Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
vreau sa transport un catel de 7 saptamani din judetul Alba pana in Iasi fara sa trebuiască sa- l insotesc. La sosire il va astepta cineva. Cum as putea face asta? Aveti vreo idee de firme...? (mai mult)
Dacă câinele unei vecine a fost călcat pe cap de mașină mai poate trăi? Era un fel de bișon, când am vrut să îi spun era mirată, dar soțul ei o înjura la telefon și îmi era milă. Poate...? (mai mult)
Daca i-am dat o pastila pentru paraziti la cainele meu aseara si azi vomita apa si pare slabit cand mai trebuie sa-i dau o pastila, la 7 zile sau diseara?
Aseara i- am dat la cainele meu de talie mare pe care l- am luat de pe strada si cred ca are in jur de 3- 4 luni o pastila pentru paraziti si azi nu manaca deloc.Am patit sa- mi moara si caine de...? (mai mult)
am o pisica brithish și are 2 ani, problema e că naște de cateva ori pe ani și de fiecare dată vine gestantă ma bucur foarte mult, dar ea sta in curte nu in casa, dar a născut doar...? (mai mult)
Peste câteva săptamani plec în vacanta și trebuie sa las pisica la cineva care are un motănel în vârstă de un an. Problema este ca pisica mea are 5 luni iar motanul are 1 an, motanul...? (mai mult)
Buna, pot sa zic ca am ramas destul de uimit pe sectiunea Hobbies and Pets. In primul rand, tu ca stapan cum poti fi atat de iresponsabil incat sa- ti lasi pisica sa se duca prin vecini sa se imperecheze...? (mai mult)
Buna seara TPU! Am o intrebare. Am un caine alsacian si problema e ca cand era mic eu l- am gasit abandonat si l- am luat si acum are cred ca 1 an si cateva luni problema e ca e adult si nu si- a ridicat...? (mai mult)
Hei! De ceva timp vreau sa imi iau un câine Husky. Îmi place foarte mult aceasta rasa de câini deoarece sunt foarte frumoși și iubitori. Am o casa destul de retrasa cu o curte mare. Eu zic ca e ceva...? (mai mult)
Cât mă costă să schimb frânele la bicicletă. E bicicleta MTB ROCKRIDER ST100. Frâne v- brake față+ spate, , cablu frână, saboți, manete frână, schimbat șa. Am bicicleta cumpărată...? (mai mult)
Cunoaste cineva tehnica de realizare a acestui tip de colier? Sau daca exista tutoriale in acest sens? https://www.breslo.ro/item/colier- cu- motive- traditionale- si- ciucuri- colier- statement- colier-...? (mai mult)
Am un doberman de un an, iar la un an și 7 luni- 2 ani as vrea sa- l dau la monta pentru ca nu vreau sa- l castrez. Eu nu am actele de pedigree la el pentru ca l- am primit de ziua mea de la părinți...? (mai mult)
am o pisică British Shorthair deja are doi ani de când o țin o țin în curte, nu în casă dar am o mica problema cu ea. In fiecare an când naște, naște de 2- 3 ori pe an dar problema...? (mai mult)
Daca las porumbei la un loc iarna (femele/masculi) ei se vor imperechea si vor face oua?
Am o problema si sper sa ma ajutati cu niste sfaturi. Am o pisica de 1 an jumate la mine si ea cam tot aceeasi varsta are (foarte independenta, nu prea sta la mangaiat dar incepuse de la un timp...? (mai mult)
Daca stiti cumva de unde pot lua un echipament de portar original gen Joma in Braila la preturi avantajoase? Undeva pe la 150-200 lei.
M-am hotarat, vreau un dihor! Puteti sa imi dati idei de ingrijire a dihorilor cam ce sa ii dau de mancare, ce fel de cusca ii trebuie etc?
Mi- a lovit masina un cățel, are probleme la picioarele din spate. Azi a început sa le miste putin dar nu se ridica, doar se târâie. A fost lovit miercuri seara. I- am făcut antibiotice...? (mai mult)
Ce animale de companie mici si dragute mai exista, sa fie usor de ingrijit
Salut, cum se procedeaza cand un porc are piciorul rupt? ( porcul are 4 luni) Poate doctorul veterinar sa faca ceva sau acesta trebuie sacrificat cat de curand?
Ieri am luat niste paienjeni de dimensiunea unuia de casa(cellar) dar nu stiu cu ce sa ii hranesc iarna, va rog ajutati-ma. Multumesc!
Salutare, tocmai ce m- am mutat definitiv intr- un alt oras din țară pentru job- ul meu insa mi- e putin cam incomod singur in apartamentul meu, pe strada, in locurile in care ma duc etc, ce activitati...? (mai mult)
Pisica mea a disparut de 2 zile, ea este sterilizata si are 1 an si 2 luni, nu obișnuia să dispară de acasă (stau la apartament) din ce motive ar fi putut sa dispară? Si care sunt sansele ...? (mai mult)
Am bicicleta cu frâna pe disc și nu știu cum sa fac sa tina mai bine frâna. Am văzut acolo unde e ghidonul ca sunt niște piulițe asa rotunde, trebuie strânse?
Am un pui de amstaff de 6 luni! De abia de 3 zile, vreau sa știu ce vaccinuri mai are de făcut, as vrea o lista va rog mult și dacă știi și prețul acestora.
Zilele acestea mi- am comandat o bicicleta, dar chestia e ca nu m- am mai dat pe una de câțiva ani și vreau sa va întreb. Ok, deci pe spate la bicicleta sunt sa zicem 7 discuri, din ce în ce mai...? (mai mult)
Dețin un Ciobanesc Corb in varsta de aproximativ 2 luni. Locuiesc la tara la curte si intrebarea mea este: Cand ar trebui să îl leg in lanț sau sa il închid in țarc?
Salut, am un bichon havanez si el sta in curte si cand sunt acasa si cand sunt plecat, dar ieri am plecat de acasa in vacanta cu parintii si el a trebuit sa ramana singur (mai am si un motan cu care ...? (mai mult)
La ce varsta ar trebui să închid un Ciobanesc Corb? (Adică ori sa il leg in lanț ori sa il închid in țarc). Puiul are aproximativ 2 luni.
Ieri seara am gasit un pui de caine pe strada pe langa blocuri. Era foarte frumos si am decis sa il iau acasa, totusi eu l- am gasit pe strada si era foarte ingrijit (nu miroase, este gras...? (mai mult)
Buna TPU. Am un rottweiler de 2 luni si aseara a rupt o punga cu oase de pui si le-a mancat. Acum de dimineata a vomitat si se simte rau. Ce sa fac oare? Ii va trece?
M- am gandit, cum tot a venit vara si nu am nimic sa fac, sa fac bani din plimbatul cainilor. In primul rand, pot sa fac macar 20 de lei pe ora la 13 ani? Si in al doilea rand, daca pot asa...? (mai mult)
Salut.Am pisica in jur de 3 luni si a muscat- o cainele in timp ce manca. A sarit pe ea si nu stiu ce a patit. I - am controat spatele, coastele si picioarele si nu am simtit nimic. Pisica nu poate umbla....? (mai mult)
Am o bicicleta de un an.Nu o sa dau nume la firma bicicletei! Aceasta in timpul in care pun frana de pe fata se face in joc cu suspensia! Se duce pipa ghidonul mai in fata! Aceasta are un joc si...? (mai mult)
Pisica sau caine, care va place cel mai mult?
Locuiesc la curte si dețin un pui de Ciobănesc Corb in vârsta de aproximativ o lună și jumătate. De la ce varsta as putea sa il leg in lanț? Am mai incercat sa il tin într- un țarc dar ...? (mai mult)
Am mai pus intrebarea asta dar nu am primit un raspuns concret.Am un Bichon Maltez in varsta de 6 luni si e femela.Din cate am citit nu ar trebui sa aiba mai mult de 3 kg.Ea are aproape 6 kg si nu e...? (mai mult)
Am o catelusa bichon, de 6luni! Se scarpina foarte tare, la urechi, pe corp, pe labute, am fost la veterinar, nu la unul ci la 3, dar tot se scarpina mai rau, mai intens, nu stiu ce sa mai fac!...? (mai mult)
Un creion pentru desenare 3D pentru incepatori? Ma pricep la desenat in sine, dar nu am mai facut- o 3D. As vrea sa coste 300, maxim 400 lei cu tot cu mine ( "plastic" ). As vrea sa imi dati ceva modele,...? (mai mult)
Am un bichon maltez in varsta de 6 luni.E normal sa aiba 5 kg? E fata
Am o problema la bicicleta sau cel puțin asta cred. Nu prea ma pricep la biciclete, sunt și la prima bicicleta. Dar totuși îmi dau seama ca ceva este în neregula pe lanț pentru ca, atunci când...? (mai mult)
cainele meu a mancat un sfert dintr-o jumatate de felie de lamaie, poate pati ceva rau?
Știți cumva ce ar merge de febră la un pui de găină? Cred că are în jur de o lună.
Mopsul roade mobila sau alte obiecte din casa?
E adevarat ca, dacă nu am vaccinul de 14 ani făcut nu ma primește la liceu? Nu mi-a venit doza...
Salut, am un mtb cu 6 viteze, se poate sa-l convertesc la 7? Ce ar trebui sa fac? Daca mi l-ar face cineva cat ar trebui sa plătesc, ce ar trebui să mai cumpăr?
Vreau sa imi iau o bicicleta super nitro dar nu stiu ce sa aleg dintre rotile pe 27.5" si 29". Am o inaltime de 1.75 sau chiar mai mult si 100kg. Care dintre aceste roti e mai buna pentru preluarea...? (mai mult)
Catelusa mea este rosiatica la posterior, mentionez ca este in calduri, sa fie din cauza asta?
cateaua mea a fatat undeva in aprilie, puii inca sunt cu ea si a inceput sa nu ii mai lase sa suga de ceva vreme si am observat ca azi i- au aparut niste scurgeri, ar trebui sa ma ingrijorez? ...? (mai mult)
Cat rezista un cățel fara sa urineze?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?