Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Buna seara TPU! Am si eu o testoasa si are marginea carspacei cam moale.Sa ma ingrijorez? Nu are saracuta cele mai bune conditii trebuie sa- i cumpar o lampa cu raze UV, un termometru si un filtru.M- ...? (mai mult)
Cineva care a mai avut plecostomus, cu ce legume îl hrăniți?
Ce varsta are catelul meu daca eu il am din 2017 adică il am de un an pentru el cati ani inseamna 1 an omenesc?
Azi am fost la pet- shop sa îmi mai cumpăr un peste betta dar avea numai masculi și eu am un mascul și mi- a zis femeia de acolo ca lor le trebuie femela doar când este perioada de împerechere...? (mai mult)
Este in regula sa ii dau clementina papagalului Micul Alexander?
Am un cățeluș bichon de o luna si 2 saptamani si as vrea sa stiu daca este necesar să o spal zilnic pe labute la fund si pe botic?
Salut tuturor.Am o problema mare... am un labrador iar in ultimul timp de fiecare data când plec de acasa își face nevoile, dar și le face instant dupa vreo 5- 10 minute face cât poate pentru ca ...? (mai mult)
Am un papagal Micul Alexander, l- am achizitionat de ieri si nu vrea sa manance sau sa bea apa.Are o cusca cu 4 bete si sat doar pe unul dintre ele si se mai cataara pe cusca.I- am pus niste arahide intre...? (mai mult)
mi am luat 2 perusi o femela si un mascul.faza e ca femela e mai mare decat el. sunt am2 pui dar la femela deja incep sa se stearga liniile de pe cap si nu mai are ochii negrii. intrebarea este ...? (mai mult)
Recent mi- am luat un peste beta și am auzit ca poate muri dacă este singur. Este adevărat? I- as lua mâine o femela. Este suficient spațiu in acvariile acelea de la supermarketuri in care...? (mai mult)
Daca mi am luat 2 perusi ii pot invata pe am2 sa vorbeasca?
Buna TPU.Cand pisica mea intra in casa mai degraba in camera mea nebuneste. Face tot felul de chesti, dar nu intotdeauna.Nu stiu ce are.Se baga peste tot si pe sub paturi (ca am 2) si nu stiu ce sa fac.De...? (mai mult)
Deci am un bichon havanez de 2 luni jumatate si tinand cont ca e iarna la cate luni pot sa incep sa il scot afara?
Merge un atomizor rdta la un mod mech?(am vazut ca la majoritatea se folosesc rda)
Buna, am un caniche de 4 ani jumatate si a furat azi pe la pranz niste aripi de pui, el fiind si alergic la pui. A facut caca de 2 ori pana acum, a doua oara mai moale, are chef de joaca si pofta de...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot cumpara o testoasa de uscat in Bucuresti?
cât costă să- i fac câinelui o eutanasiere, este foarte bolnav și doctorul veterinar a spus că nu se mai poate face nimic, a mai spus că pot să- i fac o eutanasiere pentru a- i curma...? (mai mult)
Cățelul meu se scărpina incontinuu de ceva vreme si nu are purici deloc! Nu cred ca are nici raie deoarece ii acord toată igiena. Ii fac baie des, sta in casa. Aveți idee ce are? L- am si tuns, ...? (mai mult)
Buna, as avea si eu 2 intrebari. 1. Daca mi- as cumpara un iepure pentru casa atunci ar trebui automat sa aiba si ceva cusca? Sau i- as putea pune pur si simplu intr- un loc apa, mancare si ceva ...? (mai mult)
deci am gasit un caine vineri mic cam o luna saracul era degerat mai ales codita. Nu are purici, bunica mea a zis ca miroase putin a gaz, toate bune si frumoase, am vazut ca are coada cam...? (mai mult)
Mi- am luat un perus duminica si am nevoie de cateva lamuriri. In prima zi nu a mancat, nu a baut. Statea nemiscat accolo unde il puneam. Ieri a mancat din palma si i- am dat drumul dar s- a lovit...? (mai mult)
Crăciun fericit Am un labrador (pui) de vreo 4 săpt și jucândumă cu el cu chestii de ros s- a învățat să muște. Nu e agresiv dar s- a obisnuit așa. Eu seara îl iau cu mine în...? (mai mult)
Am un caine de 6 saptamani si tot isi face nevoile prin casa si pe covoare. I- am cumparat si covorase speciale dar nimic si nici daca il duc afara nu isi face treburile acolo si daca ploua se...? (mai mult)
Doresc sa îmi înființez o ferma cu utilaje, pământ etc...dar cum pot sa fac rost de banii europeni nerambursabili fără mari bătăi de cap! Poate sa fie și altfel de idee, numai sa vina...? (mai mult)
Deci am un mascul boxer, are aproape 11 ani, iar eu vreau sa il imperechez. Parintii mei tot amana faza cu imperecheatul de doi ani, iar alta problema este ca nu ii gasesc partenera. Daca...? (mai mult)
Poate sa imi spuna cineva care e diferenta dintre doua perechi de schiuri identice care au canturile ascutite la unghiuri diferite(in ce mod le influenteaza)?
