Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună ziua TPU, am o pisica și dimineața când se trezește fuge prin casa, sare pe pat dacă încerci sa pui mana pe ea vine și deschide gura ca și cum te-ar musca. Cauze?
Stie cineva un cabinet veterinar din Iași care are specializare in reptile? Vreau sa fac o consultatie la un cameleon.
Cainele meu nu mai este vioi, adică cand ma vedea sarea pe mine fugea prin curte, acu vine lângă mine incet sa il mângâi si a slabt.Ce are?
vreau sa- mi iau un caine din aceste rase.( ciobanesc belgian malinois sau, ciobanesc german ). Il vreau pentru paza proprietatii si pentru companie. Care este mai bun pentru paza proprietatii?...? (mai mult)
Bună ziua, am un pui de pisica și când vreau sa pun mana pe ea da sa ma muște, de ce oare?
Buna, TPU! Vreau sa imi iau un catel. (pug, mai exact) Sunt constienta de tot ce trebuie sa fac pentru ingrijirea lui, dar am o dilema. In zilele lucratoare o sa stau in oras, iar in weekend voi...? (mai mult)
Am o capra care trebuie sa nasca si mi- e frica sa nasca trei pui pentru ca mi- a zis cineva ca daca naste trei pui trebuie sa chem doctorul pentru ca ramane fara mate atunci cand se curata dupa ce a nascut...? (mai mult)
Deci am un bichon havanez de cam 4 luni si de ceva timp a inceput sa ii cada blana gen gasesc ghemotoace prin casa e normal?
Help! Cainele meu are gatul puternic si nu simte zgarda de forta. Tot trage in lesa. Ce sa fac?
Cățelușă mea a fătat de 3 săptămâni, am voie să-i fac baie?
Bună ziua, am o pisica și dimineața pe la ora 6 fuge prin casa încontinuu, care este cauza?
Buna seara TPU, am o poblema, vreau sa- mi iau un caine dar nu stiu ce rasa dintre ciobanesc belgian malinois si ciobanesc german. Malinois imi place, dar si ciobanescul german. Problema este ca am ...? (mai mult)
Pisica mea roade orice cablu pe care il gaseste si nu stiu ce sa mai fac in legatura cu asta. Aveti ceva sugestii? Cautand pe internet, asta mi se pare cea mai comoda solutie pe care am putut- o gasi: ...? (mai mult)
Bună..scuză- mă pentru deranj. Am și eu să pun o întrebare. Sunt din Brașov și doresc să- mi iau o pisică. De unde și cum pot lua? Scuzați dacă s- a mai postat odată, nu am văzut...? (mai mult)
Acum cateva luni pisicul meu a plecat de acasa, a venit dupa vreo 3 saptamani, slabit si racit si am observat la el ca atunci cand doarme ii se faceau ochii alb complet si parca isi pierde...? (mai mult)
Care sunt pasii de baza la dans tiganesc si cum se danseaza usor tiganeste?
Salutaree! Pisica mea merge schioapa si un pic umflata,nu poate sa calce cu acea labuta,inainte sa ma duc la medicul veterinar, as dori niste sfaturi sau, sa stiu cat de grav este?
Nume bun pentru femela rasa rottwiler?
cat timp tine o butelie de CO2 la pistolul P99 airsoft?
Hi! Vreau sa imi cumpar o soparla gecko dar nu stiu cum sa o cresc si cum sa ii pregatesc habitatul. Am cautat pe diferite pagini sfaturi, dar unele dinte ele se contrazic. Ce ar trebui sa fac? :))...? (mai mult)
Hei, am luat acum cateva zile o cățelușa de la hinghieri si fiind primul meu caine, am vazut ca statea speriată într- un colț, nu ma gândeam ca are vreo problemă, tot drumul gafaia de parca...? (mai mult)
Am văzut multe anunțuri pe olx in care oamenii vând cu 500-1500 lei câini de talie mare, de 4-5-6 ani care au fost ținuți in lanț. Curiozitatea mea e: de ce?
Am si eu 2 catei de 4 respectiv 1 an si vreau sa-i protejez impotriva puricilor. Solutiile sau Zgarda? Care este mai folositoare?
Vreau sa va pun o intrebare. Am o iepuroaica care a fatat acum 3 saptamani iar pe cand a fatat dupa 3 zile din greseala a scapat la un mascul care e fiul ei si a imperecheat- o dar problema e ca acum iepurasii...? (mai mult)
Am un papagal(e fata) care statea sa o mangai, sa ma joc cu ea. Dupa ce i- am luat pereche, nu mai sta sa o mangai si maraie mereu cand vreau sa o ating, dar in rest sta pe mana mea, e ok. Cum...? (mai mult)
Buna,cineva care cauta dog walker in Bucuresti sector 1? De preferabil zona pajura, pot plimba si acum pana la ora 16:30-17
Am un amstaff de 4 luni si îi cade parul in zona coapselor, a spatelui si a capului. Din ce cauza imi puteti spune?
am o intrebare. Părinții nu ma lasa sa imi cumpăr o pisica deoarece spun ca miroase foarte urat cand isi face nevoile, chiar și la litiera, ma puteti lamuri va rog?
