, pentru a admira imprejurimile;
- continuam cu Kenya;
- urmatoarele statii, Republica Malawi, Tanzania si Mozambic;
- in continuare, Rwanda;
- si ultima, dar nu cea din urma, in caz ca nu ati murit deja, contaminati de bolile locale, un minunat tur al Zambiei.
Oferta este valabila in primele 24 de ore de la lansarea acesteia. Va asteptam!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Garantezi decesul? Dai în scris? Vreau un bilet pentru soacră-mea!

13 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Dar pentru cei care nu au comentat nu faceti un sejur(si definitiv daca se poate)in tarile din Lumea Intaia? Eu as accepta orice oferte!

| AndutzaAndu a răspuns:

Ufff, am ratat ocazia sad.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Imi garantezi tu ca ne dau aia viza? Chiar crezi ca n-au si ei mandria lor? Ce naiba!

| User a răspuns:

Nu te supara, da' Congo e peste noi. So...

| User a răspuns:

Da, normal ca dalaughing desi... nu-mi plac negresele8-)

| AndreeaSiAndra a răspuns:

Eu ma bag.Si asa n-am ce face in vacanta de vara decat bulevard o si apropo cand incepe?

PSbig grinaca incepe pe 28 iunie sorry sad am tabara. happy

| Luori a răspuns:

Inteligent. Unii ar trebui sa o pateasca pe pielea lor pentru a-si da seama ca se putea si mai rau. De Romania nu sunt multumita, dar nu ma vad plecata din tara. Imi iubesc tara si atata tot.

| maya_7683 a răspuns:

No comment...Inteligent,inspirat,frumos.Felicitari.Vorba aia,, cine are urechi de auzit sa auda,,.

| ionoion a răspuns:

Daca nu ne omoara bolile, ne impusca cei din guvernarile totalitariste, care in tarile astea oricum se schimba odata la fiecare tz-shpe minute printr-o noua lovitura de stat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bamboocha, facem un efort si includem si Congo pe lista. Te inscrii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si daca eu am spus ca nu plec, ca nu regret, ca m-am nascut exact unde trebuia sa ma nasc, nu primesc niciun tur de placere?
Visez la Congo de atata timp! day dreaming
Ediare: Vreau la fereastra!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aqualuna, rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păcat că nu aveţi şi Eritreea sau Djibouti pe listă.