Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna ziua. As vrea sa ii fac un cadou tatalui meu in varsta de 65 de ani. am vazut niste idei de cadouri misto pe un site, un ceas puzzle 3D din lemn in forma de bufnita, care cica dupa asamblare este...? (mai mult)
Buna! Am o pisica de 5 ani si este probabil sa fie "insămânțata"de 2-3 saptamani o pot stereliza? Si ce trebuie facut? Multumesc!
Am un acvariu de 25 de litri si vreau sa-mi dea un sfat cineva profesionist la cate zile trebuie sa pun pestii dupa ce am aranjat tot
Salut! S- a mai întâlnit cineva cu problema asta, am un Bichon Havanez in vârstă de 4 luni, nici cu dat naiba, nu vrea să își facă nevoile afară, pot sa îl țin toată ziua afară și el...? (mai mult)
Este legal să deții o maimuță de companie în România?
Mi- am luat miercuri un hamster pitic, insa e foarte timid, ziua sta in casuta lui si doarme, iar noaptea e super activ si se da incontinuu in roata. Cum as putea sa il dresez ca sa zic asa? Nu sta la...? (mai mult)
Salut! Vazusem un paianjen in baie, eu cu fobie si acum simt ca se musca pe tot corpul si am povesti prin cap numai pot tremur toata! Ce fac
Bună ziua, am o întrebare, am o veveriță degu care este mascul și de câteva zile nu mai este așa de energic și îi tremură lăbuța, știți din ce cauză ar putea fi?
Este posibil sa strecori un câine la cămin privat? Este o întrebare ipotetică al cărui răspuns ar trebui sa îl iau in considerare la anul, așa ca v as ruga sa nu răspundeți intr- un mod ironic/urat....? (mai mult)
Pisicul meu strănută și deși se poate scula, nu se simte prea bine, s- ar putea să fie răcit, totuși nu as vrea sa- l duc la veterinar, ce să- i fac? să mă duc la o farmacie veterinara să- ...? (mai mult)
Bună seara, am un bichon maltez a fost racit, i-am făcut tratament dar el continua sa schilalaie si sa se repede sa muște, aveți idee de ce face asa? Mentionez ca este adult?
Citi perusi femele si masculi pot tine intr-o cusca de 77x45x45 pentru a avea si pui.
Cățelul meu ( talie mica) a fost muscat de un Amastaff și un metis Pitbull astăzi, a fost rănit langa zona genitala, în acea zona este umflat și foarte vânat, a sângerat puțin, am folosit...? (mai mult)
Buna! Urmează să plec în străinătate și am un pisic de 6 ani. Apartamentul pe care l- am închiriat nu accepta animale, iar până găsesc altul sunt nevoita sa las pisicul la bunica mea la țară....? (mai mult)
S- a mai confruntat cineva cu piometru la caini? Matusa mea are o catelusa de talie mare la tara si pare medicul din sat iar fi zis ca are piometru, dar el nu opereaza... poate fi trata altfel?...? (mai mult)
Ce vârsta are pisica mea daca are doar un dințișor(caninul din partea de jos)in gură?
Buna! Vreau sa ma ajutati, mi- am castrat pisica si nu stiu ce sa- i fac sa nu se mai linga la operatie, trebuie sa stau cu ochii pe ea non stop, dar nu pot deoarece am si alte treburi de facut… Aveti...? (mai mult)
De ce perușul meu face așa ciudat da din aripi rapid și nu zboara?
Buna ziua, abia ce mi- a murit pisicuța de 6 luni, a murit în chinuri și nu va zic prin ce trec, a a avut panleucopenie și pentru că nu a avut vaccinurile a murit. Știu că se spune că animalele...? (mai mult)
Bună seara, Am și eu o cățelușă Bichon Maltez de 1 an. De câteva zile i- a venit menstruația, astăzi i- am oferit de mâncare și de băut, a mâncat totul după care la ceva timp a vomitat,...? (mai mult)
Daca am un perus mascul, cu ce pasare ar putea sta împreună în cușcă în afara de canar și zebre și alt peruș Eu mă gândeam la Kakariki
Buna! acum o luna si ceva catelusa mea de 5 ani a inceput sa tremure din senin si sa isi piardă echilibrul, timp de 1- 2 min dupa si- a revenit.ia m facut analize la sange si toate celelalte analize.(in...? (mai mult)
Bună seara, mă adresez persoanelor care se pricep la porumbei..de vreo lună de zile m- am pricopsit cu un porumbel mascul in balcon, acum știu că poate nu ar fi trebuit dar bineînțeles că i- ...? (mai mult)
Pe unde aș putea găsi și eu un cal Mai ieftin de călărie? Să-l pot măcar călări cu restul săriturile o să l învăț eu.
Știe cineva cat de mare se face un Bichon Havanez?