Am un ciobanesc caucazian in varsta de 3 luni. Mi l- am dorit de mult, il am de 2 saptamani. Nevasta mea nu prea e cu cainii si nu prea a fost de acord cand l- am luat. Acum ca il am e topita...? (mai mult)
Mi- am luat o catelusa acum 3 zile si anume Jack Russel Terrier. Vreau sa spun, ca noaptea nu ma lasa mai deloc sa dorm, are patut langa patul meu, lipit si vrea mereu in pat, si daca nu ...? (mai mult)
De ce pisica mea strănută si respiră greoi câteodată si mai scoate si un sunet gen greoi câteodată? De ce, ce poate avea? Mentionez ca s- a bătut cu pisicile si a avut o buba si un nas ...? (mai mult)
Care este diferența dintre mascul și femela la peștii molly balon?
Ieri mi- am luat un caine de rasa Mops(pug) are varsta de 8 saptamani si nu stiu ce sa ii fac ca se pisa si se caca numa unde nu trebuie. Am incercat cand se pisa sa il pun repede pe pampers ...? (mai mult)
Spuneti- mi si mie daca trebuie sa imi dau catelul la imperecheat neaparat, am inteles ca ar putea sa pateasca ceva din punct de vedere medical daca nu il dau (menționez ca are 2 ani si 3 luni ) este...? (mai mult)
Acum doua zile am adoptat un pui de caine. El are 2 luni si este labrador metis(adica corcit cu labrador). Cand l- am adus acasa parea foarte trist. I- am dat niste lapte dar mai pe seara a ...? (mai mult)
Bună seara, eu am o cățelușă bishon havanez are 4 luni și azi am observat că face pipi cu sânge, am sunat vet- ul imediat și m- a întrebat dacă mănâncă sau daca sta retrasă, de mâncat ...? (mai mult)
as vrea și eu un site sau orice altceva sa cumpăr pui de pisica british shorthair, dar sa fie mic, pana in 2 luni, câteva săptămâni, o luna maxim!
Am un bichon maltez, as vrea sa stiu la cate luni se poate da la monta, este baiat.
Daca un vecin intra la mine in curte cand nu e nimeni acasa si cainele meu il musca, pot pati ceva din punct de vedere legal? Nu s- a intamplat asta dar vecinii mei si nu numai (toate cunostintele) s-...? (mai mult)
Ajutor sunt speriata. Am spart o sticla de parfum și pisica a calcat a fugit și nu pot sa o prind. Poate sa pateasca ceva daca linge parfum de pe labute?
Am spart o sticla de parfum și pisica a calcat a fugit și nu pot sa o prind. Poate sa pateasca ceva daca linge parfum de pe labute?
! Ce știți de site- urile astea ce donează cățeii din străinătate și trebuie sa pletesti doar transportul? Si il trimite cu avionul și ți- l livrează acasă? Pare în regula sau este fals?...? (mai mult)
Cum fac două conturi pe township? Mulțumesc.
Salut, Pentru ca imi plac foarte mult bufnitele caut un pui de bufnita pe care sa il cresc. Daca ma puteti ajuta cu un site sau cu un nr al cuiva care vinde va rog sa imi scrieti. Multumesc frumos
De unde as putea sa cumpar un pui de bufnita?
Am un porcusor de Guineea care aproape in fiecare seara isi rastoarna bolul cu mancare speciala. La inceput, am crezut ca e din cauza ca nu ii place, asa ca i- am schimbat semintele. O perioada...? (mai mult)
am primit cadou o barcuta FLYTEC- 5, am incarcat- o cu incarcatorul primit in pachet, stau aprinse 1led rosu ai 3 leduri verzi.am facut o proba pe lac pe o distanta de aprox 250 dus/intors.2-...? (mai mult)
Buna, TPU. Mi- am dus ieri cainele la coafor specializat in tunderea animalelor. Cand am luat cainele de acolo, avea in zona genitala ca o iritatie. Se linge incontinuu acolo. E posibil ca, , frizerul"...? (mai mult)
A avut experienta cineva cu hartia printabila tip sticker,abtibild pentru textile? Daca da,imi puteti explica cum ati folosit-o mai exact, ce procedeu ati urmat? si unde se poate gasi in Romania?
Stie cineva unde pot gasi replici ale armelor din cs:go si nu numai? Ma refer la arme de jucarie nu arme reale care trag.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Recorduri mondiale
Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?