Întrebare recomandată | SmokeyEye a întrebat:

Dacă viaţa ta ar fi acum o carte în mâinile mele, ce ţi-ar plăcea să-ţi citesc de pe ultima pagină?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| Gabica a răspuns:

"Simtea ca e sfarsitul, sfarsitul ei, ca persoana.Toti ii vor uita numele, toti vor uita cum arata, dar cu totii vor sti ca a existat o persoana datorita careia...Dar nu isi mai putea continua gandul.Inchise ochii si se stinse."

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabica):

...ua.
Acel,,Dar nu iși mai putea continua gândul'' e sublim. Ai reușit să creezi efectul de anticipație prin,, dar cu toții vor ști că a existat o persoană datorită căreia...'', atingând astfel tocmai nucleul, centrul, miezul tuturor intrebărilor existențiale...și anume SCOPUL, sensul, rostul ființării.
După care ai dat lovitura de grație. Ne-ai lăsat suspendați in așteptare... inchizând ochii și stingându-te. Tragic, dramatic, dar atât de...autentic.
Frumos.

Complimentele mele.

| Gabica a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumeschappy

P.S.: Mi-ar plaeca sa citesc si raspunsul tau la acesta intrebare, asa ca o sa-l caut printre cele 45 de raspunsuri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabica):

,,...apoi și-a incredințat duhul in brațele Mântuitorului.''

49 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Tăcerea liniştitoare de printre rânduri.

| Inferno a răspuns:

Modul tragic in care se sfarseste.

| sabin89 a răspuns:

Am venit, am trait, am invins...

greece12
| greece12 a răspuns:

Ultimul rand, "... ceea ce inseamna ca nu a trait degeaba".

| 4b a răspuns:

Nu intelegi ''scrisul'' si nu vreau sa te chinuiwinking

| Musique a răspuns:

Ultimul rând.

| venusdoom a răspuns:

"Daca vrei sa supravietuiesti in aceasta lume cruda si nemiloasa, abilitatea de a te preface si de a avea 2 fete e absolut necesara, chiar daca nu esti de acord cu acest aspect."

Răspuns utilizator avertizat
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Felul in care am murit.Hai,spune-mi,sa-ti estimez capacitatile de clarvazatoare.

| SmokeyEye explică (pentru BeyondTheDarkSun):

A avut un sfarsit tragic, la cei 82 de ani ai sai. ...Nepotii lui s-au bucurat de daunele primite de la ticalosul care l-a calcat cu Ferrari.

| RAY a răspuns:

Daca am gasit iubirea adevarata vreodata

| Mădă0611 a răspuns:

Ca am murit in somn, la 30 de ani. laughing (mi-e frica de batranete si sila de spitale)

| NOname a răspuns (pentru Mădă0611):

De ce nu măcar la 50?
Ştii ce femei superbe şi sănătoase am văzut la 40-50? De unde ştii că nu vei fi una dintre ele?

| Mădă0611 a răspuns (pentru NOname):

Acele femei n-au baut pepsi in loc de apa si sigur s-au înfofolit bine in lunile reci.

| NOname a răspuns (pentru Mădă0611):

Da, au făcut şi sport, au şi mâncat sănătos, le-a ajutat şi bagajul genetic, dar totuşi, viaţa nu se termină la 30 de ani, pentru mulţi abia atunci începe.
Eu zic să-ţi reconsideri punctul de vedere şi să rămâi printre noi măcar câteva zeci de ani în plus.
Să te autodistrugi, Mădă, o să poţi oricând, nu să şi inversezi procesul.

| mentholinks a răspuns:

To be continued.

| Dariusuu a răspuns:

Si totusi nu s-a dat batut.

| WhatheWow a răspuns:

Necrologul!

| Exilee a răspuns:

''Ca totul are un sens si ca trebuie sa iubesti eternitatea''. M-am nascut sa fiu poet:d.

| Zenit313 a răspuns:

Respawn 3,2, 1...

| Delicacy a răspuns:

,,E noapte...o răcoare dulce pătrunde prin ferestrele deschise şi ea stătea lungită în pat,tremurată de friguri,cu buzele uscate,cu fruntea plină de sudoare şi cu capul greu.I se pare că s-a trezit din nişte vise lungi, obscure, fără de înţeles şi ea priveşte, fără de încredere în realitate, la nimicul ce se naşte."

| TheStory a răspuns:

Despre cum am murit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

R.I.P ''Dark5Death''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"The End"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Cu mana pe sticla, mai gasi energia unei varste timpurii, de a baga cei doi electrozi in cilindrul cu uraniu.
Fuziunea intarzie sa apara, dar nu pentru mult timp.O lumina oribitoare si statica ce va dura o vesnicie, se aprindea in ochii sai.
Valul ucigas ii cuprinse pe toti exact cand mai vroiau o prelungire, o permisie, nelasand niciun individ macar sa-si ia ramas bun."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Erata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...avea o privire atat de calda si patrunzatoare. Apoi, o stea a cazut in mainile ei si Dumnezeu a cuprins-o in brate...

| robijam a răspuns:

Testamentul ce i-l las cainelui laughing.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Nu toata lumea este ca o carte deschisa!

| Gogu06 a răspuns:

EL a fost nenorocitul care a vandut ROmania la bucata pe ebay.

Răspuns utilizator avertizat
| Decrepit a răspuns:

Ceva in genul sfarsitului de la "Magicianul", un cliffhanger deranjant de vag.

Daca vrei si sa detaliez, ceva cam asa : "Isi mai turna un pahar de absint si inca se gandea cum ar fi daca ar fi ramas la dorintele de a face pe Moise in loc de sters tejghele de spelunci murdare, in timpul liber, cand nu umbla prin cimitire cautand o sursa.Nu conteaza pentru ce era sursa, conteaza doar cautarea.Care nu are finalitate."Da,mno, aberez.Da, imi place sa umblu in cimitire si sa beau absint, si nu m-ar deranja deloc sa lucrez intr-un bar sau sa fac pe Moise, daca stii ce vreau sa spun.

| ovidiu8msn a răspuns:

,, vezi pagina 1 ''. laughing