Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Salut, am și eu un caine husky și începe să îi cadă părul, cu ce aș putea să îi dau să nu îi mai cadă?
Cat m-ar costa sa sterilizez(metoda prin care cateaua nu mai are ciclu) un caine din rasa husky/labrador/golden rtv? DAU FUNDA!
Azi tata a adus un catel acasa si eu aveam deja un caine. Câinele pe care il am este gelos pe catel si pare trist. Poate muri din aceasta cauza?
Salut, azi mi- am luat o catelusa amstaff in varsta de 2 luni (fara cateva zile) si vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa aiba musculatura dezvoltata la maturitate, daca trebuie inscrisa la politie si de...? (mai mult)
Salutare. Se pot rupe dinții la cățel de 7luni (Akita inu japonez )? Dacă îi bagi mâna în gura si din joacă tragi de ei, ca si cum i-as rupe?
Am o întrebare pentru cunoscătorii în creșterea găinilor. Acum un an, vara, găinile au început să aibă păduchi și asta probabil pentru că le țineam într- un coteț vechi, primit...? (mai mult)
Am o problema cam mare..pe scurt cineva l- a bătut pe mâț și când l- am văzut era foarte ametit, abia se mai ținea pe picioare. Capul îi tot dădea pe o parte și asta îl făcea să nu mai poate...? (mai mult)
Salut, am adoptat 2 pisici (maidaneze). Cand le- am adus au fost foarte speriate (mai exact acum cateva zile) si de atunci, eu in curte am un morman de lemne (aranjat atat cat sa nu cada sau pice) si ...? (mai mult)
acum câteva zile am primit un pui de rață cadou iar astăzi s- a întâmplat ceva nefericit. L- am găsit cu piciorul slăbit, stând pe o perna liniștit(avea degetele slăbite și adunate) ...? (mai mult)
Heyyy! As vrea sa imi iau un caine de rasa Samoyed dar parintii mei nu ma lasa. Zic ca nu pot fi responsabila sa am grija de un caine atat de mare si ca o sa trebuiasca sa aiba ei grija de el. Am mai avut...? (mai mult)
Ce nu trebuie sa manance o capră?
Ma puteti ajuta cu un sfat? Nu stiu cum cand si ce fel de vaccinuri se administreaza la puii de paun.
Bună ziua, eu am o pereche de papagali cantatori, au făcut 6 oua și le-au spart pe toate. Ce e de facut?
azi mi-am luat un schechbook dar nu stiu cu ce sa incep... Imi puteti da cateva idei de ce as putea sa desenez in el?
Este pui de maine coon? Am cautat pe net si se aseamănă la comportament cine ma poate ajuta Multumesc anticipat https://imgur.com/a/m9ZBSgX
Obișnuiesc sa ii mai fac pisicii mele biluțe din aluminiu pentru ca adora sa se joace cu ele. Problema este ca începe sa mârâie fără rost :)) Dacă ma apropii sau nu ii fac nimic ea începe...? (mai mult)
Hei! Vreau si eu niste idei pentru ziua mea. Fac 13 ani...Am doua optiuni intr- o gradina unde e multa iarba sau la mine in curte. Am nevoie de niste idei de meniu (neaparat) si nu stiu...niste activitati! ...? (mai mult)
Nu am o intrebare de biologie sau ceva, dar e urgent! Pisica mea de 2luni a picat de la etajul 3, am mers la veterinar dar nu a putut sa ii faca radiografie azi, nu mai calca pe un picior si ...? (mai mult)
De unde pot achiziționa o maimuțică in ro?
Am un câine care a slăbit foarte mult în ultimul timp, iar sclerotica ochiului stâng e roșie. Nu am un medic veterinar în sat, așa că întreb aici ce aș putea face.
Heeeeeey! Cainele meu s- a stins din viata dimineata asta si as vrea sa stiu cum sa imi conving parintii sa imi mai ia unul(nu ma judecati spunand ca nu mi- e dor de el si lucruri de genul. Vreau doar ...? (mai mult)
Catelusa mea Bulldog Francez va face pui pentru prima data si as vrea sa stiu la ce costuri sa ma astept pentru vaccinuri si deparazitari. As vrea putin ajutor, sa- mi spuna si mie cineva cam cat ma va...? (mai mult)
Poți creste un Mânz la biberon?
Va rog rapid! SUNT DISPERATA! Cainele meu este mancat de viermi si de abia mai respira. Am nevoie de un cabinet veterinar deschis duminica. Va rog sunt disperata
Buna, sunt o mare fana bts si am deja un album dar cateva pagini s-au rupt ....cum o pot intreba pe mama daca imi mai poate lua unul?
