Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Dupa ce cainele meu a fost castrat poate intra in depresie?
Fratele meu mi- a adus cățelușa lui de câteva zile, aproape o săptămână, este labrador în vârstă de 7 luni, culoare neagra și are o stare din când în când de tremurat, ii tremura...? (mai mult)
am gasit o broasca testoasa cred ca e din florida ce asta putea face? Cu ce sa o hranesc sau daca as putea sa o dau undeva sa aiba grija de ea..am nevoie de ajutor!
Dacă am niște vecini care țin trei câini intr-un spațiu mic de o lună de zile, câinii astia nu fac mișcare, nu îi scot pe afară, e normal?
Acum o saptamana mi- am cumparat 2 papagali amorezi. Sunt foarte draguti dar din pacate nu pot sa ma joc mai deloc cu ei. Se sperie din orice. Cusca lor e intr- un loc unde se umbla des. Tot...? (mai mult)
Salut.Cand schimb viteza bicicletei la 4 lantul sare pe una mai mica. Ce pot sa ii fac?
Am nevoie de ajutor! Am un rottweiler de aprox. 7 luni. Si nu da niciun semn de rautate, nu latra deloc la niciun om, cauta numai joaca, in schimb, la orice zgomot incepe sa latre. Ce ar trebui sa...? (mai mult)
Voi ce ziceți ce sa aleg? Un câine husky sau un cane corso? Cine apară mai bine curtea?
Bună! Am o mare problema! Mi- a fatat scroafa și nu vrea să lase purceii să suga lapte, de ce oare? Ce să fac cu ea? Menționez că nu e la prima fatare și chiar nu am avut probleme cu ea până...? (mai mult)
Ce sa fac daca mi s-a stricat locul unde pun dvd-urile,mi-a iesit din tatani,il pot repara? Ajutor, urgent!
Va rog frumos îmi puteți spune și mie niște bălți de peste din Călărași, Ialomița și pe lângă București spre Călărași așa pe lângă Pantelimon. Va rog frumos, am nevoie ...? (mai mult)
Caut sa cumpar un buldog francez de preferat pui, baiat si alb pana in 100 de €. Unde pot gasi?
Știe cineva de unde pot găsi un câine Husky sau adopta sau cumpăra un câine husky din Pitești? Va rog frumos, spuneți-mi!
De unde pot cumpăra și eu un Husky siberian sau de unde pot adopta unul. Daca știe cineva un loc de unde pot adopta din Pitești sau de unde pot cumpăra va rog spuneți-mi!
Salutare. Maine o sa imi castrez cainele. Daca are 5 ani si il castrez, poate sa dispara agresivitatea si agitatia?
Daca o sticla de whiskey sta jumatate de an la soare mai e buna de baut?
Cat traieste un caine cu cancer?
Buna,vreau sa-mi iau un cal de sarituri dar nu stiu sigur daca rasele:lipitan, pur sange arab, pur sange englez si frizian sunt bune de sarituri. Știe cineva?
Buna,o sa-mi iau un cal si nu am idei de nume. Poate imi da si mie cineva nume de cai (iapa si armasar)?
Bună,am si eu o întrebare... vreau sa-mi iau un cal de sarituri si nu stiu daca rasele lipitan, frizian, pur sange arab si pur sange englez sunt bune. Știe cineva?
Pana la ce varsta sug puii de pisica? As vrea sa adopt unul de la o prietena dar nu stiu daca inca mai suge( are aprox 2 luni) Funda!
Am o capra care are un nodul pe țâța în interior, cu ce se tratează? Am inteles ca e ceva de se baga pe o țâță, îmi puteți spune cum se numește? Mulțumesc!
Deci tocmai ce mi-a venit un the t.amp e 800 si nu stiu de ce imi sare siguranta e prea puternic(eu am o instalatie destul de veche si asa face si la aparatul de sudura)
Sunt din Baia Mare și vreau să adopt un pui de pisica. Cineva ma poate ajuta? Plus as vrea sa știu, eu mai am o pisică de un an cum ar reacționa dacă aș aduce un puiuț?
Buna, am gasit 3 catei cu varsta de aproximativ 2 luni, a caror mama o hranesc de o perioada 6 luni si pe care o vad mai rar.A nascut 6 catei dintre care 3 au murit, iar ceilalti 3 i- am luat cu mine,...? (mai mult)
Ce ati alege kfc sau mcDonald's? Si care este motivul? Amandoua sunt aproape aceleasi chestii, sa zicem, dar toti sunt foarte convinsi intr o directie si nu stiu care este motivul, dau funda la cel ...? (mai mult)
Salut, am un ciobanesc german de 5 luni si nu vrea deloc sa mearga cu lesa. Am incercat diferite metode cum ar fi sa il recompensez la fiecare pas, dar cum ii pun lesa la gat nu se mai misca deloc. Cine...? (mai mult)
Salut, am un ciobanesc german si traiesc la tara. Am niste pui si vrea sa ii manance. El fiind un caine de paza, ce pot sa fac daca mananca pui? Cum il pot dezvata din obiceiul de a manca pui?
