Salutare! Ce părere aveți despre Dr pen utilizat in microneedling. Este safe de utilizat? Are rezultate? Urmez cursurile de cosmetician și aș avea nevoie de o sugestie pe partea aceasta de aparatura....? (mai mult)
Stie cineva unde pot vedea:Suflete tradate 2 toate episoadele ????? Ghena Anant?
Salutare! Mă bate gândul să fac rate la o mașină, maxim 4.000- 5.000 de euro, ceva simplu și sa am bază ca ma duce și aduce înapoi, stau in afara orașului cu vreo 30 de min deci ar cam fi...? (mai mult)
Am cumparat o masina din Arges cu numere rosii expirate. O pot inmatricula cu numere negre in Bucuresti? Cum se procedeaza? Multumesc
Diferența dintre senpai si sensei
Buna, aveti idee de o padure de mesteceni aproape de Bucuresti sau doar la munte ii gasesc?
Va rog sa ma ajutați dacă se întâmplă ceva grav că sunt o persoană fricoasa și nu știu cum sa o fac mai bună
De ce nu pot găsi pe cineva care să mă iubească pentru cum sunt eu ca persoana? Este imposibil? Voi ați găsit pe cineva care sa va iubească pentru felul vostru de a fi?
Vreau să cumpăr o garsoniera in Brașov dar nu pot sta mai mult de o zi. Nu locuiesc în Brașov și nu îmi permite timpul sa stau mai mult de o zi. Procedura cumpărării se rezolva în aceeași ...? (mai mult)
De cate ori schimbati telefonul? Eu o data la cativa ani, dar in schimb am avut colegi care il schimbau de 3 ori in jumate de an. Crazy
Salut, am și eu o problema cu, contul de Telegram. Mai intra o cunoștiința de a mea pe el, și din păcate nu mai rasp la telefon, face combinații pe cont... Am dat sa se deconecteze telefonul...? (mai mult)
FUGIT DE POLIȚIE! Salut! azi mi- a făcut poliția semn să opresc. n- am oprit și au început să mă urmărească, fiind noapte beznă i- am pierdut ușor, SUNT SIGUR CĂ NU MI S- AU VĂZUT NUMERELE...? (mai mult)
Buna seara Am pus de curând repartitor de caldura HYDROCAL M4 și nu reușesc sa îl înțeleg. Stiți cumva cum se citește pentru a da la asociatie consumul?
De unde pot lua modele frumoase de parchet si gresie?
În ultima vreme mă suna pe ambele numere o voce robotică de femeie de pe numere din România și spune ceva de genul "am ceva important să îți spun, scrie- mi pe Whatsapp" și închide. Ce se întâmplă?...? (mai mult)
Dacă dau în radar cu 20-30 km peste limita legală îmi ia permisul sau doar amenda?
Nu se întâmplă nimic dacă suni din greșeală și îți dă numărul de telefon și îi închizi rapid
Va rog sa imi spuneti pasii pentru a posta in story pe Telegram?
Cum pot sa vizualizez postarile unui cont privat de Instagram fara sa mi accepte cererea?
Salut TPU! Am și eu o problemă cu un aeon cobra, tracțiune spate cu lanț. Roata se învârte fără axă care trece prin punte, care considerați ca este piesă stricată? Mulțumesc frumos!
Târgul de Crăciun la Fundaţia Calea Victoriei
THE GARDEN OF DREAMS Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a XI-...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Tu știi ce este cyberbullyingul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
ipoprt întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!