| IBlockBusterTerrier a întrebat:

1:As vrea sa-mi iau un caine ori Amstaff ori Pitbull ori Bullmastiff, insa nu stiu detalii despre ei, daca sunt usor de intretinut (unul dintre ei). As vrea unul dintre ei, dar sa fie jucaus, puternic, agresiv, sa-l pot dresa usor, sa raspunda la comenzi, sau ceva in genul acesta.
2:Imi puteti povesti ce ar trebui sa-i fac daca vreau sa-l iau in strainatate cu avionul, masina, autocarul sau vaporul?

4 răspunsuri:
| miruna013 a răspuns:

Care a dat stupid e prost de pute. daca nu crede sa se uite cu curu lui

| covexrobu a răspuns:

Prima chestie pe care trebuie sa o stii este ca Pitbull nu o sa gasesti in Romania cu acte. Fara acte o sa gasesti dar cam putine exemplare exista la noi. Amstaff si Bullmastiff vb aia gasesti pe toate gardurile. Nu sunt scumpi si nici greu de intretinut. Daca iti trebuie cu Pedigree(nu mancarea) atunci te va costa cam 200 de euro puiul daca nu iti trebuie cu pedigree atunci 100 de euro este pretul. Ingrijirea lui te va costa 150-200 de lei pe luna.

| KissStarDee a răspuns:

1.Depinde cum te comporti cu el, invatal sa se joace sa il impingi usor, sa vezi cat de stabil e si sa il alergi pentru al invata sa fie rezistent la drum lung, acum depinde de el dar si de comportamentul tau, 2.pai trebuie dus la vet la control ca sa nu fie dubii ca poate transmite boli si intrebi pe acolo, un pasaport parca trebuie sa ii faci, acum te descurci tu, succes!

| dmg_7958 a răspuns:

1. eu cred ca pitbull este puternic agresiv se dreseaza usor doar de mic dar usor de intretinut si jucaus depinde cum il inveti u de mic ca orce caine 2. nu-s