Hey! Am un bichon frise mascul de un an si aproape jumatate si nu se simte prea bine. Sa va explic. Eu stau la casa si am o curte mare. In curte am si gradina de aceea imi las cainele acolo cand isi face...? (mai mult)
Bună, TPU! Ce îmi trebuie dacă vreau să mă apuc de vlog și să fac poze cât mai profesionale, vreau detalii despre echipament etc
Buna, mi- am tuns cainele (bichon maltez) acum cateva zile la veterinar, de atunci nu se mai joaca cu mine, nu ma mai baga in seama si nu stiu ce sa fac, de abia ca mai mananca sau bea apa, trebuie...? (mai mult)
Am o mare problema. Pisica mea cred ca vrea sa nasca ca are burta mare.In organul ei genital am vazut rosu, albastru.Tot vrea sa intre in casa iar o dau afara, facea sange pe trotuar si dupa am inchis-...? (mai mult)
As dori sa stiu de unde pot cumpara un American PitBull terrier sau un American bully tin sa mentionez ca sunt din Bacau, Multumesc anticipat
Salut,are cineva cartea cu regulament la acest monopoly? Daca da, mi-l poate spune sau sa imi faca poze? Multumesc!
as dori sa imi cumpar o pasare ca animal de companie iar cand m- am dus la pet shop, vanzatoare mi- a spus ca daca vreau un Perus am nevoie de o colivie foarte mare. Si as vrea sa intreb daca...? (mai mult)
Din ce cauze se pot imbolnavi perusii?
Salut. Mergeam azi prin mall, linistita, fara stres si dintr- o data, am vazut in vitrina unui pet shop un... dihor. Jur, cred ca m- am indragostit pe loc. Mi- au dat lacrimile si chiar imi doream...? (mai mult)
Imi puteti da niste sfaturi despre cum imi pot invata pugul sa isi faca nevoile afara?
Numai pisicile se spala singure? De ce?
Am o pisica ce a fătat recent. Ce mâncare trebuie să îi dau să poată face lapte pentru pisici? Nu mă pricep si nu stiu daca un anumit tip de mâncare o poate face să aibă mai mult lapte. Dau...? (mai mult)
Intenționez să achiziționeze un aparat foto DSLR, însă am o problemă cam mare: bugetul. Bugetul pe care il pot pune la dispoziția acestei achiziții este - pentru prețurile din țară noastră-...? (mai mult)
Pestele meu Beta este foarte inactiv si sta mereu cu burta in sus. Tot am incercat sa il fac sa se joace dar nimic. Va rog ajutati-ma!
eu am un amstaff in varsta de 3 luni si nu am cum sa il scot la plimbare deoarece eu stau la sat si vin alti maidanezi daca il vad..., ce as putea face? Am auzit ca fiecare rasa de caine are...? (mai mult)
Este adevărat ca, componentele pentru bicicletă sub denumirea "shimano" sunt mai calitative decât oricare alte componente? Vreau să îmi schimb frânele la bicicletă ( frânele cu totul, nu numai...? (mai mult)
Pisica mea are 7 ani, pot să o consider bătrână?
Am un bichon maltez in varsta de 6 luni, problema e ca isi face treburile in baie.Are covoras absorbant dar nu se invata nicicum, o cert si tot la fel e.Cum sa o invat?
Am gasit un pui de vrabie si nu stiu ce sa fac. Maine o sa plec cu microbuzul si vreau sa il iau cu mine. Oare o sa țipe? L- am hranit cu insecte si sper sa supraviețuiască. Întrebarea mea este urmatoarea....? (mai mult)
am nevoie de informatii pisica mea brithish e gestantă de 1 luna, am curte și o tin in curte, cum s- o îngrijesc? De ce are nevoie dacă e gestantă? Cum pot sa stiu ca e pe cale să nască?...? (mai mult)
Am observat astazi o buba mare pe burtica cainelui meu. Pot sa o tin intre 3 degete - ca sa aveti o idee cat de mare e. Stiti ce ar putea fi? Necesita operatie sau ceva?
De ce conditii are nevoie o pisica brithish gestantă care sta in curte ca sa nasca la mine? Va rog spuneti-mi toate condițiile! VA ROG! DAU FUNDIȚĂ!
Unde pot gasi etamina in Tulcea?
Bună tuturor! Știe cineva care este salariul unui cosmetician de animale?
Am un caine pechinez care a fost accidentat. El are o galca pe burta si nu se poate ridica. Toate cabinetele veterinare sunt inchise si va intreb pe voi cum l- as putea ajuta si daca va rezista ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Capitalele statelor americane
Te atrage visul american, dar cum te descurci cu capitalele statelor americane?