Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Recent mi- am luat un bichon de pe olx, cu 6 milioane, scria rasa pura, am sunat- o pe femeie, totul a fost ok, doar ca avea niste bubite pe corp, am fost cu el la veterinar si a zis ca nu...? (mai mult)
Voiam sa va întreb daca are cineva un Husky pe care sa il doneze? Vreau rasa pura, pui in special sau adult maxim un an si jumatate, sau daca stiti de unde pot sa adopt unul
Salut, daca vreau sa pescuiesc(sunt minor) fara permis de pescuit si gen daca prind si le dau drumul in apa la pesti este legal?
Vreau sa cumpăr un raton, știe cineva de unde?
Buna, imi poate spune cineva pe ce site pot gasi margele cu litere? Gen toatele literele de la A la Z
Salut.Detine cineva una din aceste carti? 1.Andrew S. Tanenbaum, Reţele de calculatoare, editia a patra, 2003 2. Ian Poole, Noțiuni de tehnică radio, Teora 2001 3.K.F.Ibrahim, Introducere în...? (mai mult)
hamsterul meu are un ochi putin umflat si rosu nu stiu de ce si imi este frica.
Aplicatii bune pentru a invata engleza nivel mediu?
Este posibil ca un cățel bishon sa nască 8 pui? A fatat si am ramas uimit
V-ati uitat vreodata la Cum Merg Lucrurile? Il dadea pe Minimax. Stiu ca era cu un profesor de fizica care studia mamuti.
Cum nasc cățelele? Trebuie să-i duci la veterinar sau nasc singuri? Si cum îți dai seama ca sunt însărcinate?
Buna seara am un bichon havanez in 15 iunie implineste un anisor si vreau sa stiu de la cat se poate imperechea? multumesc.eu stiu ca 1 an si jumatate.
Salut, am cumpărat 2 perusi, de vreo 2 zile ii am, când merg lângă cușca se sperie dar dacă bag degetul la ei in cușca se urca pe deget, știe cineva de ce fac așa?
Vreau să- mi iau un câine din rasa "Akita inu Japonez", păreri? Iar cei care au acest câine de la ce vârstă ați început cu dresajul? Îl dresați singur sau cu ajutorul unui dresor ...? (mai mult)
Am o nelamurire. Cum imi dau seama ca pisica mea s- a imperecheat? De cateva zile bune iese pe afara si de fiecare data cand o mai caut sa vad daca e pe aproape o gasesc cu cate un motan. E posibil...? (mai mult)
Perusul meu mascul(Cipi) pe care il aveam de 4 luni, mi- a zburat din colivie si nu s- a mai intors. O ruda avea o pereche, masculul il avea de 2 luni, iar femela de o luna. Mi- a dat mie ...? (mai mult)
Unde pot sa gasesc o bufnita?
Hello! Cum iese treaba mica de caine din covor? A facut o data, nu am vazut la timp si acum e pătat si probabil ca ii miroase pentru ca a mai făcut de vreo 3 ori. Mama nu stie si nu vreau sa afle. Cum...? (mai mult)
Unde poti elibera o broasca țestoasă adulta, în București?
De 2 zile am gasit un pui de catel pe strada si l- am luat acasa. Am vazut ca are foarte multe capuse pe care i le- am scos cu o penseta dar stiu ca de la capusi poate sa se imbolnaveasca. E trist si cred...? (mai mult)
Buna, hamsterul meu respira, este cu ochii putin deschisi dar nu se misca. Ajutor urgent, va rog!
Aș vrea să- mi iau un câine din rasa "Akita inu Japonez", eu stau la casă, iar câinele va sta afară la locul lui special amenajat (un coteț mare cu pături pufoase și jucării). Va putea "trăi"...? (mai mult)
Am o întrebare legată despre papagali.Am un Micu Alexander, ma întreb daca e bine sa ii dau nuca de cocos.
Bună ziua. Am un bichon frise de 4 luni și vreau să știu ce branduri de mâncare ar fi recomandate pentru ca am auzit ca pedigree și restul de mâncarea economica nu sunt bune pentru el. Ce branduri...? (mai mult)
Hei! Am un cățel de cateva zile, dar a fost mai greu acceptat de mama. Acum ca totul părea mai ok, acesta a facut treaba mica pe covor si daca afla mama înnebunește. Imi trebuie o soluție repede...? (mai mult)
Salut, am un motan si o pisica mai mare care este mama acelui motan care are un an(cand zic pisica ma refer la mama motanului). Acum doua zile pisica a fatat, iar acea zi motanul se comporta foarte ciudat,...? (mai mult)
Vinde cineva prepelite in Bucuresti? M-ar interesa o bucata.
