Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna, am o pisicuta micuta iar aceasta parca nu mananca foarte bine, ii dau cu pipeta si ieri manca carne din aia la plic dar acum nici daca ii bag cu forta nu vrea, as duce- o la veterinar dar nu am...? (mai mult)
Câinele meu (rottweiler sper că am scris corect) are ceva cu unele persoane. Adică când vede o persoană pe stradă, începe să latre după ea, se dă după ea și nu știu ce să fac....? (mai mult)
Am un motan de aproape 2 ani, castrat care cateodată (perioada este aleatorie) lasă un miros foarte urât oriunde se așează(cearceaf, masă, haine, perne, chiar si pe mine). Presupun că este...? (mai mult)
Asta ar putea suna nebunesc dar există crescătorii de serpi autorizate in Romania? Si nu ma refer la vipere, ci la pitoni. Doresc sa achiziţionez un piton si prefer să il ridic personal de la fata...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema, am o pisicuta micuta care vrea mai mereu sa fie afara dar mie imi este frica deoarece am un caine, e bland dar este mare si s- a mai dus pisica odata la el, acesta nu cred...? (mai mult)
Perusica mea a murit acum cateva zile, intr- o perioada cand ii dadeam vitamine in apa.Ce am facut gresit? Am pus prea multe picaturi? Mentionez ca masculul nu a murit, desi a baut si el din apa cu ...? (mai mult)
Salut,pisica mea este plecata de 3 zile, s-ar putea intoarce? Ma gandesc sa nu se fi ratacit... sau sa fie in calduri sau muscata de vreun caine nu stiu.
Am o pisica de 1 an și 3 luni. Am adus doi pui azi acasă de aprox 1 luna și ea nu-i accepta deloc. Ce as putea sa fac? Nu vreau sa renunț la pisoi.
Buna! Am o pisicuta de 2 luni si nu am mancare de junior. Este vreo problema daca 2 zile mananca mancare de adult?
Mă adresez persoanelor care au ca animal de companie pisica, despre microcip. Ieri la veterinar, doctorul veterinar mi- a recomandat să nu îl microcipez pe pisic dacă nu am de gând să călătoresc...? (mai mult)
Salut, hamsterul meu s-a umflat in burta, și e foarte tare in zona aia, nu s-a îngrășat și nici nu ar putea sa aibă pui Ce ar putea sa aibă și ce pot sa fac sa se facă bine?
As dori sa imi cumpar un caine, mai exact labrador ( negru de preferabil ). Problema este ca nu prea am de unde. M- am uitat pe diferite site- uri, dar acolo nimic nu este sigur. Stiu multe...? (mai mult)
Cat traiesc pisicile de apartament? Al nostru are deja 5 ani.
As vrea cat mai repede o lista cu nume de pisici (fete) pentru o pisica alb cu negru
Mă ajută și pe mine cineva? Cum se face un prostovol?
Cat costa o radiografie la un perus(varsta:3ani)? Dau funda
BUNA, am o hamsterica care nu a avut niciodată partener in cușca dar are o burta foarte mare de parca ar fi graviduță, este posibil sa fie gravida? O am de jumătate de an și nu am șoareci in casa...? (mai mult)
Voi ce ustensile şi metode eficiente folosiţi pentru perierea şi descâlcirea blănii la câinii cu păr lung?
am 3 întrebări, pisica mea a născut în altă parte. 1.Ce pot sa fac ca ea să aducă motăneii? 2. Daca nu pot s- o fac sa aduca motăneii cum știu că ea o sa- i aduca singură? 3.Cam...? (mai mult)
SAlut! O intrebare pentru cei care au perusi: ce fac daca perusul(care tocmai mi l-am cumparat) nu a baut deloc apa de cand l-am adus de la pet-shop? Multumesc anticipat
Am un papagal micul Alexander de sambata si e foarte speriat. Nu stiu cum sa explic. Cand plec din camera tipa dupa mine, ma lasa sa ii schimb apa si sa ii pun mancare (castroanele sunt destul...? (mai mult)
Am luat un perus din animax si nu mananca. Ce fel de mancare au perusii in acele colivii din animax? Vreau sa-i dau acelasi tip de mancare.Plz help urgent,
Salutare, aveți idee ce marcă de hrană uscată pentru câini este mai bună? Cățelușa mea are o lună, i-am dat Pedigree Junior dar nu prea se dă în vânt după ele.
