@ eu_o_mare_enigma, te rog sa dai dovada de bun simt cand vorbesti despre mine, nu cred ca te-am jignit cu nimic. Consider ca la varsta mea (57 de ani) am suficient discernamant si nu esti in masura sa imi spui tu cu cine sa votez, votez pe cine vreau, poate e ruda mea. Ce am primit eu de la Basescu sa il votez? 14 roni la pensie dupa 36 ani de munca? 20 de ani am avut grupa 2 (am lucrat la un Centru de Calcul), am primit ceva pentru asta? In februarie am avut nevoie de un medicament ce costa peste 1000 roni, am facut documentatia pentru a primi de la CJAS suma necesara, apoi am cumparat medicamentul urmand sa imi deconteze banii.Nici pana azi nu am primit nimic. Sunt satula de "sa traiti bine "mai ales ca am 3 baieti studenti.
cand am vazut intrebarea asta
mi-a venit in minte Falv evident
pai ce sa zic de el e baiat destept si cred ca in realitate e un prieten bun si d eincredere (astea sunt calitati) si defecte, e prea plin de el
hmm...de tine ce sa zic esti simpatic:X dar spre surprinderea multora nu te mai iubesc
...de furni imi plc mult de tot
e simpatica si foarte isteata. elena e deja parte din famile vorbesc cu ea toate cele
hmm...in rest sunt multi useri care imi plac Alinu stiu, Legiuitoarea, BRO
si daca imi plac sunt de treaba si isteti.
e clar
Incerc sa imi pastrez obiectivitatea si sa nu ajung la linguseli. Desi am multi prieteni pe TPU pe care ii apreciez, ma opresc la 3 utilizatori...geniali:
Enigma: Eminenta Cenusie de pe TPU. Inteligent si cu foarte mult bun simt. Daca Raluca va face vreodata un Hall of Fame, el ar trebui sa fie primul dintre cei mentionati.
Furni. Carismatica si mintoasa si o foarte placuta companie. O adevarata doamna, fara indoiala.
Bent: un tanar deosebit de inteligent si cu un infinit simt al umorului. Nu-i asa, Gigele?
La capitolul dusmani, stau prost. Nu am dusmani, utilizatorii inteligenti sunt prietenii mei iar cei care ma antipatizeaza nu pot tine pasul cu mine
Voi chiar nu aveti cum sa va ocupati timpul?! Sincer, starniti amuzament! Uimitor modul in care doriti sa scoateti in evidenta defectele celuilalt, cand de fapt faceti multe lucruri asemanatoare. Dati dovada de imaturitate, ori frustrare si gasiti aici un refugiu...sau de ce nu, chiar plictiseala, e si acesta un mod de a anima atmosfera pe site.In tot cazul, schimbul vostru de replici ajunge prea departe si nu ma refer doar la cuvintele rautacioase pe care vi le adresati ci si la faptul ca aceste conflicte devin tot mai dese si mai ample! Nu judec pe nimeni, nu fac pe "justitiara"... e doar o opinie obiectiva si as vrea sa o luati ca atare! Aceste conflicte chiar nu au sens!
Eu ii vad pe toti la fel indiferent de rautatea, invidia si prostia multora si apreciez si sunt surprinsa placut de raspunsurile care chiar sunt de mare folos! din fericire am citit postari de mare valoare dar trebuie sa fie si pe undeva un mar stricat pana la urma fiecare face cat il duce.
Nony - inteligent, cu bun simt, prietenos;
- nu te cunosc decat pe TPU deci fara defecte majore.
flav - inteligent, bun simt, inimos
- la fel, fara defecte majore.
Dara - o tanara femeie deosebit de sensibila la necazul altora, inteligenta, pune suflet in fiecare raspuns...
- nu poate avea defecte "grele" atata timp cat este plina de sensibilitate fata de cei care au nevoie de ajutor.
April -... jos palaria! sper ca nu este nevoie de cuvinte!
Mai sunt multi useri care sunt aproape de inima mea, dar cum as putea face o lista?
Nu am dusmani printre useri, deci nu ii pot "judeca", dar sunt cativa pe care i-as aduce cu picioarele pe pamant ca sa nu se mai creada superiori, atoate stiutori, cei a caror opinie este lege, etc. I-as face sa se accepte asa cum sunt, fara sa mai incerece sa fie aici, ceea ce nu pot fi in viata reala;
Nu ma deranjeaza daca primesc "stupid" pentru raspunsurile mele. Chiar nu ma deranjeaza! Ma deranjeaza insa, atunci cand cineva ma inseala; atunci cand aproape imi "arat" sufletul cuiva, iar acela ma tradeaza. Asta da, ma doare! Nu va sfiiti deci, sa ma punctati asa cum simtiti, va respect opinia. In rest, fiti pe TPU asa cum sunteti si in viata reala si nu o sa aveti probleme de "adaptare".