Paste Fericit! Ce trebuie sa iau cu mine dacă ma duc sa stau peste noapte într-o pădure?
Salut, astazi am gasit un ou in curte, si as vrea sa stiu ce specie este. As vrea sa am grija de pui ca- sa ii dau drumul cand se face mare Uitati poza cu el:...? (mai mult)
Ce pot face dacă cumpăr un pui de câine și este bolnav?
Îmi doresc foarte mult un Golden Retriever. Inițial am vrut să adopt unul dar nu am găsit așa că vreau să cumpăr. Am găsit doar pe Olx. Sunt dispusă să merg acasă la vânzător ca să...? (mai mult)
Olx este un site de încredere pentru a cumpara un câine?
Bună ziua. As avea o problema in legătură cu pești guppy din acvariu. Am un acvariu de 120l un filtru extern jbl e900, plantat, lumina, co2, 25°C. In acvariu mai am 2 femele si 2 masculi de ...? (mai mult)
Stie careva de unde as putea cumpara vopsea cenusie de corp, sau macar la ce tip de magazin as putea sa caut?
Bună, iepuroaica mea Cap de leu își tot omoară puii după naștere, însă are instincte materne (își smulge blana). 3 sarcini la rand și omorât puiuţii rezultând 12 pui morti. Credeti ca ...? (mai mult)
Pisica mea este un norvegian de padure si lasa par foarte mult. Cum pot sa fac sa scap de parul in exces? Nu sta la perie. Ajutor,
am si eu o intrebare, azi am adoptat un pui de pisicuta si stiu ca trebuie sa-i fac vaccinuri. Imi poate spune cineva cam cat ma costa toate vaccinurile necesare pentru ea? Multumesc!
Imi puteti da nume de motanei gri?
cum as putea sa ma inveselesc putin? E o poveste cam lunga, adica totul a început acum vreo 2 ani cand tata mi- a cumparat un caine si m- am atasat mult de el, dar mamei mele nu- i placea ca...? (mai mult)
Ce se intampla daca noaptea porumbeii nu stau pe oua?
Salut, pisicuta mea astazi a sarit de la etajul 4 si am gasit- o dupa vreo 2- 3 ore afara sub o masina cu ajutorul altei pisici care a miaunat tare incat sa vin sa o ajut, ea care plangea. Sunt 90% sigur...? (mai mult)
Hei, TPU! Matusa mea tocmai ce va pleca luna viitoare in alta tara si isi lasa unicul animal in grija mea si anume un perus in varsta de vreo 7- 8 ani sau chiar mai mult. Initial dorea sa- l lase mamei...? (mai mult)
Dacă ați putea avea orice animal de companie vreți (în afară de cele des întâlnite, precum câinii și pisicile), care ar fi acela? De ce?
am si eu o întrebare. Legat de caii de sarituri, mi- am luat un armasar. Mama lui nu e de rasa pură(e corcita cu un pur sange arab) iar tatal e un pur sange arab. Ideea e ca are o burtica...? (mai mult)
Am facut o greseala foarte mare: mi- am vopsit cainele cu vopsea. Cum as putea sa ii sterg vopseaua? E vopsit pe ureche si pe o labă, va rog, ajutati- ma! L- am vopsit de vreo ora. Se mai ...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o pereche de peruși de câteva luni bune..mai mult de 5 luni, aș vrea să mai adaug încă o pereche de peruși lângă aceștia.Vor fi probleme între ei ținând cont că deja...? (mai mult)
Cum deosebesti femela de mascul la peruși? La mine, amândoi au nările maro. E bine sau nu?
Am auzit că ratonii pot fi ținuți ca animale de companie. Am câteva îndrebări: 1. Cam cât ar costa un raton? 2. De unde poți cumpăra unul (în România)? 3. Pot fi educați să facă...? (mai mult)
eu am un hamster si dimineata ma duc sa vad ce face si cand bag mana in cusca sa ma joc cu el se pune rapid pe spate si chitaie tare. De ce?
Bună, dacă ții acvariul lângă geam și bate razele soarelui în el mor peștii? Am uitat acvariul lângă geam și mi-a murit un peștișor negru. Vreau să știu dacă asta ar fi cauza.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?