Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am și eu o problema. Pisica mea a nascut de vreo luna trei pisoi, dar doi au murit fără sa stiu cauza, iar unul a disparut. Și ea încă are lapte. I s- au întărit "sânii". Este o problema...? (mai mult)
Salut tpu.Acum ceva vreme, mama mea a luat 2 papagali.Au crescut ceva, ii am de cateva luni bune. Faza e ca sunt foarte speriosi si mereu se feresc de cineva cand te apropii de ei sau se opresc din ciripit.Ce...? (mai mult)
Hei TPU, cateaua mea un ciobănesc belgian, are 4 ani și nu s-a împerecheat până acum, mama spune că dacă nu o dăm la împerecheat va face cancer vaginal, e asta posibil?
Sunt foarte ingrijorat. Puiul meu de pisica se simte destul de rau si din pacate cel mai apropiat veterinar este la 16 km si nici nu am masina ca sa o duc. Simptomele ei sunt: Ochi galbui,...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un caine pitbull, are 2 luni si as vrea sa stiu cate kg ar trebuie sa aiba si as vrea niste caracteristici prin care sa vad daca este pitbull adevarat si nu corcitura si cum l- as ...? (mai mult)
Nu mai știu ce să fac, perușii mei nu mă pot lăsa să îi scot din colivie, să mă joc cu ei, mă tot musca daca incerc ceva. Ii am de aproape 2 saptamani și se tot sperie de mine.
Am nevoie neapărat de ajutor pentru iepurașul meu! Îl am de un an și cred ca acum are râie. Știe cineva din ce cauze poate avea râie și cum se poate trata? Și chiar cât va rezista ...? (mai mult)
Salut, Ce rasa este cainele din imagine? https://imgur.com/MhfVqqU
Nimfa mea a făcut un ou direct pe tăvița din cușcă, cum să procedez cu oul? Are cuibul dar nu l-am montat fiindcă oul l-a făcut astăzi de dimineață și nu sunt acasă! Vă rog un sfat!
Impreuna cu prietenul meu ne- am luat un catelus iar el fara sa ma intrebe l- a microcipat pe numele lui. In ultima vreme nu prea ne mai intelegem si el imi tot spune ca ia cainele si pleaca desi...? (mai mult)
Pisica mea a nascut și pe pui ii lasa, nu vrea sa stea lângă ei, de ce?
Ajutor! Pisica mea este gravidă si acum nu prea mai are chef de nimic, efectiv doarme pe ea și parca o vad neimputernicita! O părere va rog
Buna, am o pisicuța de vreo 9 luni și a fost insarcinata. Pisicuța mea sta la curte și recent am fost plecata de acasa iar cineva venea zilnic sa o hrănească. La un moment dat a observat ca nu mai...? (mai mult)
Am o catelusa de 1 an jumatate care a fost operata acum o zi de cezariana (avand puii morti si o infectie) si de sterilizare. Ia tratament injectabil, suplimente VIYO. Ce imi recomandati...? (mai mult)
Care e cea mai buna incuietoare de biciclete pe care o stiti intr-un pret mai accesebil?
Am un pui de pisică de numai 6 zile. Din păcate mămica lui a dispărut când acesta avea numai 3 zile.Aș dori să știu care ar fi frecvența defecării la această vârstă. De 3 zile a făcut...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. De fapt, nu eu, iepurașul meu. De la un timp are niște locuri în care naparleste rău de tot. În locurile acelea înainte sa naparleasca avea cojite. Nu știu de ...? (mai mult)
Am un perus băiețel de o săptămâna.Este pui.Astazi l- am scos din colivie și mi- a fost cam greu sa- l bag.Pe parcursul săptămânii nu a scos niciun sunet dar astăzi a scos chitaitul ăla...? (mai mult)
Perusul meu doarme cu capul in jos. Se agata de partea de sus a coliviei si sta ca un liliac. L-am observat dupa miezul noptii cand am ajuns in camera respectiva unde era el.
De unde pot cumpara gumpaste in Timisoara?
La puii de hamster in ce le pot da apa? Va rog ajutor!?!?!
Care sunt etapele prin care poti ajunge conducator de tren? Merita?
Salut, credeti ca un caine de genul pittbul il poti tine la bloc sau trebuie o casa pe pamant. Si acest caine se dreseaza greu?
Am acasa multe monede din Vremea Uniunii Sovietice din anii 1969-1984, unde le pot vinde si cam cat costa una din ele? ( sau macar daca cineva le va lua )
Am nevoie de ajutor de la vanatori.Am un bresser 1.2/50 si vreau sa-l vand si nu gasesc nicaieri un pret.
