Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Bună! Am făcut o greșeală și i-am dat hamsterului meu prea multa mâncare... Cred. Mereu îi umpleam bolul cu semințe. Cum îl pot face sa slăbească?
Bună! De ceva vreme îi dau hamsterului meu cam câte un cubuleț de ciocolata sau chiarjumatate de cubuleț. Poate păți ceva? Dar cum îl dezvăț?
Salut, de ceva timp ma tot gandesc sa- mi iau un caine, dar. eu stau la bloc si nu stiu daca este "legal" nu prea cunosc multe in "domeniul" asta, dar am auzit multe vorbe ca cica nu ar fi legal sa ...? (mai mult)
Tigrii torc? Dar leii?
Cum imi dau seama daca un pui de catel este de talie mica sau mare?
Detine cineva cartea lui Ciprian Radulescu - Totul despre dresajul cainelui? Va sunt vesnic recunoscator pentru a avea parte de ea! Multumesc anticipat!
Am nevoie de ajutor! Mama mi- a promis ca Sambata vom merge la petshop in Deva ca sa- mi iau un papagal Nimfa.Insa din cate imi aduc eu aminte, ultima data cand am mers la acel petshop(din ...? (mai mult)
Salutare,am un bichon maltez de 2 lunite, intrebarea mea este cat anume din pastiluta de, deparazitare trebuie sa-i dau? Multumesc
Deoarece toti imi spun sa ma las de Vlog, ca nu ma pricep, ca editez prost, am incercat sa fiu cat mai creativa. Recent, am postat un Vlog pe YouTube VR180 cu o calitate 2K; mi- am ...? (mai mult)
Am o întrebare. As vrea sa stiu cum imi dau seama daca o nimfa este pui sau nu? As vrea sa imi cumpăr una din Animax dar doamnele din Animax imi spun ca nu stiu vârstă lor si ca au cam 8 ...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, am un pui de papagal rasa nimfa si nu stiu cum sa il mangai. L- am invat sa stea pe deget in colivie dar daca il ating nu ma lasa, fuge, de muscat nu prea ma mai musca,...? (mai mult)
De unde pot cumpara o maimuta si cat costa una?
Cum sa tratezi un hamster de răceală, fără veterinar?
Voi la ce pasiuni/hobby-uri ati renuntat? Si din ce motive?
Salut.Am o iepuroaica nu e de rasa care a fatat pe data de 02.02. 2019 a facut 9 puisori iar dupa 4 zile din greseala am bagat- o in cusca fiului ei care are 4 luni jumate si pana sa vad eu ce face, el...? (mai mult)
Am o intrebare. As vrea sa imi iau doua nimfe femela si mascul si nu stiu de ce lucruri au nevoie. N-am mai avut un papagal pana acum deci nu stiu. Va rog sa răspundeti cu seriozitate
Mi-aș putea pune un kit motor pe benzina din acela pe un chopper bile?
V- ati comandat vreo chitara de pe un site? Doresc sa imi cumpar o chitara clasica (care sa aiba gat lat si corzi din nailon) bunicica, pana in pretul de 500 de lei cu ramburs la curier. ...? (mai mult)
Ajutor, pisica mea e suparata rau pe mine, inainte cu o ora venisem cu o pisica in casa (surpriza pentru ea), nu stiam ca are usa deschisa, am fugarit- o prin curte ca s- o prind, si acu nu mai sta pe...? (mai mult)
Am un acvariu de 30 L si am cumparat urmatoarele specii: 3Caras 2Sanitari 2Xipho 4Scalar 2Neon 2Molly 2Guppy Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce nu este bine.
Azi mi- am scos hamsterul în frig. L- am învelit cu o geaca blanoasa, dar când m- am uitat la el strănuta. Oare a răcit? P.S: l- am scos în frig pentru ca am fost nevoita, nu de dragul ...? (mai mult)
Ce acte trebuie făcute ca să pot lua iepurele cu mine în Germania? Nu plec cu avionul. În afară de acte ce trebuie să mai fac?
Cum se numește genul asta de bicicleta? https://m.olx.ro/oferta/bicicleta-electrica-galaxy-ID27XTH.html#position=13&page=3 Fără să fie electrică Doar denumirea ei daca mi-o puteți spune
Am un cățel lup (CG)de 4 luni.Stau la curte dar el sta in casa cu mine dar iese destul de des afara in timpul zilei! Faza e ca am un vecin care obișnuiește sa mai arunce otrava prin curți...? (mai mult)
Salut. Am un catel in varsta de 5 luni. Totul era normal cu o zi in urma dar azi este lipsit de vreo urma de putere, vrea sa bea apa dar nu poate si are spume la gura. Am observat ca are scaun moale ...? (mai mult)
Sunt din Iasi. Puteti sa ma ajuti cu cateva informații... va rog? Unde as putea gasi un puiut de British la un pret mai accesibil in ideea in care statutul financiar nu imi premite achiziționarea...? (mai mult)
Salutare, mi- am achizitionat o Șinsilă acum o zi si azi, vazand ca nu ii e frică si ba chiar se urca pe mâna si brațul meu, am vrut sa o iau afară din cuscă. Problema e că, cusca era pe birou ...? (mai mult)
Ce parere aveti de un caine king charles spaniel pentru o familie cu o fetita de un an?
Deci un prieten de al meu tocmai si- a luat o catelusa care nici o luna nu are si nu stie ce sa ii dea de mancare. Bobite? Mancare facuta in casa(speciala pentru caini)? Mancare umeda? Sau sa...? (mai mult)
Cine imi spune si mie niste rase de catei de buzunar carora nu le cade parul ( de fapt cam la toti le cade dar sunt unele carora le cade foarte putin) care sa fie buni si pentru copii mici?
Am un amstaff în vârstă de 4 ani si o cățea pitbull în vârstă de 2 ani. El când a văzut cățeaua a mirostit- o și după dădea sa o bata iar cățeaua nu ii făcea nimic...? (mai mult)
am o intrebare. Am un cățeluș baiat de un an jumatate si cand dupa ce ii fac baie rămâne galbenă blanita lui pe burtică si pe labute pentru ca acolo ii murdar si nu stiu ce sa fac sa ...? (mai mult)
Salut, deci cum as putea sa imi dezvat cainele sa mai isi roada covorasele igienice? Gen le rupe de tot si le imprastie prin casa
Ajutor! Pisica mea s-a prins într-o capcana de șoareci din aia lipicioasă și acum e murdară de clei! Stie cineva cum se poate curăța? Se duce cu șampon?
Ce pești se înmulțesc cel mai ușor dintre : Guppy, Xipho, Platy, Molly (toți sunt vivipari)?
As vrea sa imi cumpar un caine, ceva de talie medie-mare, rezistent la curte, cu dresajul mai putin ma intereseaza... recomandari?
Pot gasi in Cluj magazine cu figurine funko pop sau board games?
as vrea sa stiu in ce perioada a anului fata ( naste ) o capra?
Hei, de unde pot cumpara vaccinuri pentru iepuri?
Hei, daca iepuroaica mea inainte sa fete nu se smulge si nu face cuibul, ce fac?
Salut, am si eu un papagal rasa nimfa, e pui, il am de o zi si nu stiu nimic. Cum as putea sa il imblanzesc sa nu ma mai muste si alte chestii? Va rog raspundeti-mi, dau funda!
Ce carti imi puteti recomanda pentru a-mi imbunatati deductia si simtul observatiei?
Perusul poate dormi daca are lumina naturala sau lumina artificiala?
Am un amstaff în vârstă de 4 ani si o cățea pitbull în vârstă de 2 ani. El când a văzut cățeaua a mirostit- o și după dădea sa o bata iar cățeaua nu ii făcea nimic... ...? (mai mult)
Eu am un pisoi din rasa BritishShort Hair care acum in februarie face un an de zile.Problema e ca nu e castrat.Nu as vrea sa il duc sa il castreze ci aici unde locuiesc il pot "inchiria" pentru o ...? (mai mult)
Azi dimineata cainele (10 luni) era ok. Apoi dintr- o data parca a inceput sa faca ca in videoul de aici: https://drive.google.com/open?id=18wY4YMvrz6DhwWV8828xrFgBbw6yCH_a. Nu a putut nici sa latre. Nu...? (mai mult)
Am un amstaff în vârstă de 4 ani iar o cățea pitbull în vârstă de 2 ani. El când a văzut cățeaua a mirostito și după dădea sa o bata iar cățeaua nu ii făcea nimic... Bine ...? (mai mult)
AJUTOR! Pisica mea luata de aseară, nu mănânca, nu bea apa si nici nu isi face nevoile. Sta doar sub pat. Atunci cand o scot afara de acolo se uita in orice alt loc in afara de mine. Se uita încontinuu...? (mai mult)
Urmează să primesc un câine Husky(nu știu dacă băiat sau femelă). Ce nume aș putea să îi dau?
Bună TPU Câinele meu (labrador) de 3 luni, are o albeață pe un ochi (ca o ceață) și nu știu ce este? Mă puteți ajuta? Fundă
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.