Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Prietenul meu are o pisica și nu și permite s- o țină decât in casa. A scăpat intr- o noapte pe geam afara, iar când a recuperat- o cu greu, parca nu mai era ea. Era agresiva, îl ataca...? (mai mult)
Doresc sa îmi cumpar o lanseta pentru pescuitul la clean, cu pluta. In marea majoritate a timpului ma duc pe o vale de la sat. Nu sunt hotarat daca sa imi iau una de 5 metri sau de 6? Ce părere...? (mai mult)
Buna, cum pot sa-mi conving părinții sa-mi cumpere un caine? Ei nu vor un caine chiar dacă suntem la curte, va rog cum as putea sa-i conving? Dau funda+vot VA ROG!
Buna, pisica mea a nascut acum o saptamana si avea zgarda antiparaziti, dar am observat acum ca a luat purici, voiam sa intreb daca e okay sa o dau cu pudra sau sa ii iau zgarda antiparaziti acum ca...? (mai mult)
Mi-au disparut pisicile. Sunt inca mici dar nu chiar nou nascute se joaca, alearga prin curte au colti si nu stiu cum sa le gasesc. Ce sa fac?
Porcușorul de guineea are voie sa mănânce pepene rosu?
Am un puisor de zebra australiana pe care parintii nu il mai hranesc. Are cineva o "mama" cu puisori si este dispus sa il adopte si pe al meu? Al meu are 3 saptamani. Rog raspuns la adrian.ionica@tvr.ro...? (mai mult)
Bichonului i se scurtează mustățile?
In ce directie se strange o spita atunci cand tii bicicleta cu rotile in sus?
Am 4 cateluse mici de o luna si o saptamana. Sunt de talie mica si mama lor nu mai are lapte. Le- am dat hrana de cumparat "{Pliculete JUNIOR} dimineata si seara.Am inceput sa le dau si mancare pe care...? (mai mult)
Am un caine visla magiara de 1 an si am o problema cu ea, nu suporta lesa sau zgarda, nici macar hamul cand ii pun hamul sau zgarda se pune culcat la pamant si nu se mai ridica, as vrea sa o invat sa...? (mai mult)
Dau funda! Vreau sa țin în aceeași colivie o nimfa și un perus, dar nu știu ce fel de mix de semințe le pot oferi, adică amestec un mix pentru nimfe cu unul pentru peruși? Mulțumesc!
Recent m-am inscris la un club de fotbal, joc portar, dar nu stiu cam ce ar trebui sa-mi iau. In afara de crampoane, cam ce ar trebui sa-mi cumpar, gen cosum jambiere si cam la cat m-ar ajunge?
As vrea sa stiu daca perusii mananca loboda.
Cum as putea sa invat micul Alexander sa stea pe degetul meu?
Daca un bichon de 2 ani o dau la imperechere cat dureaza sa ramana insarcinata? Adica cat timp trebuie sa o las la caine? In cat timp se imperecheaza, adica ramane insarcinata?
Locuiesc la curte si de vreo luna, un papagal rasa micul alexandru a poposit la mine in nuc. Cum pot face sa ma imprietenesc cu el?
Eva foam / craft foam cea pe care o folosesc vei de la Punished Props Academy e același lucru ca hârtia gumata? https://m.youtube.com/watch?v=Pt- l4Eh1SFI Și ce e contact cement? Care e echivalentul...? (mai mult)
URGENT! Pisoiul meu de cateva saptamani s-a inecat cu o bucata mica de carne sau cu un os. Nu e niciun veterinar disponibil! Puteti sa ne dati un sfat? Poate il da afara. Va multumesc!
URGENT! Pisoiul meu tocmai s-a înecat cu un os sau o bucata mica de carne si nu e niciun veterinar disponibil. S-a zbătut rau, iar acum respira si zace. Un sfat, va rugam?
Pisica mea si-a desfacut operatia de sterilizare.Ce pot face pana maine cand ma duc cu ea la veterinar?
