Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Acum 2 saptamani am cumparat o perusica si acum nu mai vrea sa intre in colivie; ca sa manance si sa bea, i- am pus mancarea si apa in afara coliviei. Vreau sa- i fac baita si d- aia vreau sa...? (mai mult)
Alaltăieri am aflat cainele meu are Parvroviroza. Are 9 luni și toate vaccinurile făcute. Facem tratament la cel mai bun doctor veterinar din Brașov. Tratament perfuzabil. Care ar fi șansă...? (mai mult)
Un motan de 54 de zile(știu, mic) care a plecat din curte noaptea și nu a mai venit de aproape 2 zile înapoi, are șanse să se mai întoarcă? A plecat de lângă pisica mamă și cei 4 frați și...? (mai mult)
Heei, TPU! Am o catea de aproximativ 8- 10 luni, adoptata de pe strazi. E foarte hiperactiva, alearga toata ziua prin țarcul ei, latra la pasari si e mereu fericita cand ma vede, dar de cateva zile...? (mai mult)
Hey! Sunt din jud. Bihor, nu departe de Oradea si habar nu am unde pot gasi gecko leopard de vanzare. Mi-e frica sa comand de pe net, nu cumva sa pateasca ceva. Ma poate ajuta cineva?
Poate sa creasca singura porumbita un pui?
Pisica mea care stă în curte a făcut 5 pisoi care au 54 de zile. Ieri când m- am trezit am văzut că mai erau decât 3 cu pisica (lipseau 2) și i- am căutat în toată curtea, peste tot dar...? (mai mult)
Salut Bun :), deci, cainelui meu ii "pute" gura si are dinti galbeni ( husky). Intrebarea mea este, pot sa-i fac ceva sa nu-i mai miroasa gura?
Bună, am 2 pui de iepure sălbatic. Am încercat sa le dau lapte dar nu mănâncă. Și acum nu se mișcă, îmi efrica ca o sa moara. Pot face ceva în privința asta?
Am observat 2 porumbei voiajori cred ca sunt care stau la streasina casei. Cred ca in curand femela va depune ouă. Faza e ca eu am un spatiu special amenajat pentru ei, un coteț special. ...? (mai mult)
Am un Bichon care are 9 luni, cu toate vaccinurile și 5 pentru parvoviroza. Și cu toate astea a luat acel virus, azi am aflat și am început tratamentul cu perfuzii. Întrebarea mea este,...? (mai mult)
Pisica mea a făcut 5 pisoi care au 54 de zile și aș vrea să aflu care este motan sau pisică. Cum aflu acest lucru?
Am o nedumerire: Pisica mea a făcut 5 pisoi și doresc să stiu daca pisoiul acesta este pisică sau motan. Are 53 de zile. I- am facut o poza acolo. Pentru cei care li se par scârbos, pot ...? (mai mult)
Imi puteti spune niste canise/crescatori seriosi de pui Yorkshire Terrier din Bucuresti, va rog?
Pisicile pot bea lapte praf?
Este urgent adica stai sa va povestesc si va rog sa imi raspundeti. Deci fiindca in vara asta sunt zilele astea caniculare eu cu parintii mei vrem sa mergem la mare sau in alte parti adica la...? (mai mult)
Am o nedumerire: Pisica mea a făcut 5 pisoi care au 53 de zile și toți dormeau în curte după niște garduri. Eu îmi plănuisem când fac cam 70 de zile să duc 4 dintre ei și să păstrez ...? (mai mult)
Salut, am un bmx custom si de ceva timp i se misca foaia pe fata, are un angrenaj radio, foaia se misca daca pun mana pe ea si are joc foarte mare. Cum as putea sa o strang sau trebuie schimbat...? (mai mult)
Hey..cine ma poate ajuta? Am un catel micuț de curte foarte jucăuș de fel dar de ieri dupa masa nu mai poate mânca, chilălăie aproape tot timpul si cand incearca sa mănânce nu prea poate..ma ...? (mai mult)
Cum iti dai seama daca un ou de gaina e fecundat?
