Nu stiu de cusca, dar ii poti lua rotita separat. Mananca absolut orice ii dai, dar e mai consistenta mancarea speciala, pentru ca are mai multe in ea, si chiar ieftina. Si casuta o poti cumpara de la magazin, dar daca vrei sa o faci tu nu o face de carton ca o devoreaza. O poti face de lemn, plastic nu cred ca ai de unde sa iei; avea tata intr-un timp niste foi de plastic, cum sunt alea de la usile de termopan in partea unde nu au geam, nu stiu unde poti sa gasesti. Cred ca din lemn e cel mai bine, sau sa cumperi.
1. Eu am luat-o cu 8 euro ca nu e de aici. aia ar veni cam 35 de lei
2.Mananca si varza, cartofi, semintze...Eu ii dau cateodata morcovi si varza.. Dar mai cumpar si din magazin
3. Din lemn
1. maxim 40 de ron daca o iei cu rotitza de plastic(atata am dat eu pe ea) daca vrei rotitza de fier e mai scumpa pana in jur la 60-70 de ron
2.Seminte,varza,porumb,grau,mar,coji de cartofi.mai multe.
3. Din lemn, sau poate ai noroc sa gasesti cusca incorcoporta cu casuta si lemn. eu asa am, cumparata de la Zoo-mania.sigur trebuie sa si in orasul tau un magazin de asta
Cusca de hamsteri din plastic cu rotita costa cam de la 40lei in sus, depinde cat de mare e.
Eu am hamster si ii dau: paina uscata, salata, morcovi, varza, mar, covrig, si banana i-am dat odata si a mancat si eugenie, mananca destule chestii. Dar in principiu ii iau si batoane cu seminte ca sa isi mai toceasca dintii.
Pai... eu ii fac cam odata al 2 saptamani o casuta din carton deoarece mereu o roade. Si in casuta ii pun niste vata din care sa-si faca un culcus
In afara de paine si morcovi mananca castraveti, rosie, fructe, legume...etc.DAR SA NU II DAT APA NIKIODATA CA VA MURI, iar casuta il poti pune intr-un borcan mare, de muratori cu talas in el TALAH=rumegusul in care sta el, asa sau il poti pune intr-o galeata pna ii ia o cusca care costa intere 50\70 lei cu rotita cu tot, daca este separat atunci casuta va fi 30lei IAR ROTITA 20 \25 lei