Buna! In curand o sa imi aduc un nou caine acasa, un bichon. Ce lucruri trebuie sa îi cumpăr? Funda!
Salut, am un cocos rasa sussex care este foarte fricos, mereu îl fugărește cocosul pitic olandez, ce ar trebui sa îi fac să fie mai agresiv? Cocosul olandez este și orb la un ochi
Urgent! Am un câine de 3 luni (nu știu rasa) și vomita, nu vrea sa mănânce, are diaree.Ce sa fac? Câinele e vaccinat, are deparazitare intestinala.E și foarte slabit. Fara veterinar e așa de...? (mai mult)
Buna seara.Am o problema in legatura cu puiul meu de gaina.Este olog de picioare, adica nu poate sa se miste, se dezechilibreaza si are picioarele strambe. Exista vreun mod prin care se poate face bine,...? (mai mult)
Bună! Vreau sa stiu cat mai multe despre bichoni (maltese). O sa imi iau unul incurand, un pui si as vrea sa stiu cum ar trebui sa il cresc. Nu vreau site- uri, sau ceva ce pot gasi si eu pe...? (mai mult)
Help repede! Am un cățeluș de vreo 3 luni (nu știu ce rasa) și e foarte slabit, nu mananca, iar daca ii dau cu siringa (îl oblig să mănânce ) vomita. Ce sa fac?
E ceva URGENT! Catelusa mea a avut pui si i s- a facut injectie pentru a nu mai face pui, iar azi a inceput sa fete. I- a fost foarte rau( saliva) si a fatat unul mort. Mai are de fatat. Ce...? (mai mult)
Cum iti dai seama ce marime trebuie sa porti la aparatorile de fotbal? Cum trebuie sa te masori?
As dori sa imi iau o capra si nu as sti cat costa si daca e bun laptele la gust, imi puteti da niste detalii?
Va rog ajutați-mă, pisica mea a născut cu 4 zile in urma unul din pui, dar nu-i naște pe ceilalți, ce înseamnă asta?
Buna, am primit un caine asemanator cu rasa amstaff doar ca ma duce in dubii, are picioarele scurte si groase. Ma puteti ajuta?
Am o mica intrebare in cazul careia nu reusesc sa gasesc singura un raspuns care sa ma convinga. Am o pisicuta de vreo 6 luni crescuta la bloc si acum am venit la tara timp de doua saptamani...? (mai mult)
Hei! Pot lua un catel (Bichon) pe la 3-4 săptămâni de langa mama lui?
am mare nevoie de ajutor. Miercuri in jurul ore 11 cateaua mea in varsta de un an si doua luni a fatat primul pui urmat la un interval de o ora al doilea apoi de 8 minute si apoi iar o ora. ...? (mai mult)
Se poate dresa cioara?
am 2 papagali care nu prea ies din cusca, baiat si fata, baiatul mai iese uneori, foarte rar, dar fata mai niciodata, chiar daca ii tin deschisi jumatate din zi. Cum as putea sa ii conving...? (mai mult)
Bună Ziua TPU. Vin și eu pe acest site, cu o întrebare. Am fost ieri cu cățelul la tuns și vaccinul anual(polivalent). La tunsoare, i s- a tăiat și din mustăți. De 2 zile are un comportament...? (mai mult)
Am un iepure olandez pe care l- am luat dintr- un magazin Animax. Acolo mi s- a spus sa nu ii dai morcovi sau orice altceva in afara de mâncare speciala pentru iepuri deoarece nu le face bine. ...? (mai mult)
Este posibil sa ii fac deparazitare interna pisicutei mele acasa? Medicul mi-a zis ca a terminat cu vaccinurile si acum are nevoie doar din 3 in 3 luni. Eventual imi puteti recomanda ceva?
Am un motan in varsta de 10 luni.L- am castrat in februarie avand simptome ca este in calduri precum mirosul foarte urat al urinei. Au trecut aproape 3 luni si mirosul inca persista. Doctorul mi- a zis...? (mai mult)
Imi puteti da niste site- uri de unde pot cumpara etajere pentru cusca hamsteri, adica placutele acelea de plastic pe care le pui la diferite inaltimi in cusca unde sa poata sta. Precizez ca...? (mai mult)
Cum pot face ca doua nimfe sa iasa afara din cusca chiar daca au usa deschisa, dar nu vor sa iasa? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!