Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un cățel care are o lună. De la cate luni pot sa ii fac Vaccin?
Există adăpost de pisici în Brașov?
Unde pot gasi un adapost de caini de unde pot adopta un caine in Galati sau prin apropiere?
Vreau sa va intreb o chestie ce am auzit de la multi oameni ce au avut pisicute.Este adevarat ca pisicile nu iubesc stapanii?
Eu am un bichon maltese in varsta de un an si nu stiu ce bobite sa ii dau. Pana acum i- am dat royale canin petru juniori. Dar acum nu stiu de care sa ii iau. Eu vreau tot royale canin dar...? (mai mult)
As putea transporta o pisica (într-o cușcă de pisici) în mijloace de transport în comun (tren și autobuz)?
În curând o să-mi iau un gecko leopard. Eu trăiesc în Oradea și nu știu de unde să iau o placă de încălzire și un termostat. Știe cineva de unde pot să le iau?
Salutare. Acum aproximativ un an am achizitionat de la Lidl un set de 8 culori acrilice de la Crea Box. Mai am un set de 4 culori acrilice cu efecte de nisip si piatra. Le- am folosit de cateva ori, ...? (mai mult)
Buna tuturor. Am o intrebare si as avea nevoie de un raspuns sau un sfat. Treaba e in felul urmator: Acum 2 ani am cumparat un Akita Inu de pe Companion, prin firma Kennel Group SRL (Actuala Disney Dog...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa transform 1 leu in 10 lei sau 5 lei in 50 si invers? Cum fac magicienii aia de pe internet. Impaturesc bancnota si iese alta.
Cu câteva minute înainte am observat ceva ciudat la câinele meu chihuahua... a fost totul ok înainte însă acum are ceva ciudat între nas și buză, la nară pe partea dreaptă a capului ...? (mai mult)
Bună, TPU! Am un motan de 2 ani şi azi e a 3 a zi in care nu a venit acasa. Eu stau la tara, venea de obicei muscat, insa nu a mai lipsit atat. Nu este castrat si tin sa mentionez ca e salbatic cu...? (mai mult)
Ieri pe la sapte seara cand veneam acasa am gasit o randunica pe drum. Credeam ca era moarta, dar dupa am vazut ca traieste si am presupus ca si- a rupt aripa sau ceva. Am luat- o cu intentia...? (mai mult)
Acum o zi am fost sa ii dau de mancare cainelui meu, care naparleste.L- am mangaiat, m- am dus in casa si mi- am ros unghiile.M- am trezit cu par pe fata si am senzatia ca am par in gura/gat.Ce...? (mai mult)
Porumbeii mananca mac?
Bună. Am un câine şi în urmă cu 2 sau 3 luni a făcut râie. Am chemat un medic veterinar iar acesta i- a facut o injecție... deci i- a trecut după o săptămână nu mai avea nimic iar acum de...? (mai mult)
Salut, sunt nou în domeniul acvaristicii și aș vrea să știu cu ce pot curăța mai ușor depunerile de calcar de pe interior acvariului, până acum am încercat cu partea mai aspră a unui burete...? (mai mult)
Salut oameni de pe TPU. Am o întrebare în legătură cu pescuitul. Îți trebuie neapărat permis pentru pescuit? Gen, eu stau în Blaj și voiam acum câteva zile să mă duc la pescuit la Târnava...? (mai mult)
Salut, pisica mea care face 2 luni peste o saptamana jumate statea in pat, dormea iar eu il mangaiam pe cap, dintr- o data vad o chestie neagra, incerc sa o iau, ce credeti, se miscaaaaa. L- am luat...? (mai mult)
Pun intrebarea asta pentru cei din Bacau. La curtea de apel este digi si langa digi este un cabinet veterinar. Stie cineva pana la cat tine deschis duminica?
Salut, stie cineva unde pot gasi (pe net) un amplificator pentru pianina?
Buna TPU. Acum 4 zile, pisica mea - care încă alăptează- a acceptat 2 motani nou- născuți (erau uzi in momentul in care i- am gasit abandonați intr- o punga- ). Problema e ca, desi de cand i-...? (mai mult)
Recent am adoptat un puiut de akita inu.Catelusul are 2 luni si este vaccinat si deparazitat conform varstei.Prin luna august va trebui sa plec vreo 10 zile si merg la un hotel unde animalele de...? (mai mult)
Am o femela Husky, are 2 ani, nu am crescut- o eu, o am de 1 luna, de vreo saptamana incoace am inceput sa o scot pe la plimbare si nu stiu de ce, de 2 zile tot urla in fiecare dimineata...? (mai mult)
Am un pui de ciobănesc de Bucovina,are o luna, ce îmi recomandați sa ii dau sa crească cât mai mare? E înțărcat și deja îi dau pedigriee, ce sa ii mai dau in plus sa crească cât mai mare?
