Pilulă de după provoacă o revoluție hormonala în corp, da peste cap tot sistemul hormonal.Sansa de a rămâne însărcinată cu prezervativ e 1 %, pot avea loc scurgeri imperceptibile pe ok lângă, la variații de volum. Asa ne-am pomenit și noi cu fiul nostru de 5 ani, soțul meu a spus sa ii chemam de nasi pe cei de la durex. Dacă chiar va iubiți, căsătoriți-va, atunci un coil neorogramat nu e asa o mare catastrofa dacă ai alături un bărbat adevărat, dispus sa își asume răspunderea de a fi tata. Nu e semn de iubire sa o ții în acest stres luna de luna.
Aoleu... Noroc că prostia nu doare, că ar fi mare vacarm în lume!
Fata a luat pastila aia toxică fix degeaba.
NU are cum să rămână gravidă. Nu de la ceea ce ai povestit mai sus.
Nu poate fi vorba sa rămână gravida dacă penisul tău era uscat când ai făcut primele penetrări. Nu trebuia sa ia pastila de care vorbești mai sus.
Ne-a fost cam frica de lichid acela pre-seminal ca din cate am inteles ar contine si spermatoizi ce-i drept in cantitati putine chit ca toata ziua pana sa incepem actul sexual am urinat cam toata ziua chiar si inainte sa facem sex am urinat si cine stie poate ca s-a eliminat spermatoizii aia din uretra
Experiență horor. Deci vă începeți viața sexuală și nu știți minimul minimal despre cum funcționează sexul. Apoi stați cu frică că poate, poate...
Treaba cu luat de Escapelle, după ce ai folosit prezervativ și ai ejaculat în afară, e de noaptea minții.
George cel mai mult ne-a fost frica de acel lichid pre-seminal care putea sa iasa eu sper ca nu a iesit o singura penetrare a avut loc si aia foarte scurta si foarte putin si Escapelle a luat pentru orice eventulitate stiu ca a fost HORROR
anonim_4396 întreabă: