Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am si eu un husky de o luna si as dori sa stiu si eu ce mancare gatita as putea sa-i dau pentru varsta lui. Multumesc!
Ce tot are pisica mea de sta langa mine mereu si nu sta sa cerseasca mancare?! Eu o alint si ea toarce, si sta aproape de mine toata ziua Are 10 ani si practic e reprezentarea pura a copilariei mele ...? (mai mult)
Am un pisoi nou-nascut muscat de mama sa, ce as putea sa ii fac pentru a trece rana? Pisoiul are o saptamana Funda
Vreau să- mi iau un câine. Nu mă pot decide între samoyed și akita inu japonez. Care are un temperament mai bun? Nu vreau un câine prea energic care sa- mi distrugă casa, că mai am doi. Nu mă...? (mai mult)
Pentru cunoscătorii de animale: la un chihuahua îi fac bine semințele? Întreb pentru că unele alimente deloc. Strugurii, ciocolata, alunele, știu că nu sunt ok dar semințele de floarea soarelui?...? (mai mult)
De unde îmi pot lua un Yorkshire în Constanța? Până la pretul de 1200.Am mai pus întrebarea o dată dar am scris-o greșit și nu am primit răspunsuri care să-mi zică
Am un catel ciobanesc de bucovina de 9 luni si nu mai creste ma refer in inaltime dar se lungeste putin oare ciobanestii de bucovina au etape?
Buna,a m si eu o intrebare. De unde din Bucuresti pot achizitiona piese lego la bucata? Este ok si din toata tara ( daca stie cineva) Am pierdut niste piese de la legouri si vreau sa le reconstruiesc.
Buna TPU de mult timp am vrut să țin o pisica în casă de un an am o pisica brithish care este gestantă și doresc să o tin in casa cum pot sa- mi conving părinți tatăl meu nu prea vrea sa tina...? (mai mult)
Buna de mult timp doresc sa tin o pisica in casa dar nu pot sa- mi conving părinți pe mama aș putea sa o conving dar pe tata deloc am o pisica care trebuie sa nasca e din rasa brithish iar dacă no ...? (mai mult)
Am nevoie de un răspuns foarte urgent! Pui de peste Betta au ieșit mai trebuie să țin masculul?
De 3 săptămâni dețin doi peruși (mascul și femelă), iar aceștia refuză să iasă din cușcă. Eu și restul familiei vorbim cu ei, în fiecare dimineață le curatam cușcă, le...? (mai mult)
Heey. Am un arici de companie de vreo doua luni si m.am imprietenit cu el cred ca destil de bine. Am plecat in vacanta 2saptamani si l.am lasat la cineva pentru ai putea da apa si mancare.(inca sunt in...? (mai mult)
Am o pereche de hamsteri de cam o luna, mi s- a spus ca au in jur de 2 luni.Astazi am gasit 2 pui morți la ei in cusca, oricum nu stiam ca este gestantă. Problema e ca ii atârna din vagin un firicel...? (mai mult)
Am si eu o problema!???? Acum 3 zile mi- a plecat motanul, în varsta de 2 ani si o luna de acasa! A fost batut de alt motan mai mare, a fost ranit, daca puneai mana pe el miorlaia, si ...? (mai mult)
Buna, ma numesc Cristina si am un bichon de 2 luni! Ii dau ROYAL CANIN PUPPY dar nu stiu cum sa il prepar deoarece pe ambalaj scrie ca trebuie preparat cu apa si nu inteleg cantitățile, ce as putea...? (mai mult)
Buna TPU Am un rottweiler de 2 luni jumatate. Problema este ca nu ma asculta, ii acord foarte multa atentie zilnic dar s- a invatat sa muste, nu tare dar totusi... Am nevoie de cateva sfaturi sa ...? (mai mult)
Hey TPU... motanelul meu in varsta de 9- 10 luni se comporta cam ciudat. Dar nu mereu. As vrea sa stiu daca e in perioada de calduri : in primul rand, tot mai des ia haine in gura, ( ca si cum ar lua...? (mai mult)
Am si eu o intrebare despre cainele meu. E un labrador are 11 saptamani, a trecut de faza de vaccinare..etc..si il pot scoate afara dar nu stiu cum sa il obisnuiesc sa isi faca treburile afara....? (mai mult)
Pisica mea de un an a plecat de două zile de acasă. Înainte să plece nu era în călduri, dar celelalte pisici da. Presupun că a intrat și ea în călduri. Nu este de rasă, dar este foarte frumoasă...? (mai mult)
Stie cineva un site unde as putea gasi poze frumoase dar naturale, adica fara editare pentu ca vreau eu sa le editez.
Salut. La ce vârstă ar trebui să facă pui doi câini? 2 câini care sunt frati, pot face pui?
Daca nucile de cocos au si par si lapte de ce nu sunt considerate mamifere
Buna, am un pui de belgian mallinois. Are 2 luni și i s au rupt 2 Dinți din fata (sus) și au rămas 2 cioturi. O sa i cada sau nu? Sau nu o sa i mai crească?
