Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
am un brac german și as vrea sa-l pun sa tragă niște greutăți pentru a-si mai tonifia mușchii. Credeti ca e indicat? Dacă da, ce fel de greutăți ar trebui să-l pun sa tragă?
Cainele meu a mancat otrava de soareci cam acum 2 saptamani dar nu a avut nimic, dar in ultimele 2- 3 zile nu e el insusi, nu mananca, are stari de voma si de abia are scaun. I- am dat apa cu sare si...? (mai mult)
Ce fructe si legume sa dau nimfei?
De ce plânge câinele meu?
Salut, am un amstaff femela de 8 luni si din cate am aflat mama lui a fost corcita cu pitbull, tatal ei fiind rasa pura doar ca am o problema la ea, mai mult o ingrijorare. Ea fiind in varsta de aproape...? (mai mult)
Catel de 4 luni a fost lasat afara o noapte si cred ca a racit, are niste ticuri din burta si nu are pofta de mancare, e slabit dar nu tuseste, sa-i dau biseptol?
Acum o saptamana mi- am luat o nimfa.Cred ca incepe sa ma placa, avand in vedera ca prima data cand am pus mana pe ea m- a ciupit cu ciocul pana mi- a dat sangele, iar acum daca ii intind un deget se...? (mai mult)
In Craiova exista un magazin cu pistoale airsoft? Daca da, unde este?
Am un bichon de 4 luni de talie mică și am întrebat la mai multe persoane care au ce le da de mâncare, unii spun ca doar mâncare de câini alții spun ca mâncare gătită pentru ca dacă...? (mai mult)
Care este cel mai serios site de pe care pot cumpara o arma airsoft?
Acum câteva zile am găsit o cățelușă călcată de mașină. Una dintre lăbuțele din spate o doare, iar cealaltă presupun că este ruptă de sus. Am luat- o acasă, i- am să mănânce,...? (mai mult)
Am voie sa pun mana pe puii de iepure nascuti de 2 zile?
Îmi puteți spune, vă rog, mai multe medicamente pentru pisici in călduri? *NU vreau să facă pui. Vreau raspunsuri serioase, daca se poate
Aveti idee de ce cainele meu a ragusit dintr-o data?
schimband unul dintre cele doua acvarii cu pesti pe care le detin (120cm L x 40cm l x 50cm h) m- am gandit sa incerc inca un domeniu, mai exact, cel al reptilelor. Si as dori sa imi spuneti...? (mai mult)
Am un bishon maltese de 1 an si pana acum i- am dat royal canin(puppy mini), dar ii mai dau si mancare gatita sau ciorbe. Ce firma imi recomandati? Unii spun ca royal e cea mai buna si altii spun...? (mai mult)
Am nevoie de ceva sfaturi si urgent ca deja e foarte iritanta treaba. Acum cateva zile am primit un Ciobanesc German, el acum are doua luni si un pic. Cand l- am adus acasa a facut in casa de ...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi din partea voastră. Am un cățel în vârstă de 6 luni, talie mica spre medie și este foarte atașat de mine, daca merg de acasă și rămâne cu mama, sta in fața...? (mai mult)
Ce rasa de caine va place cel mai mult si ce rasa de caine nu va place? Mie imi plac cam toate in afara de bichoni -_-...Dar voua?
Hei! Ce as putea face noaptea singura acasa, tinand cont ca imi e si putin urat?
Stie cineva vreun club de hip hop,mai mult sau mai putin comercial, in Bucuresti?
E cineva aici care invata Japoneza, sau care stie sa vorbeasca bine? Putem invata impreuna daca e. Am nevoie de companie ^^
Am o cățelușă gestantă, are 1 luna si tremură foarte tare.Am fost la doctorul veterinar si nu au gasit nimic.
Am o clocitoare Cleo 5DTH automata și azi se împlinesc 21 de zile de când am pus oua de găina la clocit. Pana acum au ieșit doar 6 pui din cele 41 de oua. Oua ciocnite nu văd sa mai fie....? (mai mult)
Am o catea CaneCorso in varsta de 5 saptamani, ea nu se poate tine bine pe picioare, e vioaie si dornica sa se joace, dar nu poate, deoarece cand vrea sa se ridice, se ridica un pic ii tremura...? (mai mult)
Buna seara, am o porumbita crescuta in casa de la doua saptamani acum are 4 luni si este foarte agresiva, de ce? Multumesc
Bună, am avut 2 caini bolnavi de parvoviroza care în scurt timp au murit (in noiembrie 2018)Totusi a- și vrea sa îmi cumpăr un pui de bichon dar îmi este foarte frica ca și acesta se va înbolnavi....? (mai mult)
Mi- am cumparat recent un papagal kakariki ( pui, nu are un an) si de cand il am, am observat ca tot tine un ochi mai mult inchis si se tot "scarpina" cu el de stinghie. M- am uitat cu atentie...? (mai mult)
Este posibil ca o nimfa să moara dacă este singura in colivie? Și cum se cunoaste o nimfa dacă este baiat sau fata?
