Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 15 Ianuarie 2025 sunt:
Puteti sa imi recomandati un medic veterinar din Piatra Neamț? Mi- am luat un Husky si vreau sa il duc la veterinar, puteti sa imi spuneti cum se procedeaza? Imi fac programare? Ma duc cu ...? (mai mult)
Am un bichon maltez de 4 luni care are 4kg.E normal? Am citit pe net ca nu, insa catelul nu e supraponderal, de 3 ori pe zi hranit si nu pare corcitura deoarece este foarte alb.L- am luat la 1 luna jumate...? (mai mult)
Avem un pisoiaș în vârstă cam de 3 anișori, adoptat și vrem sa îi facem carnețelul de sănătate și microciparea. Mâine o să mergem cu el sa vedem ce vaccinuri se pot face la vârsta...? (mai mult)
Hei TPU, am si mare nevoie de sfaturile voastre, trec printr- o perioada foarte grea cu catelusul meu, suferă de parvoviroza, acum 2 zile nu mi- am dat seama ca are pentru ca alerga, lătra, se...? (mai mult)
Am observat că am un porumbel rănit pe balcon, șchiopătează și cred că nu poate zbura. I- am pus niște pâine, dar nu mănâncă. Îmi e milă de el, afară ninge foarte tare și e frig....? (mai mult)
Deci am un boxer si o prietena de familie si- a luat boxerita. Ea are 9 luni iar boxerul meu are 10 ani, anul viitor 11 si sunt curios de ceva. De la ce varsta se pot imperechea boxerii? Adica...? (mai mult)
Poate cineva sa imi zica de unde pot lua carti de tarot in Galati?
va rog ajutati- ma, catelusul meu este bolnavior, acum ii fac tratament pentru parvoviroza, astazi i- am inceput tratamentul si mi- a spus că o sa scape pentru ca m- am dus din timp cu ...? (mai mult)
Bună, aș avea nevoie de niste sfaturi de la iubitorii de animale de companie. Am un cățeluș bichon de trei luni.În 28 dec va face patru luni și de mic l- am obișnuit ca în timpul nopții să...? (mai mult)
Am un bichon femela si are 2 si 9 luni.Acum este in calduri si este exact in acel moment cand cateii sar pe ea.Problema cu care sper sa ma ajutati este urmatoarea. De cate ori un alt catel sau chiar bichon...? (mai mult)
De ceva vreme caut niste măşti de gaze, cum ar fi modelele ShMS, PMG, PMK, PBF (sovietice), masca de gaze civila israeliana, si S10, FM12, GSR (engleze) Daca cineva are modele din...? (mai mult)
Am schimbat apa la pesti totul ok. A 2 a zi vad pe sticla ca si cum a facut condes(in interiorul acvariului) am zis ca na, poate e ceva de la gradele acvariului. Am spus sa incerc sa sterg ...? (mai mult)
Salutare! Pentru cei pasionati de fotografie... cu ce va curatati lentilele de la obiective? Folosesc un air blower si servetele umede pentru ochelari de care nu sunt prea multumit...
Am si eu o intrebare! Ca rog sa raspunda doar cei care chiar stiu despre ce vorbesc si au avut experiente de genul asta! Bun, un motan poate sa plece de acasa din cauza ca in ultima perioada ...? (mai mult)
Astazi mi- am spalat pisica si am uscat- o tot si dupa ce am terminat cu ea parca inebunise.Se aseza langa picioarele tale si se mangaia de tine si ea nu e chiar asa iubareata.Si am mai vazut...? (mai mult)
.am un papagal amorez..si nu coboara sa manance..sta doar agatat și mananca doar sus daca-i pui..de ce? Si nici sa iasa afara..cauta ușița la colivie pe sus...
O lista cu hobby-uri "barbatesti", cu actiune, ceva interesant si poate nu chiar asa de obisnuit.Raspunsul cel mai bun primeste funda.
Broasca mea testoasa nu mai mananca, imi iasa zilnic din acvariu. Impinge sticla care acopera acvariul cu capul si imi escaladeaza paturile si tot ce apuca. Seara se ascunde, nu o mai gasesc pana...? (mai mult)
Buna as dori sa mi cumpăr un pui de maimuța capucin sau macac caut de mult timp și nu găsesc orice informație îmi e de ajutor va mulțumesc
Vreau sa cumpăr o tema la de bichon havanez.cat costa castrarea
Am luat recent un bichon havanez si scoate limba mai mereu ca si cum ar fi obosit...nu cred ca e infundat pe nas pentru ca mai respira si pe nas...care sa fie cauza?
Urgent ofer funda am un catel amstaff de vreo 2 luni si nu mai vrea sa manance nimic si a si slabit ce i pot face vreau sfaturi utile
Salut, joia trecuta, motanul meu in varsta de 6 luni a fugit de acasa, el obisnuia sa fuga de acasa si sa vina seara pe acasa, noi stam la bloc si avem terasa comuna cu vecinii, e foarte mare, etajul...? (mai mult)
De ce cupeaza, tai urechile la unii caini, ex pitbull?
