Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Azi dimineata s- a intamplat ceva oribil.O sa povestesc.Deci am niste vecini cate au niste caini (ciobanesti germani) si sunt foarte blanzi si e o fata si un baietel.Azi cand sa ma duc in ...? (mai mult)
Am un bichon de 2 luni, cam cat ar costa vaccinul si carnetul?
As vrea sa- mi iau un acvariu cu pesti dar sunt incepator si nu cunosc prea multe, care poate sa- mi spuna de ce anume am nevoie pentru un acvariu mic(de inceput) si bugetul pe care trebuie...? (mai mult)
Bună, ma ajutați si pe mine cu un sfat va rog, vreau sa cumpăr un caine pentru fetele mele un bischon. E cam mare, are 8 luni credeți că s- ar adapta, nu ar plânge dupa stăpânii lui sa se miaune...? (mai mult)
Am un papagal Agaponis, dar nu stiu ce fructe si ce legume are voie sa mănânce...as vrea sa imi sugerati cele pe care le adoră deoarece îl am de puțin timp și as vrea sa ma imprietenesc...? (mai mult)
La cat timp dupa ce a nascut poate ramane gestanta din nou o catea?
Buna TPU. Acum 1 săptămâna motanului meu i- au curs ochii și i- am luat de la farmacie picături cica pentru chestia asta. L- am dat dimineața după masa și seara și cum tot hoinărește el. ...? (mai mult)
Buna, as vrea sa ma apuc de sala, as vrea sa aduc sportul in viata mea pentru ca parerea mea, merita. Totusi..inainte de asta, am 2 intrebari 1.Iti trebuie neaparat abonament la sala? 2.Am 15 ani,...? (mai mult)
De unde pot cumpăra un raton? Pls ajutați-mă!
Salut, am un rr 520 si mi s-a rupt schimbatorul(sramx3) merge sa ii pun sram x4?
In afara de maimute si rozatoare, ce animale exotice poti detine in mod legal in Romania?
Voua cat v- a lipsit motanul? Doar motanul nu pisica? Ca mie imi lispeste de mai mult de 6 luni... adica lispseste din perioadele de calduri. Din martie dupa toata vara, toamna si acum intram in perioada...? (mai mult)
Salut, am un caine are cam vreo 2 luni pentru varsta lui, are picioare lungi si e inalt, e negru si are urechile putin lungi si are putin alb pe piept. De la cel care l- am luat a zis ca tatal lui e...? (mai mult)
Cum va hraniti pisica daca lucrati 8/10 ore pe zi? Ii lasati in bol? Al meu mananca mereu din prima.
Astazi cainele meu ( un labrador de 7 luni) a ingerat aproape jumatate de litru de ulei prajit ( am uitat oala pe aragaz cat am fost plecata), iar mai apoi a dat afara. Nu da semne de schimbare ...? (mai mult)
Salut, am un caine cam ca aici https://www.sunphoto.ro/AndreeaAlexandra/Animale/ODZYSLKRGXEDMVGAKSAG este mai slab putin nu are ochii albastri si nu are urechile asa mari, stiti ce rasa e?
Salut, cum pot pune o poza cu un catel sa o vedeti si sa imi spuneti ce rasa e?
Am un catel Bichon Maltese de 1 an. Acum 2 saptamani ceva de genul si cand am venit de la scoala l- am luat in brate si i- am vazut organil genital umflat adica pe ambele parti o umflatura si era foarte...? (mai mult)
Buna ....am o femela de molly bleck si este grasuta, eu am zis ca va face pui intr- adevar am bagat- o in casa de nasteri si asta seara a inceput sa dea afara niste icre galbui. Eu asa zic ca sunt dar...? (mai mult)
Perusica mea are 5 ouă si cloceste de ceva timp si inca nici un semn sa aiba pui. Este posibil să nu fie fertile ouăle din vina masculului ca am mai citit ceva pe net? Va rog dau funda.
Am găsit un câine pe strada care este lovit la lăbuță, nu poate sa calce pe ea.Nu am posibilitatea sa îl duc la veterinar...ați putea sa îmi daci niste sfaturi in legătura cu ce sa...? (mai mult)
Hei TPU. Eu am un caine bichon maltese in varsta de 5 luni si era invatat sa faca afara nevoile dar acum de vreo o săptămână nu l- am mai scos pentru ca este ploaie si el se murdareste tot si ii este...? (mai mult)
Am 3 pisicute si nu ies afara, se plictisesc, nu au cu ce sa se joace. Le fac un fel de mingi din hartie dar se plictisesc, am luat si o minge de ping pong dar nimic. Ce as putea sa iau sa se joace ...? (mai mult)
Buna, vin cu o intrebare despre pesti si acvariu. Am cumparat un peste Beeta mascul si 5 neoni...nu am problema cu ei in acvariu in niciun sens. Intrebarea insa e ca pot hrani neonii cu mancarea pe care...? (mai mult)
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva, am 2 bichonei havanezi un baiat de un an jumatate si o fetita de 3 luni. Ideea este ca baiatului nu i- a cazut deloc parul nici macar cand era...? (mai mult)
Chinchilele trebuie duse la veterinar?
Hei TPU, vreau sa achiziționez un airsoft, un sniper, dacă îmi poate spune cineva un model bun, cu o putere de peste 3J, sub 700-800 lei. Mulțumesc, dau funda!
Aş vrea să-mi cumpăr un cățel.M-ați putea ajuta cu un exemplu de rasă? Să fie destul de cuminte şi să-i placă copii.Mulțumesc!
Este foarte greu de întreținut o pisica? Mă puteți ajuta cu o lista de lucruri pentru ea sau nu știu ce face o pisica?
Daca am piedut carnetul de sanatate al cainelui ce trebuie sa fac?
Îmi doresc mult o pisica dar tatăl meu nu mă lăsa, mama e de acord, as putea sa o țin în camera mea fara să își dea seama?
Buna, am luat in pui de pitbull de la cineva, are 5 săptămâni și sunt cam umflați fiindcă au viermisori, persoana respectiva mi- a zis ca le- a dat pastiluță cu o zi înainte dar nu știu dacă...? (mai mult)
Rasa de câine chow chow alb este o rasă care se poate dresa ușor sau greu? ( Adică să asculte ceea ce îi spun și să înțeleagă ceea ce îi spun cât de cât ) Este o rasă rea de fel? ...? (mai mult)
Ajutați- mă! Am 2 porumbei si nu stiu dacă sunt mascul sau femela iar de unde i- am luat a zis ca este o pereche dar cel care a zis ca masculul este mai mic decât femela, gât mai subțire dar erau...? (mai mult)
Știe cineva unde pot învăța și eu trucuri de magie foarte bune cum sunt astea? https://youtu.be/alr6WDD_fTo
Am si eu o cațea care a născut! Totul e ok, numai ca si ea si puii sunt plini de purici! Ce as putea sa fac sa scape de purici la vârsta asta? Multumesc!
Pisica mea de ieri nu mai mănâncă si am observat ca face si diaree. E ca o legumă doar sta si doarme. Este pui si are 3 luni. Mai toarce cand o mângâi. Dacă nu mănâncă nimic moare si...? (mai mult)
am niste timbre si nu stiu unde le-as putea vinde in Pitesti Nu pe olx sau alte astea, un magazin sau daca cunoasteti pe cineva care se ocupa.
Pisica mea de vreo 4 zile a inceput sa dea gaze urat mirositoare foarte des. Stie careva ce poate avea sau vreun medicament care sa o ajute?
Salut, mi- a murit un cățel și mi se pare un pic cam ciudat ca am gasit sange langa el si pe el, pe coada destul de mult care a iesit din anus, cu o seara inainte era normal, jucaus si s- a culcat la...? (mai mult)
Buna tuturor, am 2 perusi care amandoi au 3 luni si le- am luat niste iod pentru perusi si nu stiu ce cantitate de iod sa le pun. M- am uitat pe net si zice ca la un perus sa le amestec in mancare si ...? (mai mult)
Am o pisica de doua ani, o tin in casa, de cateva zile un ochi a inceput sa ii lacrimeze. Ii curg lacrimile la un ochi, dar cand o sterg cu servetel se ia ceva maroniu, nu este puroi, nici lacrima...? (mai mult)
Am o boală in acvariu. Am văzut zebrele ca au cativa solzi zbârliți si cozile puțin tocate. Le- am despartit dar ziua următoare si câțiva guppy au cozile tocate si sunt foarte apatici. Stie cineva...? (mai mult)
Hei TPU. Eu am un bichon maltese si m- ar interesa ceva. El are in jurul ochilor rosu si chiar daca il spăl tot ii rămâne rosu. Daca ma duc sa il tund si spun si mi- l tund in jurul ochilor, tot ...? (mai mult)
Va rog frumos spuneti-mi si mie daca imi pot spala cainele dupa ce i-am aplicat picaturi anti-purici si daca pot... peste cate ore?
Cum să îmi dresez singură câinele într-o perioadă scurtă? Unde pot găsi informații pentru un dresaj complet, că pe net nu sunt? Mulțumesc!
Imi puteti spune, va rog frumos, daca aveti o pisica(de preferat British Shorthair)de unde pot achizitiona aceasta rasa de pisica, pura, cu vaccinurile si deparatizarile la zi, invatata la litiera...? (mai mult)
As dori sa imi iau un catel. Am gasit un crescator care din greseala, unul dintre caini(de alta rasa) i- a lasat cateaua gravida. Cere 300 de euro si vreau sa il iau, dar e metis si nu sunt complet...? (mai mult)
Care sunt semnele ca o iepuroaica trebuie sa fete si daca le are morti in ea le poate fata sau trebuie sacrificata.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!