In Romania anilor 1990 existau niste gume cu suprize. Surprizele constau in niste figurine din carton colorate stantate. Isi mai aduce aminte cineva cum se numea produsul respectiv. In link...? (mai mult)
Am un pui de capra, e un tap, a fost nascut duminica trecuta, are 3 zile si cand se duce sa suga lapte trebuie sa ii dau eu in gura pentru ca el da sa suga dar nu poate o sa suga, peste cate zile ...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă cățeaua mea e gravidă? Pls fast cer seriozitate!
Are cineva iepure ca animal de casa? Cat va costa sa il intretineti pe luna? Isi fac nevoile ca pisicile sau cum?
Ey :D Am 13 ani si de astazi am inceput sa merg la sala (1.70 - 77 kg) si as vrea sa-mi ziceti niste sfaturi.
Acum 2 luni mi- a murit cainele si de 2 zile m- am gandit sa imi iau unul nou la inceputul verii. M- am gandit la doua rase: Boxer si Golden Retriever. Cainele care a murit a fost boxer, iar...? (mai mult)
Am un peste Beta. Il am de 1 1 an jumatate aproape si azi am observat ca se pune pe o parte la suprafata apei, inoata greu, nu se poate duce la fund, iar el mai sta si cu gura la suprafata si...? (mai mult)
Aş vrea şi eu nişte nume de animale în engleză care încep cu literele: K,L,M,N,O,P,Q,R,S, T. Mulțumesc frumos!
Am o pisica de 1 an care urineaza rosu. Nu este anemica, nu o doare, doar are urinatul rosu. Poate sa fie de la culoarea bobitelor pe care le mananca? Mentionez ca pisica nu are nimic.
Hei, stie careva de unde as putea sa gasesc un claxon goarna de care mai au clovnii? :)))
Am auzit ca cea mai buna metoda pentru a vindeca o inima franta este simtul de progres. Mi- ar placea sa primesc niste idei de hobbyuri sau alte activitati pentru care as putea sa- mi dedic timpul...? (mai mult)
Are cineva o pisica de dat spre adopție sau pe bani?(british,scottish fold, albastru de rusia)? Fără samsari va rog
Pisoiul meu de ieri de la ora 14:00, atunci l- a vazut sotul meu ultima data prin curte, nu a mai venit acasa. E castrat! Am urlat dupa el de ma stiu toti vecinii... stau la tara la margine de ...? (mai mult)
Ce idei de hobby uri si activitati aveti?
Pisica a mâncat Crin am dus-o la veterinar și a stabilizat-o dar mi-a spus ca nu are șanse sa trăiască. Ce sa fac? Poate muri?
Salutare TPU, am si eu o intrebare, am o pisica de vreo 6 luni de zile ziua sta asa cuminte doarme iar noaptea fuge prin casa, trage de mochete, da cu labutele in usa sa deschidă usa, nu stiu ce ...? (mai mult)
Salut, am o pisica si nu stiu ce rasa e (are cateva pete pe fata negre si e in mare parte maro si alba).
Am o catea in calduri care sta cu un mascul in tarc. S- au "inciotat" de ~3 ori. Intrebarea este urmatoarea: Este vreo problema daca "o fac" asa de des? Sau ar trebui sa ii separ pana iese cateaua ...? (mai mult)
am un papagal nimfa si ii dau drumul in casa el se duce si mananca pamant de la o vaza cu o floare, de ce? Imi poate explica cineva, pateste ceva daca il las sa manance? Va rog raspundeti,...? (mai mult)
Mi- a disparut pisica de vreo 3- 4 zile cred ca din cauza ca e luna asa a pisicilor sau chiar nu stiu ceva de genul. In fine. Credeti ca se va mai intoarce? Mentionez ca nu e chiar asa de mare..cred ca...? (mai mult)
Azi dimineata catelusul meu si- a bagat coltisorii in papucul meu fara sa vad, in timp ce mergeam i- am scos din greseala un coltisor lung din fata. Majoritatea dintilor de lapte s- au schimbat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!