Pai cel cu pedigree e cel de rasa si bineintels ca el costa mai mult.Nu stiu pretul exact, dar stiu ca cel cu acte costa mai mult decat cel fara.La ce acte te referi mai exact? Certificatul catelului? Pentru ca este foarte important si ar trebui sa il ai. Poate mai sunt si altele, dar nah-nu ma pircep asa de bine.De ce nu incerci la un adapost de caini? Poate gaseti? Acolo nu iti cer bani si primesti si acte.Dar akita inu e originar din japonia si nu cred ca gaseti in Romania.Nu stiu, ai sa te descurci tu!
Un caine cu pedigree provine din rasa care este vorba adica este 100 la 100 de rasa si cel fara pedigree inseamna ca este de rasa dar nu pura, adica a mai fost corcit cu alta rasa si apoi iar cu acea rasa, te-ai prins?
1.Un caine cu pedigree este un caine cu parintii campioni, de aceea costa mai mult, dar sunt si caini fara pedigree de rasa.
2.Am cautat pe net si am gasit preturi de 700-1000 lei fara pedigree.Cand cumperi un caine trebuie sa primesti si un carnet de sanatate.
Pai cainele cu pedigree dovedeste ca este de rasa, iar cel fara, nu este de rasa.
anonim_4396 întreabă: