Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei tpu.De ce cand imi scot pisica afara nu vrea sa se miste si tremura? Nu e vorba de temperatura, asa facea si vara.E de rasa scottish fold.Ce sa fac? As mai vrea sa o scot putin la aer sa nu stea doar...? (mai mult)
Cățeluşa mea a cazut azi din pat, e pui Bichon Maltez si de atunci schelăcăie într- una, nu are un loc anume unde o doare, poate a ramas cu un soc? Parca ar vrea sa se joace dar o retine o durere...? (mai mult)
O sa primesc în curând un bichon maltez de 6 săptămâni. E primul meu câine şi nu ştiu foarte multe. Aş avea nevoie de câteva sfaturi. Nu vreau să ducă lipsă de nimic. Şi cât despre...? (mai mult)
Acum 26 de zile mi- am pierdut labradorul si nu stiu pe unde sa- l mai caut. Am pus un anunt dar nu a gasit nimeni nimic Avea 9 luni (acum 10) si plang in fiecare zi dupa el Daca stie cineva...? (mai mult)
As dori sa achiziționez un aparat foto, dar nu stiu prea multe legat de acestea. Exista cineva cu experiența in acest domeniu sa- mi raspunda la câteva intrebari înainte de a- mi cumpara...? (mai mult)
Acum cateva zile am pus o intrebare in legatura cu dezvatatul unei pisici sa isi faca nevoile intr- un anumit loc. Majoritatea raspunsurilor au fost sa spal cu otet. Am spalat de atunci cu otet pe jos,...? (mai mult)
Știți unde pot găsi un sac de box care stă vertical? Fără agățare de tavan și care nu este gonflabil. Dacă da, dați-mi și mie link.
Mi- am dus astăzi cățelul la veterinar ca are viermișori și ii vărsa etc ne- a dat pastile, i- a făcut injecție cu vitamine. I- am luat o mâncare lichida Viya și nu o mănâncă și nici apa...? (mai mult)
Câinele meu are paraziți și a eliminat înainte să îi dau pastile. Nu mănâncă de 4 zile și i- am dat pastila acum 3 zile... se mișcă încet și are scaun moale și cu sânge. Cum pot ...? (mai mult)
Buna, astazi seara mi- a murit puiul de bichon de 1 luna si 3 saptamani. Era vaccinat carnet de sanatate. dimineata astazi l- am gasit cu temperatura 37 grade. Abia respira, plangea /miorlaia, gingia...? (mai mult)
! Ajutor! Cred ca pestele meu Betta e bolnav. Are aripile pleostite si-a mancat aripioara de sub burtica si ii dispar solzii de pe frunte. Ce e in neregula cu el si cu ce il pot ajuta?
Am doi perusi femela si mascul. De câteva zile nu mai mănâncă sau bea apă și doarme tot timpul. Credeți că are vreo boală? Nu l- a scos niciodată din colivie de când l- am luat(1 ...? (mai mult)
Salut, deci are ceva daca nu am respectat data de vaccinare la caine gen trebuia sa ma duc pe 10 ianuarie dar nu am avut absolut deloc timp din cauza facultatii?
Stiti cumva ce rasa este acest caine? Ar fi vreo sansa sa fie un Akita? Repede PLS! PS:E mult mai blanos decat in imagini! https://postimg.cc/ftfDtn9X/9cc66e6a https://postimg.cc/grK2rRV5/8d278bf8 ...? (mai mult)
Cainele meu a disparut 2 zile de acasa. El mai iese la plimbare pe strazi pentru ca stam intr- un oras mic si asa e obisnuit el de foarte multi ani (vreo 15), dar intotdeauna vine acasa dupa maxim 15 ...? (mai mult)
Cum pot sa adopt o vulpe in Romania?
Am si eu o curiozitate poate ma ajuta cineva cu un sfat, am un terrier are 3 luni de o luna face pe covorase absorbante pentru catei. Acum am invatat- o si afara cum e cam mica si face mai des pipi, ...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu daca aparatele anti daunatori cu unde imi pot afecta hamsterul (pitic siberian, nu stiu daca conteaza rasa...). Se spune despre ele ca nu iti afecteaza animalele de companie,...? (mai mult)
Am 2 perusi un mascul si o femela de vreo luna si 1 saptamana si problema este ca nu sunt blanzi, adica vine masculul foarte putin pe deget in colivie daca il apropii si femela doar putin. Ea ma...? (mai mult)
Salut, scuze de deranj. Am o pisica și trebuie sa o las singura 10- 11 zile, nu stiu ce sa fac, la hotel este extrem de scump pentru atâtea zile, prieteni nu am ca sa vina acasa sa ii dea mâncare,...? (mai mult)
Am cumpărat o cușcă pentru câine recent, pana acum dormea pe preșul din fața ușii, dar refuza sa se bage în cușcă. L- am legat cu scopul de a se băga în cușcă dar a dormit tot lângă ea....? (mai mult)
pentru a face o prastie (ma refer la gumele/zgarciurile/benzile), ce mai pot folosi in afara de Theraband? PS: Sa se gaseasca prin magazine, sa se gaseasca usor etc.
