Dragă soțule,
În numele asociației " Femei neafectate de lipsă de chef", îți înțeleg sentimentul de frustrare.
Dar vreau ca și tu să înțelegi că în orice relație, indiferent de cât timp ar dura, niciodată nu trebuie să încetezi să-ți seduci partenera; ori altfel incetarea acestui lucru are ca rezultat sigur apariția stării de rutină, obișnuința și, cel puțin pentru mine, este cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Dacă viața voastră sexuală a devenit "doar pentru că trebuie" ( in același loc, în aceleași poziții, este planificată într-o zi anume), nu e de mirare că soția ta nu te mai găsește interesant.
Mi se pare ciudat ca dupa atata timp cand iubitul tau este la fel de atras de tine tu sa il refuzi.Decat daca: nu o satisfaci si e plictisită,are pe altcineva,nu mai este atrasă de tine.
În primul rând intreab-o daca este mulțumită de actul sexual, daca mai este atrasă de tine, sau daca vrea sa faceti ceva special. Faceti daca vrea si vezi daca e mai bine, daca refuza încearcă ultima solutie si nu ii mai cere, chiar dacă tu simti nevoia lasa asa sa vezi daca nu cere ea până la urmă pe urma ori refuz-o ori culcă-te cu ea dar din nou nu mai cere tu ca sa isi puna ea un semn de intrebare de ce nu mai vrei.
În schimb daca nu cere nici ea până la urmă înseamnă că deja are ce îi trebuie in alta parte.
Comunicare, comunicare, comunicare si... a, da, comunicare.
Daca nu vorbesti orice cu ea, atunci cu cine? Explica-i nemultumirile, probabil ti le zice si ea pe ale ei, si de obicei comunicarea asta aduce solutia.
Bosumflarea aduce beneficii doar copiilor, voi ati depasit momentul. Degeaba stati 3 zile certati. Incercati ceva mai matur. Vorbiti.
Salut. Trebuie să vorbești cu ea și să fi sincer. Dacă tu nu poți sta fără sex mai mult de două sau trei zile atunci spune-i lucrul ăsta și încercați să ajungeți la un consens, de exemplu dacă nu are chef să fie penetrată atunci spune-i să te rezolve oral sau cu mâna măcar. Dacă vrea ca relația voastră să meargă bine atunci o să încerce să ajungeți la un compromis. Dacă nu, atunci înseamnă că nu-i mai pasă de tine și de sentimentele tale. În acest caz, dacă situația persistă, eu sugerez să fii sincer și să-i spui că o să îți cauți satisfacția sexuală în altă parte dacă ea nu dorește să-și îndeplinească rolul de soție. Doar prin comunicare veți ajunge să găsiți cauza problemei, întreab-o de ce nu mai e ca la început și ce s-a schimbat. Încearcă să înlături problema de la rădăcină, asta ar fi cea mai bună soluție. Din păcate uneori oamenii sunt prea închiși și nu știu să comunice preferând cearta.
Din pacate intre voi doi e diferenta de libido. Ea poate ar fi multumita cu o data pe saptanana, tu cu o data pe zi. Ideea e ca femeile nu se excita din orice, trebuie sa o faci sa isi doreasca. Iubitul meu imi trimite mesaje cand sunt la munca cu ce vrea sa imi faca cand ajung acasa sau poze cu patul pregatit cu toate "accesoriile" care ne plac. Sau spune ca azi in dormitor e interzis sa porti haine si totul trebuie lasat la usa. Tu stii ce ii place sotii tale deci incearca sa ii trezesti interesul. Spune-i ca e frumoasa, atragatoate, sexy si ca de asta o vrei tot timpul. Nu te gandi numai la ce vrei tu, intreaba-o ce si-as dori.
Am incercat si varianta asta de vreo 2 ori si tot neterminat am ramas, refuzandu.ma frumos cu vreun motiv. Daca ii trimit mesaje din astea cand e ea la servici, imi zice sa nu mai vorbim despre asta ca e la servici si nu ii place sa vorbeasca despre chestii legate de sex cand e la servici
Si eu pot spune ca am aceeasi problema, dar la mine iubitul meu nu prea vreasa facem sex. Dupa mine as putea sa fac si de 2 ori pe zi, dar el daca termina o data ii ia cam 3 zile ca sa fie iar excitat si sa vrea sa facem sex. Intr-adevar incearca sa facem si cand vreau eu, dar pur si simplu nu i se scoala. Eu am asteptat destul de mult sa-mi pierd virginitatea (23 de ani) si cand mi-am pierdut-o cu el am zis ca acum e si momentul meu sa ma distrez dar el la 30 de ani mi se pare ca e mai plictisit de sex. El a inceput de la 15 ani si a avut mult partenere sexuale, mai ales cand a fost plecat la facultate in Elvetia 3 ani. Te inteleg si este frustrant, dar il iubesc si compenseaza cu faptul ca ne intelegem bine pe celelalte planuri. In cazul tau as spune ca ar trebui sa discuti cu ea cum am discutat si eu cu iubitul meu ca sa vezi care e problema.
Biancabalintescu26 întreabă:
DonEduardo întreabă: