"Simtea ca e sfarsitul, sfarsitul ei, ca persoana.Toti ii vor uita numele, toti vor uita cum arata, dar cu totii vor sti ca a existat o persoana datorita careia...Dar nu isi mai putea continua gandul.Inchise ochii si se stinse."
...ua.
Acel,,Dar nu iși mai putea continua gândul'' e sublim. Ai reușit să creezi efectul de anticipație prin,, dar cu toții vor ști că a existat o persoană datorită căreia...'', atingând astfel tocmai nucleul, centrul, miezul tuturor intrebărilor existențiale...și anume SCOPUL, sensul, rostul ființării.
După care ai dat lovitura de grație. Ne-ai lăsat suspendați in așteptare... inchizând ochii și stingându-te. Tragic, dramatic, dar atât de...autentic.
Frumos.
Complimentele mele.
Multumesc
P.S.: Mi-ar plaeca sa citesc si raspunsul tau la acesta intrebare, asa ca o sa-l caut printre cele 45 de raspunsuri.
,,...apoi și-a incredințat duhul in brațele Mântuitorului.''
"Daca vrei sa supravietuiesti in aceasta lume cruda si nemiloasa, abilitatea de a te preface si de a avea 2 fete e absolut necesara, chiar daca nu esti de acord cu acest aspect."
Felul in care am murit.Hai,spune-mi,sa-ti estimez capacitatile de clarvazatoare.
A avut un sfarsit tragic, la cei 82 de ani ai sai. ...Nepotii lui s-au bucurat de daunele primite de la ticalosul care l-a calcat cu Ferrari.
Ca am murit in somn, la 30 de ani. (mi-e frica de batranete si sila de spitale)
Da, au făcut şi sport, au şi mâncat sănătos, le-a ajutat şi bagajul genetic, dar totuşi, viaţa nu se termină la 30 de ani, pentru mulţi abia atunci începe.
Eu zic să-ţi reconsideri punctul de vedere şi să rămâi printre noi măcar câteva zeci de ani în plus.
Să te autodistrugi, Mădă, o să poţi oricând, nu să şi inversezi procesul.
''Ca totul are un sens si ca trebuie sa iubesti eternitatea''. M-am nascut sa fiu poet:d.
,,E noapte...o răcoare dulce pătrunde prin ferestrele deschise şi ea stătea lungită în pat,tremurată de friguri,cu buzele uscate,cu fruntea plină de sudoare şi cu capul greu.I se pare că s-a trezit din nişte vise lungi, obscure, fără de înţeles şi ea priveşte, fără de încredere în realitate, la nimicul ce se naşte."
"Cu mana pe sticla, mai gasi energia unei varste timpurii, de a baga cei doi electrozi in cilindrul cu uraniu.
Fuziunea intarzie sa apara, dar nu pentru mult timp.O lumina oribitoare si statica ce va dura o vesnicie, se aprindea in ochii sai.
Valul ucigas ii cuprinse pe toti exact cand mai vroiau o prelungire, o permisie, nelasand niciun individ macar sa-si ia ramas bun."
Ceva in genul sfarsitului de la "Magicianul", un cliffhanger deranjant de vag.
Daca vrei si sa detaliez, ceva cam asa : "Isi mai turna un pahar de absint si inca se gandea cum ar fi daca ar fi ramas la dorintele de a face pe Moise in loc de sters tejghele de spelunci murdare, in timpul liber, cand nu umbla prin cimitire cautand o sursa.Nu conteaza pentru ce era sursa, conteaza doar cautarea.Care nu are finalitate."Da,mno, aberez.Da, imi place sa umblu in cimitire si sa beau absint, si nu m-ar deranja deloc sa lucrez intr-un bar sau sa fac pe Moise, daca stii ce vreau sa spun.
XBrunetteX întreabă:
anonim_4396 întreabă:
StrongHeart întreabă:
Giulia_7302 întreabă: