Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei, deci ieri hamsterul meu a intrat in hibernare pentru ca am lasat caldura oprita si s- au facut sub 10 grade pe hol unde o tineam, iar astazi am observat ca nu a iesit sa manance si am facut descoperirea. ...? (mai mult)
Am și eu doi perusi, ii am de 6 luni de zile și din păcate a trebuit sa plec in Spania, bineînțeles aveam in plan sa ii iau și pe ei, iar după 30 de minute de mers pe drum, mi- am dat seama...? (mai mult)
de Crăciun mă gândeam să îmi iau un papagal sau doi, mă gândeam la 2 amorezi, nimfa sau peruș, cum ar fi mai bine? Mă gândeam că dacă îmi iau 2 amorezi o să mă ignore sau ...? (mai mult)
Deci am un bichon havanez de 2 luni si de 2 zile a inceput sa "haraie", e foarte energic, mananca, se joaca dar ma ingrijoreaza acel harait si nu l- am putut duce la medic deoarece a fost weekend...? (mai mult)
Acum 10- 20 de min m- a mușcat câinele meu de mână( țin sa menționez ca nu e vaccinat si nu stiu ce l- a apucat, recunosc ca ma jucam cu el si l- am enervat însă el înainte nu ma musca...? (mai mult)
Salutare! Am cumparat o butelie de co2 pentru acvariul meu, dar cred ca acceasta are tuv expirat. 2018/11 https://ibb.co/NKvgGR6 Precizez ca am cumparat-o de pe un site specializat.
De unde as putea cumpara o vidra?
Le cade parul la cainii Golden Retriever?
Salutare, am acasa un ciobanesc german, face imediat 3 luni si nu stiu ce sa mai fac, nu vrea absolut deloc sa iasa afara. Mentionez ca stau la bloc la etajul 4, scarile a invatat sa le urce si sa...? (mai mult)
cu vreo 3 ore in urma, am calcat pisica mea care are doar 11 saptamani. Nu stiu exact unde, dar saraca cazuse pe scari tipand tare in durere. Cazuse si facea ca un gandac cand cade pe spate...? (mai mult)
Cum pot învăța repede să merg pe bicicletă?
Ceva recomandari de nume de caini? Daca ajuta cu ceva: sunt pechineji negrii :)
Hei, TPU! Stie cineva de unde pot cumpara o basma din portul traditional bulgaresc in Bucuresti?
Ce părere aveți despre arme airsoft pe arc? Merita sa dai 1000 lei pe una? Sa am încredere sa iau de pe olx(de exemplu) una modificata la 4.5 J (parca?)
La psihologic pentru scoala de subofiteri politie daca nu scrii unde ai lucrat in trecut si tu scrii ca nu ai lucrat niciunde, te verifica si te pica?
Hei TPU, aș dori și eu să știu dacă există licee în Ploiești respectiv și în afara orașului(Prahova) tehnologice cu profil de Tehnician-Veterinar! Mersii!
Concurs: 1xPorunca = 0, 50 EURO Am nevoie de idei de pedepse si porunci. CERINTE: - Ideile sa nu fie exagerate si sa se poate executa in casa. - Sa nu fie nevoie ca cel care primeste pedeapsa...? (mai mult)
deci am o problema ...azi am fost plecata si am lasat catei de 9 luni in curte si cand am venit am gasit pisica unui vecin in curte moarta...ei stiau pisica si nu stiu ce sa cred.
Ce șerpi pot fi bune animale de companie? Adică inofensivi și neveninoși
AJUTOR! Perusului meu ii cad pene in exces din cauza raiei pe care o care. Momentat ii dau cu Canider U. Pe burtica aproape ca ramane fara ele. Va rog ajutati-ma!
Salutare! Am o pisica ce are cam 10 ani si de ceva timp, cam un an daca nu ma insel are niste coji/bubite (mai mult coji decat bubite :) )[cred] care cred eu ca sunt cauza pentru care (aici vine problema...? (mai mult)
Buna TPU~ recent am descoperit un fel de pasiune pentru chitara, am una de mult timp și e clasica și am început de vreo câteva săptămâni să o folosesc, dar am observat că aș vrea mai mult acustica...? (mai mult)
Hei, salut TPU, mai nou mi- am luat si eu un Amstaff si vreau si eu daca se poate niste pareri avand in vedere ca acum la 4luni si 2 saptamani are 11- 12kg, inaltimea nu am avut timp sa o aflu. Ceva ...? (mai mult)
De la al catalea contact sexual intre caini care raman inciotati femela ramane? Dau funda
am un caine de 9 luni care are telazioza numita si conjunctivita viermoasa, ii aplic unguientul acela optican (pe unde isi dau femeile cu creion) si am observat ca secretiile sunt galbene si...? (mai mult)
Inainte de a face primul vaccin la un catelus mai trebuie sa ii dau vreo pastila?
Imi puteti recomanda un sampon bun pentru purici? ( pisici ) Sau alte solutii? Pisicuta mea are purici nu stiu cum. L- am luat acum 2 luni de pe strada micut si firav. I- am facut baie de doua trei...? (mai mult)
Cum se întreține un iepure de casa și cum se educă? Am primit un iepure de rasă pitică, olandez ..cred
Pentru o nimfa ar fi de ajuns un balcon inchis de 5m lungime si 2 m lățime?
Am o problema. Am un caine, un soricar, are 6 luni si nu face afara. De cand l- am luat vara asta il tot scoteam si nu voia sa faca afara. Daca il duceam dupa ce manca, se tinea sa faca in casa....? (mai mult)
Vin și eu cu o întrebare, am un cane Corso in vârsta de 9luni și nu da nici un semn ca ar fi un câine cu instinct de paza, ce pot să- i fac ca sa devină mai agresiv ca intra toată lumea...? (mai mult)
Buna, am si eu un iepurila cap de leu pitic... Mă confrunt cu o problema de când l- am luat. Mănânca tapetul de pe pereți. Pe lângă asta unde prinde o hartie începe să o devoreze. Nu il las...? (mai mult)
Am un labrador de 3 anișori pe care încerc de vreo 2 luni sa îl învăț sa se rostogolească in stânga sau in dreapta.Problema e ca nu vrea de nici un fel sa stea pe spate.Am încercat eu...? (mai mult)
Am doi perusi, de doua saptamani sunt foarte speriati, ce pot face?
Hei TPU, unde pot sa gasesc markere, sprayuri, vopsele in Ploiesti?
Ofer funda.Am o catelusa Amstaff care a fatat 7 catelusi, 6 dintre ei s- au dezvoltat asa cum trebuie dar o femela s- a dezvoltat foarte greu, e de abia jumate cat fratii ei.De ce a ramas asa in urma...? (mai mult)
Vreau sa îmi iau pui de nimfa, dar as vrea 1. Are ceva dacă este doar 1, o sa se simtă singur si o sa fie deprimat?
Ouale la perusica mea nu sunt fertile, sunt limpezi. Intrebarea este urmatoarea: Ar trebui să îi mai las ouăle sau să le iau? Menționez că au mai mult de 20 de zile de clocire.
Unde gasesc jucarii?!
Ofer funda. Urgent. Am luat doi catelusi Amstaff metis, masculul e dezvoltat cum trebuie dar femela e foarte micuta. Omul de la care i- am luat mi- a zis ca a fost data la o parte de la supt dar totusi...? (mai mult)
Am văzut mulți câini, husky, cu un ochi albastru şi unul maro şi voiam să ştiu dacă sunt aşa din naştere sau li-s-a schimbat culoarea pe parcus?
Salutare tuturor vreau sa va dati cu parearea... ce ar putea avea catelul meu. Stau la curte am 3 caini (bichoni) 1 fata si 2 baieti cei 2 baieti mai ies afara pe sub gard( da stiu trebuie sa pun ceva...? (mai mult)
De curând m- am mutat la casa și am găsit 3 pisoi, i- am hrănit in continuare și au mai venit câțiva, sunt 11 acum.Eu încerc sa le dau spre adopție, însă pana atunci ajutați-...? (mai mult)
De vreo 10 luni am un peruș, iar acum 2 săptămâni mi- am luat o perușa pentru el. Se jujiuleau, se iubeau nu era nicio problemă între ei. Aveau o colivie mare, spațioasă cu toate lucrurile ...? (mai mult)
Buna seara TPU. Perusica mea cloceste de 19 zile si inca nu a iesit nimic din oua, nici macar semne ca ar iesi. Ma ajuta cineva, sa ii mai las ouăle sau le i-au, sunt fertile sau nu?????
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 5 luni jumate si azi m- am uitat in gura lui si am observat ca pe partea dreaptă jos nu mai are un canin.Nu stiu daca este canin sau nu dar este cel...? (mai mult)
E mai uşor să ai o pisică decât un câine?
Îmi puteți Spune va rog ce vaccin trebuie sa-i fac unui cățeluș ciobănesc caucazian?
Am găsit pe strada un amstaff/pitbull în vârstă de 4 ani, câinele foarte chinuit și lăsat acolo sa moară de foame și de sete asa ca l- am luat acasă. Puteți să- mi spuneți cum se...? (mai mult)
Buna, sunt foarte îngrijorat de pisica mea, când era mai mică avea un ochi mai lipit, acum același ochi îl are mai închis decât celălalt, mi- e foarte frica sa secrete ceva dar nu e umflat ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.