Cat timp clocesc porumbeii ouale?
Acum o săptămână i- am făcut cainelui meu ( bichon maltese ) vaccinul de un an și astazi am observat ca in locul unde i- a făcut vaccinul are o umflatura ( cred ca este un dul ). Cum ...? (mai mult)
In ce consta proba practica la examenul de certificare a radioamatorilor? Stiu ca este vorba de reguli si proceduri de operare dar as dori sa aflu in ce consta raspunsul la intrebari.
Salut, am un pui de caine de 1 luna si nu mai poate sa manance, sa stea in picioare si este foarte moleșită. Ce sa ii fac? Ca la veterinar este inchis.
Am un papagal nimfa si sta mai mult liber prin casă si azi am observat ca șchioapă și tine un piciorus sus. M- am uitat atent si am vazut ca strânge gheruta, iar piciorul il mișcă deci nu...? (mai mult)
Cainele meu are o problema si nu stiu ce sa- i fac. Este molesit si sta toata ziua intins pe jos, are pofta de mancare dar are gatul foarte umflat si il doare. Ma lasa sa il ating si sa- l ...? (mai mult)
Nu pot sa va explic cum s- a intamplat, însă câinele meu s- a atins de vopsea pe la bot și gât. Aceasta i s- au prins și pe mustăți. Se vede că îl deranjează, întrebarea e daca se ...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un hamster si as vrea sa imi dati cateva sfaturi in legatura cu aceste animale si sa imi povestiti experienta voastra cu ele! Le pot pune rumegus din ala care ramane dupa ce tai...? (mai mult)
Salutare. Știţi cumva de unde aș putea achiziţiona un puzzle gradient? Preferabil să fie dintr- un magazin online. Ca cel de jos (sper că merge link- ul). https://www.amazon.co.uk/Gradient-...? (mai mult)
Ieri mi- am luat un catel si azi se joaca cu mine, ma linge, ma musca dar cand doarme tremura ca si cum ar vibra corpul lui si schirlaie. Ce pot sa ii fac, isi va reveni? Sunt ingrijorat pentru el! ...? (mai mult)
Daca un catel este infectat cu parvoviroza, dar aceasta boala nu l-a atacat, ii pot face vaccinul anti parvoviroza?
Ar trebui sa ma ingrijorez daca pisica mea a fatat alaltaieri, insa de atunci nu a mers la litiera?
Ieri mi- am luat un catel, cand l- am adus acesta tremura si schirlaia i- am pus sa manance laptic cu paine si acesta a mancat, a doua zi m- am dus la el si la fel schirlaia si tremura, m- am jucat cu...? (mai mult)
Mi-as putea spala pisica cu sampon normal pentru oameni?
Cum se numește accesoriul pe care îl pui la roata biclei și face curent?
Cu ce as putea sa îmi vopsesc cățelușul acasă și sa fie ceva mai ieftin? Puteți sa îmi recomandați ceva
Buna seara, TPU! Odata ce catelul este infectat cu parvoviroza, dar nu l-a atacat( nu are simptome) ii pot face vaccin anti parvoviroza? Alte modalitati nu stiu, prin care sa ii pot salva. sunt vreo 5
Ce parere aveti? Cu ce seamana mai mult cu pitbull sau amstaff are 8 luni si 2 saptamani ...va multumesc o zi frumoasa!? https://imgur.com/a/oZ8VXPb
Salut.Pot sa infasor un bec in staniol deasupra creuzetului la narghilea in loc de carbuni naturali? M-am gandit la un bec de 60 sau 75w cu filament
Mi- a fatat iepuroaica aseara sau dimineata, cert e ca dimineata am vazut par mult in coltul custii unde a facut cuib din paie inainte cu 3 zile. Dupa o zi cand m- am dus sa vad ce face am observat ca...? (mai mult)
Daca ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre locuri de camping in zona Iasi pe o raza de maxim 100 km.Caut locuri unde nu e populat sa imi pot lasa catel- ul liber, deci din start ...? (mai mult)
Îmi poate recomanda cineva un medic veterinar bun pentru cuparea urechilor câinelui meu?
Catelusul meu a vomitat acum cateva ore si nu isi revine...respira foarte repede, nu isi gaseste locul.Ce are? Ce sa ii fac?
Îmi poate recomanda cineva un medic veterinar bun din județele: București, Constanța, pentru a mă ajuta cu cuparea urechilor și cozi câinelui meu?
Buna, am un Bichon Maltez de 8 luni (mascul). Astăzi acesta a urinat in casa de 2 ori ff mult, el fiind obișnuit sa se ceara afara, m- am speriat gândindu- mă ca poate fi o afecțiune a rinichilor...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!