Bună! Îmi puteți spune va rog ce nume se potrivește unui iepuras pitic cap de leu? Este fetita Ofer funda
Salutare TPU, pentru cine este stapan de caini (dar nu numai) am si o intrebare: daca cainele meu a inghitit o bucata de material textil (un fel de batista) ce i se poate intampla, au trecut cateva ore...? (mai mult)
Salut TPU ma puteți ajuta cu un sfat, sunt pasionat de mic de creștea iepurilor și creșterea papagalilor ( nimfe ) acum am ajung la pragul sa aleg 1 dintre cele 2 și nu știu pe care ambele îmi...? (mai mult)
Salut! De curând am adoptat un motan cu varsta de aprox un an care era obișnuit sa stea pe afara. Noi locuim la apartament și nu l putem lasa sa iasă. Îmi puteți da niște sfaturi despre cum îl...? (mai mult)
Dragi prieteni de pe TPU, Astăzi am văzut într- un copac o pisică. Este micuță, dar nu chiar pui. Eu nu am animale de companie, îmi sunt dragi, dar stau la bloc. Am pus mâncare lângă...? (mai mult)
Am o pisicuta care a fatat pe 30 dec noaptea, 4 puisori si aproape 2 zile sau defecat, iar decateva zile nu sau mai defecat. I am stimulat cu cotonete si apita calduta pe burtica de doua ori pe zi. Mamica...? (mai mult)
Pisicuta mea a fata 4 puisori pe 30 dec noaptea. S au defecat prima zi si a 2 a. acum nu se mai defeca de cateva zile, fac pipi si atat. Puisorii arata bine, sug de la mamica. Dar de ce nu se mai defeca?...? (mai mult)
In ce competitii pot duce cainele pentru a obtine certificat tipC rasa border collie? Tatal are pedigre mama are certificat tip C
Am doi căței masculul de 2 ani Pomeranian și femela de 9 luni Pikinez+ Bishon Maltez am observat că de câteva zile femela a lăsat masculul sa o sara ceea ce nu s- a întâmplat până acum. Chiar...? (mai mult)
Am și eu întrebare.Am plecat o săptămână în România eu fiind UK și am o pisicuță de 10 luni.A trebuit să o las acasă am cumpărat o cctv să văd ce face prin casă, am niște prieteni care....? (mai mult)
Cum sa imi conving mama sa imi is un porcusor de guinea
Salut, TPU! Îmi poate recomanda cineva o specie de papagal vorbitor? Si, cine are sau a avut papagal, îmi puteți spune ceva din experiența voastră? Vă mulțumesc anticipat!
Buna, TPU! As vrea să îmi cumpăr doi papagali de talie medie sau mare de aceeași specie, mascul și femela. Mi- ar placea sa fie o rasa prietenoasa și jucăușa, daca se poate sa fie și vorbitoare...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare, pot vana iepuri fazani sau porumbei cu o arma airsoft de 6 jouli 218m/s cu alice? de la 25 metri
Buna, an doi hamsteri pitici rusesti si de 3 zile nu stiu ce se íntampla ca se bat. Unul sta mereu in casuta de sus si rar coboara si cand celălant urca dupa el se arunca pe spate tipa si face caca....? (mai mult)
Am un caine 4 ani Ciobanesc German foarte frumos cu pedigree din parinti campioni. Este foarte cuminte. Nu a avut nici o catea pana acum. Recent insa vad ca este foarte interesat de akti caini si vreau...? (mai mult)
Buna seara. Urgent va rog un sfat orice! Am un peruș, urma să facă 7 ani. De ieri dimineață am observat că se simte rău, azi pe la prânz când m- am uitat la el l- am văzut plin cu sânge, ...? (mai mult)
Buna, am un Amstaff de 6 săptămâni, abia adus acasă. Ideea care este, nu doarme daca nu îl pui cu tine în pat, face o gălăgie de nu poți să stai de el, mă chinui cu el toata noaptea si nu vrea...? (mai mult)
Buna am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta am un Bichon Maltez în vârstă de 8 luni și când plec de acasă îmi face dezastru în camera rupe pungi sau ce sau folii și mi- a rupt și cearceaful...? (mai mult)
Bunăă! Persul meu „danseaza" toată ziua în colivie și nu are stare! De ce oare face asta? Ce pot face pentru a-l calma?
Buna seara, urmează să- mi cumpar un Amstaff și din cate stiu trebuie înregistrat la poliție. Cei care mai aveti astfel de câini si ia- ți înregistrat, ce acte sau lucruri vă trebuie când mergeți?...? (mai mult)
Ce inseamna in integrame "…" spre ex: Masina… de familie si raspunsul e AUTO. care e explicatia?
Buna ziua, De ceva timp caut crescatori sau deținători de Amstaff, imi doresc foarte mult un pui, preferabil mascul dar e ok si femelă, să fie neapărat rasă pură. Dacă știți pe cineva prin...? (mai mult)
Ce îmi trebuie pentru a crește un hamster? Vreau sfaturi utile.
Salut! Ce aparat foto (DSLR) recomandați atat pentru poze calitative cat si la un preț accesibil? Ca hobby, nu ceva profesional si scump ???? De preferat Nikon. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anastasssiass întreabă:
Ioana677 întreabă:
Hamilton întreabă:
Marius19980 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!