Salut, as vrea sa stiu daca exista vreo firma specializata in transportul de animale de companie, as vrea sa trimit un catelus pe ruta Botosani - Miercurea Ciuc, dar nu gasesc nimic. Daca stiti vreo...? (mai mult)
Bună ziua. Am o întrebare. Mai crește părul pisicii dacă ea e tunsă la zero?(nu am tuns pisica dar are o problemă, i se duce primul strat de păr cu piele cu tot, pe picioare din spate și pe...? (mai mult)
Am o intrebare, merita sa ma ocup doar de scoala gen sa nu am niciun hobby? Mereu cand incerc sa am un hobby placut nu am timp de el din cauza temelor care vin o gramada si alte intamplari stresante.Dau...? (mai mult)
Bună, am cățel de rasă mică si e deja senior (în jur de 11 ani).Era super activ si energic pana acum aproximativ 1- 2 zile...Nu prea vrea sa mănânce (mananca dar puțin), în schimb bea multă...? (mai mult)
Cum pot sa recunosc un caine de 7 saptamani (femela) e rottweiler? Cățelușa are coadă moarte micuță (Nu i-a tăiat nimic coada, așa s-a născut ea).
In Auchan Vitan are perusi/hamsteri/etc de vanzare?
Stie cineva o masina de tuns pentru caine, sa fie buna nu din astea de te chinui sa tunzi sau sa se strice peste o luna
Am fost la vet cu perusul (care nu zboara de ceva vreme) si a zis ca are probleme cardiace. Am uitat sa il intreb ceva: am voie sa-i dau multivitamine in apa?
Ma intereseaza sa imi iau o bicicleta, un dirt jumper mai exact.Din ce am vazut unul ajunge pe la 2000-3000 de lei.Stiti cumva daca si de unde as putea cumpara unul mai ieftin?
am un pisic de vreo 4 săptămâni, aseara era vioi, se juca si azi este molesit, nu are chef de nimic, nu mănâncă, vomita si ii curge niste spuma de la gura, stie cineva ce poate...? (mai mult)
Skateboard sau PennyBoard? De ce?
Am o pisica în vârstă de 2 luni căreia ii place sa stea în balcon, țin sa menționez ca nu e închis și ar putea pica. Ce sa fac? Sa o las pe balcon? E ok oare? Orice sfat e bine...? (mai mult)
Hei tpu.Am o pisica de rasa scottish fold si am facut un drum cu masina pana la Bucuresti cu ea si am observat ca in timpul mersului cu masina ii creste temperatura si scoate limba afara si respira ca ...? (mai mult)
Salut. Am 2 căței, o fata si un baiat, care au aproximativ o luna. E normal ca baiatul sa nu latre? E prea mic pentru lătrat sau nu o sa latre niciodată? Poate sunt paranoică dar, văzând ...? (mai mult)
Hei TPU, imi poate spune si mie cineva niste bazine de inot din Bucuresti, sector 1, unde imi pot face abonament si sa inot de relaxare?
La ce distanță sa duc porumbeii gutani?
Ati salvat vreodată un pui de pisică(nou- nascut), abandonat? Dacă da, cum ați acționat? Știu că există "Kitten Formula" (un fel de lapte), dar nu știu dacă se vinde în România (În...? (mai mult)
Ce imi trebuie ca sa ies din tara cu un papagal (perus)?
Salut, am 2 perusi, baiat si fata. Baiatul a fost luat primul, dupa ce perusul pe care l- am avut anterior a murit, acesta fiind luat de parinti in speranta ca voi trece mai repede peste moartea primului...? (mai mult)
Ce îi bucură cel mai mult pe porcusorii de guineea? Dar ce ii sperie?
Bună, pentru cei care au peruși si care ați fost cu ei/el la medicul veterinar, puteți sa îmi spuneți aproximativ cât costa un consult pentru perusi? Mulțumesc!
Bună! Aseară catelusul meu de 7- 8 săptămâni a facut caca cu viermi. Astăzi i- am luat pastiluțe. După cate zile isi va reveni? Îmi poate da si mie aceasta bacterie? Imi e cam frica. E normal...? (mai mult)
Salut. Pisica mea are pui, nu stiu de cat timp, dar de ieri dimineata am observat ca nu mai mananca, nu mai bea apa si e ametita si are si scurgeri de sange... normal acum 4 zile cand ii puneam mana...? (mai mult)
Salut, am un bulldog francez in varsta de 2 ani jumate și săracul in fiecare dimineața vomita ceva galben doar cât face o pata, nu mult...
Vreau sa-mi iau un pui de rottweiler, niste sfaturi despre alimentație?
Sunt cainii din rasa Akita Inu jucausi? Dupa figura lor mie mi se pare ca nu, dar insa nu stiu foarte multe despre aceasta rasa dar vreau sa aflu. Ce parere aveti despre ei?
Bună. Am luat un pisoi de o lună și 2 săptămâni, iar când o las singură miaună încontinuu și nu știu ce să fac...el avea o surioară și poate de asta se simte singur, mănâncă (cam cât...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.