Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna grup, ieri mi- am luat un pui de Boston Terrier ( daca mai e cineva pe aici si are aceasta rasa ar fi frumos sa povestim in privat:) ) si din cate am citit pe internet am inteles ca ar trebui tinut...? (mai mult)
Va rog, la un bransament TV cu fibra optica si roter cate receptoare TV pot conecta?
Buna, TPU! Acum 2 zile mi- am achiziționat o pereche de porcușori de Guineea (o femelă și un mascul de un an și câteva luni). Nu am știut prea multe despre ei, nu am știut că nu trebuie atinși...? (mai mult)
Cineva din Tg. Mureș care poate sa îmi recomande un cabinet veterinar. (Mai exact unde îmi pot duce perusul pentru consult) Va rog. Mulțumesc!
am si eu o problema cu animalul meu de companie, acesta are un fel de, , taietura" la cap si nu stiu sigur de unde este. Imi puteti spune daca este nevoie sa merg cu acesta la medicul veterinar....? (mai mult)
Cum sa fac sa nu imi mai vina par de pisica in gura si in nas cand ma joc cu pisica?
Va rog sa ma ajutați. Am un catel Bichon maltez și are 2 ani. Acum o lună, el a început să strângă extrem de multe căpușe la cap și pe corp pe zi. In total cred ca am scos vreo 30. ...? (mai mult)
Salut, mi- am dus catelusa la veterinar zilele astea de foarte multe ori pentru ca era foarte molesita, urina era una de culoare portocalie, galben- portocalie si avea si o galma pe care o avea de cand...? (mai mult)
Bună. Aș vrea să iau un pisoi, el are o lună și o săptămână și nu știu dacă să-l iau acum, mi se pare mic, dar mănâncă de toate, oare să-l iau, ce ziceți?
Dacă am un pui de boxer in vârsta de un an(nu e periculos absolut deloc)trebuie sa-i pun neaparat botnița? Dacă da, de ce?
Buna, vreau sa-mi iau un caine însă nu ma pot decide intre un amstaff /pitbull /cane corso! Vreun sfat sau ceva?
Bună! Vreau sa-mi iau un aparat de fotografiat de calitate foarte foarte bună! Ce-mi recomandați?
Bună ziua, as vrea sa- mi las liber iepurașul pe afară dar nu îl pot lăsa pentru ca din curte poate ieși prin gard și pe strada, mi- e frica din cauza circulației de pe strada și sunt și caini...? (mai mult)
Bun TPU... Am o mic problema... Catelusul meu in varsta de 6 luni, a fost buşit de o maşina astazi. Nu are nimic rupt(adica merge), nu i- a curs sange sau ceva, doar ca, este foarte speriat si...? (mai mult)
Am 18 Ani si vreau sa incep sa ma dau pe role agresive. Sunt bune rolele oxelo street 5 din dechatlon pentru 350 lei?
Salut, am o pisica care a fost mama dar puii au decedat si acum are prea mult lape si imi este frica sa nu apara vreo complicatie. Are mameloanele foarte pline. Niste idei, va rog?
Am o pisica care a nascut acum o luna pisoi mici, pisica i-a crescut o luna si mai apoi i-am daruit dar acum vad ca i s-au impetrit sanii pisicii. Este grav asta ori trece de la sine?
Unde pot găsi în Iași andrele și croşete groase?
Buna seara, am si eu o intrebare va rog sa imi raspundeti urgent. Am un pui de pisica cam in varsta de 2 luni dar de 2 zile a inceput sa ii curga ochii. Prima zi nu au curs asa de tare dar de azi in special...? (mai mult)
Salutare,am și eu o femelă Molly care este gestantă..cum îmi pot da seama că aceasta se pregătește pentru marele moment?
Salut, recent mi- am achizitionat 2 perechi de porumbei voltati/pavani/curcani. De ce masculul se baga sub femela in timp ce "guruie" [ scoate acele sunete specifice masculilor cand se imperecheaza]? ...? (mai mult)
Cand iti faci un tatuaj cu henna, e obligatoriu acel model floral sau iti poti desena ce vrei tu? E temporar?
Ce pot face în timpul liber? Am început sa petrec 6-7 ore in telefon si laptop. Ce să fac?
Salut, mi-am lasat cele doua nimfe sa zboare pentru a le face curatenie, iar am vazut ca la una dinte nimfe ii sta sa pice o pana si am vazut ceva sange pe pana si pe langa. Este normal?
Imi spuneti toate tipurile de boli de piele la pisici?