Bună tuturor. Am primit acum o săptămână, prietenul meu ne- a făcut cadou un Bulldog francez(3 luni). As vrea sa îmi dați câteva sfaturi pentru dresarea lor. Ceea ce ma interesează cel mai...? (mai mult)
Credeți că aș putea să dresez o pisica sa stea la bloc și să iasă afară de cate ori are nevoie? Adică în blocul meu este o gaura și pisica poate sa iasa.Credeti ca s- ar putea obișnui?...? (mai mult)
Zilele trecute a inceput sa mi se intample ceva foarte ciudat si mi se intampla si in prezent. Vi se pare normal sa vi se scoale atunci cand dormiti in pat cu catelul iubitei? Credeti ca ar ...? (mai mult)
Am O cățelușa de 3 luni si roade orice, cum o pot face sa nu mai roadă, sa nu mai muște?
Hei TPU..am nevoie de un sfat..am 16 ani si as vrea sa mi maresc masa musculara si sa am patratele Cum sa fac? Gen daca fac cate 100 de flotari si 100 abdomene as face patratelele pana in martie? Sa fac...? (mai mult)
Buna TPU am o problema cu catei, mai exact au telazioza numita si conjunctivita viermoasa le.am dat cu o crema si cu picaturi si nu le.a trecut unul dintre ei sa agravat atat de rau incat dimineata are...? (mai mult)
Bună, știu că există ca un fel de talaj colorat pentru rozătoare de companie dar nu stiu cum se numește și unde găsesc?
Am o problema mare. Am o catelusa de talie mica, pechineza pe jumatate si sta afara libera. Azi- noapte cred ca au batut- o cainii, fiindca ii curge ochisorul, il tine mai mult inchis si o...? (mai mult)
Hei TPU. Eu am un bichon maltese in varsta de 6 luni.Si am un prieten de familie care ne mai vizitează din cand in cand. Prietenul are si el un bichon frise. Cand vine prietenul cățelul meu sare ...? (mai mult)
Salut, am si eu un catelus de 3 luni si tocmai s- a invatat sa iasa pe afara adica sa se obisnuiasca cu lesa si zgarda, de plimbat se plimba, dar problema este ca nu vrea sa faca absolut deloc afara,...? (mai mult)
Am gasit o pisicuta pe strada, am dus- o la veterinar, i s- a facut vaccin, deparazitare, de vreo 200 lei, in Bistrita. Mi s- a spus ca pisicuta are 2 luni. Pentru sterilizat stiti care...? (mai mult)
Ce credeți că ar fi mai bun? Boxul sau mma-ul? De ce?
Vreau să îmi iau un câine dar nu știu ce să aleg dintre o rasă de tip Beagle sau un Golden Retriever.
Ce aplicatie, sau site gratis pot folosi pentru a imi publica desenele sau a le veadea pe ale altora?
Eu am o iepuroaica si nu prea stiu ce nume sa-i pun as vrea niste nume dragute, dulci
Am o catelusa de Asia centrala de 6 saptamani dar merge mai cracanata, e vreo problema? Si ma puteti ajuta cu un nume pentru ea? E alba cu pete negre, ofer fundita.
Daca cainele meu are boala (jigodie), exista riscul ca si pisica mea sa o faca?
Hei! As vrea si eu sa știu dacă pisicile zgârie mobila sau perdelele sau dac fac foarte multe rele?
URGENTTT! Am un pui de amstaff de vreo 6-7 saptamani,va rog spuneti-mi ce se intampla ca nu imi mai mananca deloc, abia merge si a slabit foarte rau, va rog din tot sufletul sa imi spuneti ce sa fac
Salut tuturor! Cum se poate determina numarul de cadre efectuate pe un aparat foto Panasonic Lumix FZ 150. Am incercat aproape toate programele sugerate de pe net.Nu functioneaza. Multumesc!
Am o problema cu cățelușul meu în vârstă de un an. Nu e bolnav sau ceva dar nu știu cum îl pot dezobisnui făcut caca în casa sau sa nu mai facă mizerie. Adică mai am o cățelușa care nu îmi...? (mai mult)
Am un pui de rottweiler de 2 luni si o saptamana. As dori ca atunci cand o sa fie mare sa imi latre si sa fie rau cu orice om care il vede pentru a fi paznic. Ce sa fac ca sa aiba acest temperament...? (mai mult)
Pisicile vad color sau alb negru?
Un magazin online unde pot cumpara online tort pentru cățelușa mea?
Este normal ca un husky siberian să iubească perușii și să îi lîngă pe picioare din când în când? Cățelul meu se poartă de parcă perușii care i-ar mânca ar fi prieteni.
Are cineva Benjamin Titan NP.177?(sau.22)? (Știți site-uri de unde poți lua arme cu,, peleti"(?) de calitate? Am găsit doar in America ...in Europa oare? (In România nu cred)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Victorioan29012008 întreabă:
TCostel întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Proverbe romanesti
Cine sapa groapa altuia, departe ajunge? Cine se trezeste devreme, casca toata ziua?