Știe cineva cât ar costa evaluarea unei colecții de monede, bancnote, timbre de către un expert și unde îl poți găsi?
am o catelusa de 1 an de zile e ceva corcitura rottweiler, o bijuterie la casa omului, din păcate în ultimele zile văd că face niște răni în zona urechilor, probabil cum se scarpină,...? (mai mult)
Bichonul meu (4 luni) a fost diagnosticat cu parvoviroza. De 3 zile ii e rau. Am fost la medic iar el mi- a spus ca i lipsea vaccinul (abia il primisem, credeam ca primul stăpân ii facuse vaccinurile,...? (mai mult)
Am un pisicuț de 1 luna jumate, azi când sa ii dau sa mănânce am observat ca laptele era cam stricat dar acesta a mâncat sa zicem o lingura, e vreo problema¿¿¿¿
Bună ziua TPU. Aș dori să intreb dacă în jud. Tulcea se practică Airsoft. Nu contează unde prin județ, poate să fie la sat la o comună sau la un loc anume nu contează. Vă rog să mă ajutați...? (mai mult)
Unde Unde pot să găsesc o maimuță de vânzare adevărate
Cu ce aș putea să îmi ocup timpul liber pe acasă? Ce activități aș putea să am? Mă plictisesc toată ziua stau numai acasă si ies rar pentru că nici nu prea am prieteni si mama nu mă...? (mai mult)
Ciua, lume! Imi puteti recomanda niste hobby-uri pentru dezvoltare personala?
Am o pereche de Nimfe. Îmi doresc foarte mult pui! Le am pus un cuib făcut de mine ( o cutie de carton cu rumeguș ) femela se simțea foarte bine in cuib, chiar făcea pe closca. Când ea ...? (mai mult)
Pot pune oua de găină la o closca rata? Daca da pot folosi oua și din frigider? Va rog sa răspundeți cât mai repede! Mulțumesc!
am nevoie de ajutor repede.cainele meu (akita inu japonez) a mancat niste cartofi cruzi iar acum este foarte anemic.stiu ca un caine nu are voie sa se atinga de multe fructe si legume.este posibil...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se administrează cyper vet la caini?
As vrea sa imi iau un caine Samoyed dar parintii nu ma lasa. Stiu ca are blana foarte mare si trebuie periata zilnic. Stiu ca este un caine de talie medie. Stiu cum sa il ingrijesc. Bine nu trebuie...? (mai mult)
Salut. Vreau să mă apuc de fotografie și aș vrea să învăț detaliile tehnice și tot ce ține de fotografie fiindcă îmi voi cumpăra un aparat foto în viitor. Mă puteți ajuta cu asta? (Nu...? (mai mult)
Buna, acum cateva saptamani am salvat 2 pisoi nou născuți - după cum am zis in urma cu ceva timp - si se apropie timpul adopției. Sunt tarcati in stilul maro, dar nu prea pufoși. Ii iubesc enorm...? (mai mult)
Hei, cum as putea sa îmi conving mama sa îmi ia un pui de pisica?
Urmez o dieta a unui nutriționist care nu implica cântărirea alimentelor, in schimb sunt anumite măsurători pe care eu personal nu știu cum ar trebui sa le folosesc. De exemplu: quinoa...? (mai mult)
As vrea sa imi iau o pisicuță, eu stau la bloc si... vreau una care sa fie mai cuminte, sa nu o simti in casa, sa nu sară pe perdele si sa nu zgârie mobila. :)) Am auzit de una dintre rase...? (mai mult)
Care producător de anvelope pentru biciclete MTB oferă calitatea cea mai bună? Am citit pe internet despre Maxxis, însă un cauciuc costă 200 lei, o cameră Maxxis 60 lei și vreau să vă întreb...? (mai mult)
De curand mi- am luat un caine Pomeranian, mic si alb. Un îngeraș, ce sa mai! Imi puteți da niste sfaturi despre ingrijirea lui? E prima oară cand am un caine.Pana acum am avut doar pisici.Si...? (mai mult)
Bună seara! Azi, din păcate, din perechea de peruși pe care o aveam mi- a murit femela. Am luat- o imediat de acolo ca să nu o vadă masculul.Mai târziu, masculul a dat semne că se simte rău,...? (mai mult)
M-am gandit in ultimul timp sa ma prezint la niste casting-uri pentru niste filme. Acest lucru costa? Sau daca as fi acceptata ar costa ceva? Multumesc in avans!
As dori si eu o arma Airsoft de tip Sniper pe ARC, CO2, Gaz, Electric nu conteaza. Sa nu intreaca bugetul de 1000 RON de preferat as dori 600 RON dar daca gasiti ceva mai bun de 600 RON lasati- mi...? (mai mult)
Cum fac unele persoane de reusesc sa calatoareasca asa de mult? Eu imi doresc foarte mult treaba asta dar nu vad cum as putea face.
Ce rase de pisici poate sa faca un Scottish Fold sa nasca?
Am un catel de 5 saptamani si 3 zile. Inca nu i s- a facut primul vaccin. Poate sa ia contact cu alti caini vaccinati deparazitati, ingrijiti etc?! Vom avea in vizita niste ptieteni care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!