Bună TPU, motanul meu a avut un blocaj urinar și acum 4 zile i- au pus sondă și i s- au administrat antibiotice, astăzi i s- a scos sonda și i s- au făcut iarăși antibiotice. Țin să menționez...? (mai mult)
Știe careva cum se numește stilul de dans din minutul 3:08 din videoclipul lui Beyonce - Crazy in love?
Bună tuturor! Am nevoie de putin ajutor in legatura cu câinele meu, ciobanesc german mai exact.Nu a fost invatat de mic sa meargă în lesa, el este la grădina si a avut spațiu foarte mult.Cand il...? (mai mult)
Am stat de vorba cu parintii mei pentru a cumpara un catelus, si parintii mei mi- au dat de ales, Pomeranian sau Mops. Va rog sa imi dati si cateva avantaje/dezavantaje pentru fiecare rasa ...? (mai mult)
Să cumpar Lumix g7 sau Nikon D5300? Mai mult pentru poze, video nu ma cam intereseaza.
De cate ori pot sa ii dau Chinchillei mele de mancare?
Bună TPU, mi-am cumpărat un pește betta acum 4 zile. Când l-am cumpărat era vioi și în dimineața următoare i-am de mâncare și de atunci doarme foarte mult. Este normal sau nu?
Bună, cățelușa mea vomita într- una si zace in pat de vreo 2 ore. Chiar nu știu ce sa fac.Nu o pot duce la veterinar. Am încercat sa o fac sa se joace cu mine dar s- a întors cu...? (mai mult)
Hei TPU, am un cane corso de 11 luni l-am adoptat acum o saptamana si a slabit foarte rau. Mananca foarte putin, ce sa ii fac sa se ingrase inapoi? Dau funda
Hei! Acum o luna și vreo doua săptămâni mi- am cumpărat un hamster... Mă îngrijorează pentru ca ziua doarme, nu prea mănâncă, iar noaptea sta pur și simplu, nu face nimic. Doar sta într-...? (mai mult)
Mancarea Canagan este buna pentru rasa bichon havanez? MULTUMESC
Salut, vreau și eu acest efect de poze și nu stiu unde sa îl găsesc. Ma ajutați și pe mine? Poza originala: https://imgur.com/FF0noqd Poza editata: https://imgur.com/vyJym8i
Hei! Acum o luna și vreo doua săptămâni, mai exact 16 decembrie, mi- am cumpărat un hamster. Zilele acestea a început sa fie mai inactiv, ziua doarme, aproape ca nu manca mai nimic, iar noaptea...? (mai mult)
Hei! De o luna și vreo doua săptămâni (mai exact 16 decembrie) mi- am cumpărat un hamster. A început sa fie mai inactiv, ziua doarme mult, aproape nu mănâncă deloc, iar noaptea, nu face nimic....? (mai mult)
Un hobbi 13-16ani?
Am realizat astăzi că peștișorul meu Betta suferă de Fin Rot. Am văzut cum prezintă pete roșii la baza înotătoarelor și cum îi pică din înotătoarele putrezite. Cum post să- l...? (mai mult)
Salut :) Am si eu o intrebare..Acum cateva zile cand eram la liceu mama a scos catelusa la plimbare in locul meu.Din nu stiu ce motiv si- a adus aminte ca are nevoie de ceva a intrat pana la un magazin...? (mai mult)
Ce diferenta este dintr-un baiat si femela la papagalul micul alexandre? Va rog spuneti-mi
Câinele meu are o zonă pe spate unde are foarte puțin par si pielea e mai negricioasă(parca e vânătă) și are un fel de mătreață... Stie cineva care pot fi cauzele? E bolnavă sau s- ...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Vreau sa plec din Cipru ( Paphos sau Larnaca ) catre Marea Britanie si vreau sa stiu ce companii aeriene permite accesul cu caini
Ce parere aveti despre un Ciobanesc Caucazian ce trebuie sa stiu despre el si daca ma incurajati sa imi iau unul! P.S Stau la tara!
Buna TPU am o întrebare. As vrea sa mi iau o nimfă si nu stiu daca pot sa facă scheme. Stiu ca trebuie sa le învăț sa facă scheme dar nu stiu daca pot invata sa facă scheme
Azi am observat că pisica mea se tot scarpină, se linge și se mușcă ea pe ea. Oare să aibă purici? Nu vreau să o caut. Sau să fie altceva?
Daca dresezi cainele cu carnati ii dauneaza sanatatii?
Salut, deci as vrea sa stiu ce sa aleg dintre un amplificator the t.amp e 800 sau un behringer km 1700.
am o întrebare. Cum sa imi învăț nimfa sa isi facă nevoile(treaba mare, treaba mica) in colivie? Stiu ca suna cam ciudat dar cand ii dau drumul isi face nevoile pe dulap, pe covor, pe...? (mai mult)
Mi-am luat un peste betta si i-am uitat incalzitorul in priza, si apa s-a incalzit tare. Si acum pestele sta suparat, nemiscat, doar da din branhii. Ce sa fac ca sa isi revina?
As avea o întrebare. Nimfele cat de mult si cat timp durează sa le investi sa vorbească si sa stea pe deget sau mana? As vrea sa mi cumpăr una dar vreau sa stiu in cat timp invata sa stea pa deget ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!