De câteva zile când imi vine sa casc nu pot respira corect.Este ceva de rau?
Salutare! S- a mai confruntat cineva cu psoriazis? Cunosc o ruda cu o forma destul de severa ce nu mai reuseste sa- l amelioreze deloc. A fost la mai multi medici si a folosit diverse tratamente, insa...? (mai mult)
Cat credeti ca ar costa sa faci o casa micuta cu 2 camere mici fara gresie parchet sala baie si astea ( eventual dupa astea)?
Cum pot intra in cont daca nu mai am numărul de telefon
Hei TPU, dețin un honor 90 lite luat de 6 luni de la Vodafone și de un timp când primesc apeluri are o întârziere de 2, 3 secunde în convorbire, efectiv nu ma pot înțelege cu oameni, dacă...? (mai mult)
Buna tuturor! Deci folosesc Snapchat de o grămadă de timp și acum am observat că am un profil public cu urmăritori și asta s- a întâmplat. după actualizare cum as putea să- l șterg sau nu ...? (mai mult)
Am cumparat un masurator de RPM pentru un motor 2t (Norxi mini 4), poate măsură rpm, temperatura si Voltajul baterieri. Problema este urmatoare eu nu am baterie la acest motor... Producătorul spune...? (mai mult)
Vin si eu cu o intrebare pentru VW CC 2013, 2.0 benzina. Imi merge în 3 cilindrii, al 4- lea este "dezactivat". Practic, am bobina nouă, iar bujia când am schimbat o, avea ulei pe ea, automat...? (mai mult)
Am comandat un teve de 3700 lei un LG în rate cu cardul De la eMag prin Cargus urmează să se facă livrare în 2 zile, Nu pot sa îmi iau liber că sa îl ridic, pot să îl las pe fratele meu ...? (mai mult)
Salut! Pentru categoria A2 trebuie neapărat doi ani de experienta cu A1? Sau se poate direct la o anumita varsta sa dai de categoria A2? Mulțumesc anticipat!
Salutare, la mașina mea Seat leon 2, 2.0 bkd am făcut conversie de la masa dubla la masa simpla, problema este că apare un zgomot ciudat la relanti, in momentul in care apăs ambreiajul dispare, ...? (mai mult)
Acum ca i s- a interzis candidatura acestui Călin Georgescu asa cum ar fi trebuit de mult, credeți ca urmează Simion sau altcineva la rand? Adică din punctul meu de vedere nu s- a întâmplat mai ...? (mai mult)
Aulin și Gaviscon interacționează cu anticoncepționalele yasmin? Adică le scade sau anulează efectul anticoncepționalelor?
Simptome ochi obosiți? văd cu dreptul de la îndepărtare în ceață și cred ca poate fii obosit pentru ca am mai avut probleme în trecut cu el
Vreau sa îi dau și eu niște sfaturi noii mele prietene! Ideea este ca eu niciodată nu am dat un sfat cuiva și nu știu cum sa fac asta! Ma tot gândesc: dacă nu îi va plăcea ce sfat îi voi da!...? (mai mult)
Părinții s au despărțit ce fac?
Cardurile bt direct vin prin posta sau prin curier
Buna! Daca am fost exmatriculata de la o facultate din cauza absentelor pot face alta facultate anul următor? Ma afecteaza exmatricularea pe viitor in vreun fel?
Salut, am și eu o întrebare, am cumpărat o mașina de la un băiat, el mașina a adus- o din Olanda și el are contract de vânzare cumpărare între el și olandez, el a scos și un rând de numere...? (mai mult)
Sa spunem ca ai o boala sau o problema si nu cunosti cauza si vrei sa o afli pentru a o elimina, cum procedezi?
Târgul de Crăciun la Fundaţia Calea Victoriei
THE GARDEN OF DREAMS Concertul Extraordinar de Anul Nou, ediția a XI-...? (mai mult)
Haideti sa ne imprietenim si pe Instagram!
Tu știi ce este cyberbullyingul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?