As vrea sa-i iau o casa de lemn din Zooplus de pe site pisicii mele. Trebuie sa platesc cu cardul inainte. Credeti ca va veni casa? Sau vine intreaga?( adică sa nu fie sparta)
mi am luat un perus azi cu colivie os de sepie. problema e ca de cand l am luat nu a scos nici un sunet si nici nu mananca nimic ..ma lasa sa l ating si sa pun pana pe el in colivie dar nu mananca....? (mai mult)
Hello! Am o vecina care a luat 2 pisici de pe strada. Nu le tine in casa, dar le- a facut culcus langa apartamentul ei. Problema este ca pisicile isi fac nevoile la parter. De cateva ori m- am trezit...? (mai mult)
Buna, parintii mei aproape au terminat mansarda (mobilat etc) iar eu ma voi muta acolo incurand. Insa, parca m- as simti singur daca as sta acolo fara cineva, bine, un acvariu cu pesti voi avea. Dar,...? (mai mult)
Hei TPU în seara asta mama mi- adus pentru crăciun un cățel pui labrador (are 1 lună) l- a luat de la cineva cu mai mulți pui. Dar eu normal stau la țară și vreau să îl țin în casă dar l-...? (mai mult)
Carnetele de sanatate se pot face doar pentru caini si pisici? Sau se pot face si pentru alte specii cum ar fi papagali, hamsteri, etc?
Hamsterul meu este apatic, nu mananca, nu bea, nu se da pe rotita, se ascunde in colturi intunecate ale custii, tremura.Azi dimineata nu isi mai putea dezlipi ochii, aveau o secretie lipicioasa...? (mai mult)
Ce parere aveti de cainele meu are aproape doi ani???? http://pitbullclub.ro/thread-5163.html Astept pareri multeeee, de unde l am luat mi s-a zis ca i pitbull????
Am nevoie de un raspuns cat mai concret inainte de a merge la doctorul veterinar sa ma lamureasca el as vrea sa vad si parerea voastra. Am o catelusa bichon si un mascul bichon iar in momentul...? (mai mult)
Salut Am un pechinez de 2 zile și nu a făcut caca deloc și mănâncă Intr una I am cumpărat azi bobițe și a mâncat Intr una Este normal?
Ofer funda celui care ma ajuta.Am cumparat azi o iepuroaica berbec german care azi dimineata a fatat 9 pui morti a fost montata cu fiul ei.iar propriatarul iepuroaicei dupa ce a fatat peste vreo 6.sau ...? (mai mult)
O prietenă se plânge că pisica ei a început să lase mult păr.Ce ar putea să îi dea ca să nu îi mai cadă aşa mult? Sunt ceva suplimente, soluții etc? Pisica e destul de bătrână.
Hamsterul meu chitaie sau sughita in timp ce doarme si cand chitaie tremura un moment. Dupa 10 secunde o ia de la capat. ce sa fac?
Salut, TPU. Sunt foarte suparata ????????????, motanul meu care are 1 an nu a venit acasa toata ziua, s- a mai intamplat asta o data, dar apoi a venit seara, dar azi nu a venit deloc. Este o sansa...? (mai mult)
Motanul meu a răcit si tuseste. E in regula sa ii dau pastile de tuse pentru oameni? Sau ce sa ii dau?
Salut, am un pitbull si pana la un an nu a facut urat la caini sau pisici deloc, acum are doi ani si cand vede, caine sau pisica, turbeaza efectiv, doar la mine asculta si daca nu- s eu nu poate nimeni...? (mai mult)
am o cățea gestata vârstă 5ani ziua 57 de gestatie specific de ieri dimineața are sângerări de culoare închisă iar azi dimineața am aflat- o tremurând. Am vb ieri cu un veterinar...? (mai mult)
Salut,ce sa aleg dintre Doberman,Bulldog englez, Husky, Pitbull sau Bulldog Francez?
Stie cineva cam cat timp supravietuieste o pisica fara mancare/apa?
Salut,am un papagal nimfa si de ieri nu mai canta, sta cu capul in pene, mananca mult, este bolnav, daca da ce ii pot face ajutor!
Am un Cățeluș lup(Cg) de aproape 3luni! Sta in casa și iese pe afara mereu.Deci faza e ca el mananca super mult, mananca 2kg de bobițe intr- o saptamana (sau chiar mai putin) + Ciorbița...? (mai mult)
Vreau sa imi iau un perus, posibil 2 dar cel mai probabil 1 :) si vreau sa stiu cateva informatii. Il pot tine in dormitor? Nu am altundeva unde sa- l tin. Care este temperatura medie la care rezista?...? (mai mult)
am un Amstaff, pe 24 decembrie împlinește 4 luni. Cum as putea face sa fie rău? Nu as vrea să pună toți mana pe el, sa fie puțin rău sau cu alți câini.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!