| lollyta31 a întrebat:

sunt si eu intr'o dilema.e mai mult de povestit:varul unei prietene bune se tine de ea de vreo 2 saptamani sa ma scoata pe afara.(ea iese cu iubitul ei,baiatul asta si inca un cuplu).am iesit serile trecute.(eu pana atunci nu am vb cu el decat prin intermediul prietenei mele).a venit ea cu iubitul ei, m-au luat de acasa si am mers la var'su.acolo...nu stiu ce s-a ntamplat tot ce am vb a fost:buna...pa! si cateva priviri care dadeau de intls dar atat! am intrebat-o pe pr mea daca asa e el,tacut,tot timpul si a zis ca da, dar totusi.voi ce credeti ca s-a intamplat?
FUNDA la cel mai ok raspuns va rog fara rasp rautacioase

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| BoMbOnIkRoOzSiDuLcE a răspuns:

Probabil e prea timid sau vroia sa fiti decat voi 2batting eyelashes

5 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Probabil vărul prietenei tale te simpatizează şi ar vrea să se facă remarcat, să îl bagi în seamă, să vorbiţi mai serios, faţă în faţă.

| lollyta31 explică (pentru DakotaRoyse):

Da dar de ce in 2 ore nu am vorbit mai nimic? adica.ce motiv crezi ca a avut? asta nu inteleg eu.

| DakotaRoyse a răspuns (pentru lollyta31):

Pune-te în situaţia lui. Ţie dacă îţi place de un băiat te apuci imediat să vorbeşti despre orice cu el, înainte să îl cunoşti mai bine?
Poate e timid băiatul, mai ştii.
Sau poate doar te urmăreşte, să se convingă că te place.
Şi-apoi, în atmosferă mai era prezentă şi prietena ta cu prietenul ei, nu aţi fost singuri. Probabil nu s-a simţit ok cu asta şi nu a început o conversaţie mai serioasă.

| oOSaritaOo a răspuns:

Eu zic ca te place! smug Si daca prietena ta a zis ca el e timid, pai e timid, si nu se simtea in largul lui cu inca un cuplu acolo. tongue Poate te bagi tu in seama cu el...batting eyelashes

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Sigur baiatul e timid si nu a reactionat poate asa cum te asteptai. Daca-ti place, deschideti un dialog intre voi, fara intermediari.