Hey lume. Stau la bloc. Am un motan bătrân de 11 ani și am primit un catel ce are 7 săptămâni. Problema... e ca motanul fâsâiea la ea... Cum aș putea să îi impac, să- l fac să accepte...? (mai mult)
Ce parere aveti ce rasa este? https://scontent.fotp3- 2.fna.fbcdn.net/v/t1.0- 0/p370x247/60156348_651678015246190_4363447358374019072_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent.fotp3- 2.fna&oh=3eaa89e4b42f811a180a60ab552abdf2&oe=5D5ECCEE... ...? (mai mult)
Ajutati- ma, va rooog! Nu cred ca am facut schema de vaccinare corespunzatoare la cainele meu, bichon maltez. Are 1 an si 2 luni (nascut pe 10.03. 2018) si are doar vaccinurile : CANVAC® JUNIOR si CANVAC®...? (mai mult)
Hei! Acum 3 zile mi- am luat o cățelușă. Dar... Uneori simt ca mai bine nu o luam. De ce? Poate fi din cauza ca isi face nevoile in casa sau ca nu ma lasa sa dorm noaptea. Cum pot rezolva aceste...? (mai mult)
Este recomandat sa faci sala la 12 ani?
Cât de mult influentează corzile asupra sunetului la ukulele? Ori nu am acordat eu mine chitara ukulele, ori corzile nu sunt bune. Help. Dau funda :)
Vreau niste taguri pentru graffiti
Pisica mea a făcut 5 pisoi care au o lună de zile și ieri la unul dinte ei i se umflase ochiul si îl ținea mai închis, având un puroi ciudat în el, iar azi l- a avut închis total. I- am dat ...? (mai mult)
Papagalul e bolnavicios! Îi cad penele, slăbește, permanent doarme, casca de multe ori parca ar avea ceva în gură și căteodata chiar poate este și saliva(puțină). Mănâncă din bolul cu măncare...? (mai mult)
Stiti cumva daca pot sa le dau porcusorilor mei de guineea capsuni? Va rog raspundeti cat mai repede!
cum fac să scap de câinii care vin la mine în curte, am o catea care este în catelare și tot vin câini la mine în curte câte 2. Astept răspuns!
Salut, am 18 Ani 1.75 inaltime 54 kg si vreau sa imi iau o trotineta pentru trickuri. Ce lungime si latime trebuie sa aiba ghidonul? Niste idei Pana in 400 lei?
De câteva zile am fost nevoită sa îmi leg câinele din cauza unor vecini care sustin ca le rupe gardul! Am văzut in ce măsura era gardul rupt și cu siguranța nu el a făcut asta dat fiind...? (mai mult)
Am un caine de rasă Akita Inu si nu ma pot hotărî in legătura cu numele. Imi puteti da niste recomandări? Ps. Este mascul.
In cat timp creste o pisica de rasa Maine Coon la greutatea si mărimea maxima?
Buna TPU... Am o intrebare in legatura cu pisica mea. A nascut acum. Probabil o zi si ceva s- a intamplat. Mama i- a gasit unul dintre pisici in incaperea cu centrala, prin niste pungi si era numai...? (mai mult)
Am o intrebare legata de căței. As vrea sa achiziționez un bichon maltez si locuiesc la bloc. Intrebarea mea este: daca ii cumpăr covoare absorbante pentru a- si face nevoile e obligatoriu...? (mai mult)
Am doi iepuri si azi au inceput sa se muste intre ei... De ce s-a intamplat asta?
Am o catea de marime medie, maidanez de ferentari. E catea de curte. Toata ziua sta in iarba, apa, noroi, praf, pamant. Are mai bine de 3 luni, o cresc de cand era un ghemotoc si niciodata nu i-...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de porumbei adica sa am porumbei de rasa( ex: voiajori, etc). Problema este ca pe casa la mine sunt "gutanii" si nu stiu cum sa fac sa scap de ei. Astept informații, dau funda....? (mai mult)
Bună! Pun din nou intrebarea asta si sper sa primesc un raspuns bun de data asta. Săptămâna asta imi iau un bichon de 8 săptămâni (fetita). Cum trebuie tebuie sa il ingrijesc, ce mancare...? (mai mult)
Salutare, pisica era cât pe ce sa îmi mănânce micuțul papagal, a scăpat dar are o zgârietură la aripa, de la colții pisicii. Poate cineva sa îmi dea un sfat ce sa fac ca sa- l ajut sa îi ...? (mai mult)
Intrebari despre pisica:Am una de companie acu recent. 1. Daca o tin in casa sau dorm in pat isi face treburile acolo? 2.E adevarat ca alunga gandurile negative? 3. Ce nume sa ii pun?(spuneti-...? (mai mult)
Ajutor,cainele meu a inghitit oase de peste. Cum imi pot da seama daca s-a întâmplat ceva cu el?
Intrebari de spre pisica:Am una de companie acu recent. 1. Daca o tin in casa sau dorm in pat isi face treburile acolo? 2.E adevarat ca alunga gandurile negative 3. Ce nume sa ii pun?(spuneti-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
SimonaNicoleta20 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!