Am o catelusa de 10 ani, problema este ca vreau ca sa aiba pui dar am auzit ca exista riscul sa moara, este adevarat? Va rog sa imi dati explicatii si ce ar trebui sa fac
Am acasa 4 pisici si la 3 din ele la ochi le apare un lichid vascos si verde care le lipeste ochii si cateodata nu ii pot deschide si am inceput sa le sterg ochii cu permanganad de caliu si ii ajuta doar...? (mai mult)
Am o mare problema. De ziua mea am primit un catel de la parinti. Ei au promis ca nu il vor vinde sau ceva. Acum ei vor sa il dea pentru ca nu avem cu cine sa- l lasam cand plecam in vacanta...? (mai mult)
Ce fel de ceaiuri naturale as putea da la porumbei? (Ceaiuri pe care le pot face eu din anumite plante culese de mine, gen menta, coada soricelului etc) As vrea sa stiu si in ce cantitati sa le dau.
Salutare tuturor! Locuiesc in Ilfov si din cauza plictiselii si a curiozitatii am mers azi pe canalul de irigatii din apropierea casei pentru a face o partida de pescuit cum faceam odata in copilarie. ...? (mai mult)
Am 2 peruși, cum să îi scot să mă joc cu ei? Adică daca ii despart să mă joc cu unul celălalt o sa fuga dupa el?
Buna seara, TPU! Stie careva cat costa un vaccin impotriva limbricilor pentru catel de o luna- o luna jumatate? Multumesc!
Buna, poate sa-mi spună cineva de ce fel de rasa este acest cățel? https://ibb.co/bWH4nv9 https://ibb.co/rbdnMQQ
Va salut, am si eu un motan in varsta de 4 ani care nu a mai venit acasa de 2 zile, pana sa plece se auzeau mai multe pisici miorlaind, iar el isi marca teritoriul, urina pe unde apuca...Este in aceasta...? (mai mult)
Ce ace se folosesc de facut conturul la un tatuaj si ce ace la umplut? Ascult si pareri si orice! Sper ca e bine plasata intrebarea, sper!
Am doi hamsteri pitici, azi cand am venit de la scoala femela a facut pui si dupa am scos masculul, pot sa il bag din nou?
Vreau sa-mi iau o bicicletă, ce mișto recomanda la frana, mecanica pe disc sau pe saboti(v-brake)?
Am o catea de ciobanesc german si in august are 2 ani dar nu intra in calduri..trebuia sa intre in martie. Oare ce are? De la vremurile acestea?
1. Un Ciobanesc German si un Ciobanesc Caucazian s-ar bate intre iei? 2. De la ce vine Ciobanesc?
Am 2 perusi. 1 mascul și o femela. Pot fi dresați? Am auzit că se vor împrieteni și că nu o sa poate sa fie dresați.
Cum sa-mi fac skateboardul mai silentios? Oare sa strang ceva la el?
FUNDA! Stie cineva un loc in Bacau de unde pot cumpara testoase?
Am o întrebare destul de importantă pentru mine! Dacă îmi sterilizez cățelușa înainte sa o dau măcar o data la câine, cum s- ar zice, i se poate întâmpla ceva? Sper ca ma puteți ajuta! Chiar...? (mai mult)
Bună, știți pe cineva care vinde Akita inu Japonez în Brașov? Vreau să- mi iau un mascul prin iulie, puiuții să se nască luna asta sau luna viitoare, pentru a avea măcar o lună jumătate ...? (mai mult)
Am o pereche de perusi(mascul si femela), au 3 ani. Acum, femela are gusa si nu mai poate zbura si i- am dat vitamine in apa dar tot nu zboara.Ai mei nu vor s- o duca la Vet. Exista mancare speciala(de...? (mai mult)
Ce mănâncă un iepuraș de rasa? E un pui, are blana alba, l-am găsit pe strada și nu știu ce sa îi dau pana îi găsesc stăpânul.
Am o catelusa husky de 3 luni si problema este ca ma musca foarte mult si foarte tare cand vreau sa o mangai sau sa ma joc cu ea. Nu e din agresivitate ca am vazut ca da din coada si e bucuroasa....? (mai mult)
Cineva sa mă ajute urgent! De ce salivează pisica in exces? Gen ii curge din guriță.
Azi la tara am vazut o siameza vai de ea, avea puroi la ochi, mieuna rau si tot mi- e mila de ea. Ma gandesc si mereu plang, am mereu mila si nu am avut ce sa fac, voiam dar sunt mic si nu am...? (mai mult)
Bunăă! Peste câteva zile îmi voi lua o cățelușa alba pechineză, dar habar nu am ce nume sa ii pun... Eu ma gândisem la Alma. Scrieți va rog câteva nume de cățelușe dar nu românești!...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
SimonaNicoleta20 întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.