Vreau sa va intreb si eu ce rasa este acest catelus, daca stiti. L-am primit de la un prieten, el mi-a spus ca este pechinez. Astept pareri! http://imgur.com/gallery/hCQWwq7
Am găsit un pisoi care are aproximativ 3- 4 saptamani. Avea foarte multi purici asa ca i- am facut baie cu o solutie anti- purici. Dupa ce am terminat, a dormit vreo ora si cand l- am dat jos ...? (mai mult)
Cand schimb frana la bicicleta trebuie sa schimb si discurile? Din promax vreau in shimano.Am un prieten care din frana mecanica si- a schimbat in hidraulica si si- a schimbat si discul si ma...? (mai mult)
Am o problema mare. Am un Bichon de 1 an și câteva luni și încă nu am reușit sa îl învăț afara și deja cred ca e prea târziu! Nu am prea avut timp mai ales ca am avut școala sau am mers la...? (mai mult)
Salut, catelul meu a murit in dimineata asta, catelusul nu mai manca inainte sa moara cu o zi statea in fund, nu se mai juca cu mine si la 4- 5 dimineata a vomitat sange inchegat apoi s- a intins. Avea...? (mai mult)
Bună TPU! Ieri am primit un cățeluș bichon havanez și este mic. Ce mâncare mânâncă în afară de lapte? Pot să îl scot afară? Vreau multe detalii legate de această rasă de câine. Dau...? (mai mult)
Cum se instaleza o undita telescopica?
Poate un vaccin (facut in urma cu o zi) sa afecteze un chihuahua in sensul ca are extrem de mari dureri de burta (plange cand e atins putin mai tare), gaze si ii merge burta? Va rog cine stie sa ma...? (mai mult)
Bună, am găsit un pui de vrabie în pragul casei mele. Fiind pasăre sălbatică, mă tem să nu moară dacă e îngrijită de om. I- am pus un așternut și l- am lăsat unde l- am găsit. Dacă într-...? (mai mult)
Ce nume sa îi pun cainelui meu bison (femela)?
pisica mea a inceput sa naparleasca excesiv de ceva timp, nu m- am gandit ca e ceva gram pentru ca ma gandeam ca este normal in aceasta perioada, dar dupa ceva timp am observat ca la una...? (mai mult)
Buna! Știe cineva unde pot merge la înot în Drumul Taberei? Mă interesează un loc unde prețurile sunt accesibile. Mulțumesc!
Un nume frumos pentru un motănel negru cu alb?
Ajutor! De ce face motanelul meu spume?
Ajutor! Cainele meu a fost suparat toata ziua, nu prea a mai mancat si baut.Pana la urma a mancat putin si am plecat. In 10 minute m- a sunat taica- meu si mi- a spus ca are viermi de 10- 12 cm.Ce sa ...? (mai mult)
Am o catea bichon de 2 luni, si puiul ei in varsta de 5 luni vrea sa se imperecheze dar eu NU vreau.Ce pot face? Nu ii pot separa.
Calarit. Pe viitor as vrea sa imi cumpar un amic, un cal. Stiti de ce este nevoie pentru a-l avea, eventual calari?
Sunt echipe de fotbal de copii de 15 ani prin Suceava?
Ma gândesc sa îmi iau un Husky Siberian.Stau la curte în Sibiu, dar nu sunt sigur dacă ar fi bine pentru el.Ar suporta căldură primăvară si iarna?
Ce este betamina? Este un fel de sedativ pentru animale? (nu ma refer la ketamină)
Ieri am primit acest peste betta splendens si nu imi dau seama daca a fost doar atacat de alti pesti sau petele alea de pe solzi semnifica faptul ca este bolnav. poze: https://imgur.com/a/uUFoHyb
Ce înseamnă când sterilizezi un motan? Cu ce ajută?
Salut, am un husky de 2 an si 7 luni si mi se pare ca e cam slabut. Mananca ca spartul pedigree doar ca nu se ingrasa, nu i se vad coastele sau altceva doar ca mi se pare prea slab. E normal la rasa...? (mai mult)
Porcușorul de guineea are voie sa mănânce mazăre uscata?
Buna seara, stie cineva de ce seara, uneori, motanul meu miorlaie si fuge prin toata casa?
Se poate schimba penita unui stilou herlitz my pen style?
Cainele are voie varza de la sarmale?
Bună TPU, am un hamster pitic care are 2 ani și pana acum a fost sănătos și nu am avut probleme, dar de curând am observat ca a rămas fără blanita pe jumătate din burta și piept si i se vede...? (mai mult)
Acum 2 saptamani am cumparat o perusica si acum nu mai vrea sa intre in colivie; ca sa manance si sa bea, i- am pus mancarea si apa in afara coliviei. Vreau sa- i fac baita si d- aia vreau sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!