Sunt un pasionat al reptilelor, in general al animalelor. Aș dori si eu sa imi achizitionez un Crested Gecko si nu gasesc. Stiti cumva vreun site online, gen forumuri de unde pot achizitiona ...? (mai mult)
Buna, mi- am luat 2 pisicute, una portocalie complet, cu botic super dragut si cealalta neagra cu botic si mai dragut, ma rog, vreau si eu niste nume, ele sunt gemene dar nu vreau gen numele alea...? (mai mult)
Cainele meu a avut recent niste viermi si a primit tratament, a vomitat de cateva ori, insa ieri a avut o diaree, iar in noaptea asta a facut pe ea si dimineata am gasit- o pe jos dar ea nu poate...? (mai mult)
Din toamna mi- am achiziționat un agaponis(presupun ca este mascul). L- am numit Kiwi. Pana acum, s- a acomodat cu mine, dar am facut o greseala la început de cand l- am luat. Nu m- am putut...? (mai mult)
Bunica mea are la curte in jur de 25 de pisici, cum fac sa scap de ele, ce imi recomandati? Fara sa le omor sau alte chestii de genul. Am incercat sa le gonesc dar degeaba. I- am chemat pe cei de la ...? (mai mult)
Am o problema cu o iepuroaica berbec german care trebuie sa fete pe data de 15.06. 2019 dar ieri a fatat un singur pui mort iar ceilalți se simt foarte bine în burtă. Si- a făcut si cuibul...? (mai mult)
Buna, am nevoie de ajutorul tau, am o pisicuta putin bolnava si nu prea mananca, o sa ma duc la veterinar sambata aceasta dar pana atunci cum sa o fac macar sa mearga un pic ca de abia daca se misca...? (mai mult)
Dacă am pui de pisica, iar o alta pisica gravida vine și ia pisoii de gât și pleacă cu ei, înseamnă ca vrea sa îi omoare?
Ce câini de rasa sunt la mare căutare? In afara de husky.
Am o pasare mica insectivora si a inceput sa ii miroasa interiorul ciocului a infectie, la fel si fecalele. Comportamentul este normal, dar chestia asta ma ingrijoreaza. De asemenea pe langa...? (mai mult)
Buna, am o pisicuta micuta iar aceasta a fost bolnava si inca mai este un pic dar am observat ca nu prea are chef de joaca sau sa mearga, sa alerge si nu stiu ce sa fac, am incercat si la veterinar ...? (mai mult)
Buna, pisica mea nu prea vrea sa manance, numai cam odata dupa ceva 7, 8 ore, m-am dus la veterinar si mi-a dat pastile de pofta de mancare dar nu pare ca functioneaza, ce sa fac?
Hey! Perusul meu are diaree! Ce sa-i dau?
Daca am doua ace(carlige) la undita merge sa prind pesti mici?
De 6 ani de zile incerc sa- mi conving parintii sa imi cumpere un caine si ma refuza. Stam la bloc, cand eram mic ziceau ca nu sunt responsabil, ca stam la bloc, ca lasa par. Acum la 12 ani,...? (mai mult)
Am un catel de o luna jumătate, un ciobanesc german mai exact si are tendința sa muște. Mereu cand merg, se apropie de mine si isi baga dinții in picioarele mele, mi- a găurit chiar si pantalonii....? (mai mult)
As dori sa trimit catelul cu o alta persoana cu masina pe traseul UK - Romania. Catelul este pe numele meu, as dori sa stiu daca persoana respectiva intampina probleme la vama. Va trebui sa aiba...? (mai mult)
Salut, am un husky de 1 an si 7 luni care nu stiu ce a facut si s- a lovit pe partea dreapta langa coasta. Bun, problema este ca a facut puroi ( rana consta in belirea pielii ) si s- a adancit sa zic...? (mai mult)
Pisica mea in vârsta de 6 ani a început sa se urineze pe covoare,mentionez ca e castrata si a stat doar in casa, ce ma fac cu ea?
Am vrut sa adopt doi pisoi dar pisica mai veche nu-i accepta.Prietenul meu a zis ca-i tine el dar nu-i mai vrea nici el. Unde i-aș putea duce? Nu vreau sa-i las pe strada.
Pot sa tai unghiile pisicii cu unghiera normala? :>>>
Hello! Acum cateva zile am salvat un pui de vrabiuta si astazi l- am lasat pe colivie in camera cu perusul meu (din moment ce sunt sanatosi si prietenosi amandoi). Nu stiu cum perusul a "pupat" puiul de...? (mai mult)
Cum să mă "împrietenesc" ușor cu animalul meu de companie (un iepuraș)? Ce sfaturi îmi puteți da?
In cat timp ii creste parul unui bichon havanez?
Deci vreau sa ma apuc de desenat in color. Vreau sa stiu cum pot face umbrele si luminile incat sa para desenul mai real. Mai pe scrurt vreau sa stiu cum sa desenez in creioane colorate...? (mai mult)
Ce pot sa-i dau de mancare unei pisici de 2 luni si 3 zile in afara de lapte cu paine si crantanele junior? Thx
Am doua rate leșești care clocesc împreună. La început am pus 12 oua, i- ar acum sunt 4. Doua sunt puțin negre. Este a 37- a zi și nu a ieșit nici unul. Mă puteți ajuta va rog? Ce sa ...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, am o pisicuta micuta si mereu cand o duc afara se lungeste la soare si cred ca ar sta si ore in sir asa iar cand o trezesc parca e asa, bleaga, ar trebui sa- mi fac griji...? (mai mult)
Stiti un magazin de unde as putea sa imi cumpar pierce pentru buric? Mersi :)
Cum se pescuieste? Si cand trebuie trasa undita?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!