Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Am un ciobănesc german de 6saptamani.Este la zi cu vaccinurile, este ținut in casa(iesim de 2- 3ori pe zi afara) și îl hrănesc doar cu pedigree, dar astăzi de dimineata am observat ca...? (mai mult)
am nevoie de ajutorul vostru. am un puiut de 2 luni, si nu poate face caca bine, gen se screme si in curisor rămâne un rahatel mic, cred ca e constipat, și de ce se trage pe fundulet sau habar...? (mai mult)
Cine îmi poate spune și mie niște sfaturi pentru bicicliști începători?
Am o pisica de doar 3 luni, iar de vreo săptămână a inceput sa elimine constant gaze urat mirositoare încontinuu... Stie careva vreun medicament sa o ajute? V- ati mai confruntat careva cu...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar o camera foto Nikon sau Canon. Imi puteti recomanda ceva? Eu am telefon Samsung s9 si face foarte bine pozele, as vrea o camera care sa faca si mai bine pozele. In general vreau sa...? (mai mult)
De curand cateaua mea de rasa amstaff s-o imperechiat cu un mascul de rasa cane corso... stie careva daca puii care ies or sa fie frumosi?
Știe cineva cum se recunoaște un papagal nimfa femelă și un papagal mascul?
Stiti cu ce se trateaza colicile la puiutii de catel? ( au 3 saptamani)
Intrebarea mea este asta: Daca o femela perus face oua in lipsa masculului ouale sunt fertile? Am mai auzit pe net ca nu ar fi fertile daca lipsește masculul. Întreb asta pentru ca femela ...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema. Deci (va rog sa ma ascultati pana la capat), eu, cum am casa cu mansarda, ma voi muta acolo curand, eu acum momentan stau jos cu sora mea mai mica si cu parintii mei, dar...? (mai mult)
He TPU! Azi de dimineata am gasit un porumbel afara si statea intr- un colt si parea bolnav si l- am luat acasa.Cand am ajuns acasa am vazut ca avea amândoi ochii închiși și lipiți cu sânge.Deasupra...? (mai mult)
Am un catel in vârsta de 6luni, iar eu stau la casa.Toata vara stateam in curte și ma jucam cu el.Acum, cu venirea frigului petrec mai putin timp afara, undeva la aproape o ora cu tot cu...? (mai mult)
am o problema garava, am doi caini aproape 9luni si cam de o luna am observat ca au viermi in ochi, se numeste telazioza si le- am dat timp de o saptamana si ceva cu o crema. Niciun rezultat,...? (mai mult)
Cele mai faine filme de Craciun?
Aveți idee de unde pot să iau acea pânză pe care scriu galeriile mesaje la meciuri?
Câinele meu de dimineață e căzut lat, are ochii deschiși și nu ii mai închide deloc, dar respiră.Ce ar înseamna asta? Menționez că i-a curs o secreție albicioasă din ochi.
Bună ziua. Aproximativ o luna am adoptat un husky siberian în vârstă de 7 ani... Am observat ca are burta mare și rotunda, sfarcurile cam mari și uneori tari. Mănâncă foarte mult și bea foarte...? (mai mult)
Deci, ieri mi- a murit pisica. A fost calcata de o masina. Si ma simt foarte rau, nu sunt obisnuit fara ea:). Ce pot sa fac ca sa uit? Sa adopt un pui exact la fel? Chiar imi e dor de...? (mai mult)
Bună seara TPU. Acum am observat ca perusica mea a depus 2 ouă. Am o intrebare: Dacă ea le-a depus în cuib pe lemn trebuie să îi pun rumegus sau să nu umblu deloc la ei? Dau funda va rog!
Vreau si eu reteta de fluffy slime fara borax. Multumesc.
Am o pereche de perusi si de la un timp femela doarme foarte mult in cuib chiar si noaptea iar cand iese afara o hrănește masculul si se urca pe ea. Posibil sa faca oua dupa toate astea?
Spuneti-mi ce ati alegi dintre chow chow white sau bulldog francez blue! Ps-locuiesc la bloc
Am o intrebare legata de pisica mea de 9 ani. Mai am un motan de aproape un an, ma rog..ideea e ca pisica mea de 9 ani e gestanta ea e alb cu negru si e foarte pufoasa (maidaneza) si are ochii verzi...? (mai mult)
Pisica mea a inghitit o musca, imi puteti spune daca e periculos in vreun fel? Sa ma duc cu el la doctor? DAU FUNDA!
Imi recomanda cineva un brand de mâncare pentru câinii din rasa amstaff, dețin unul de 3 luni si as vrea sa stiu care ar fi mai bun pentru creștere dezvoltare.
Este normal ca pisica mea sa aiba spasme musculare puternice atunci cand se sperie sau cade? De ex noi aveam pentru ea acel stalp pentru ascutirea gherutelor si impreuna cu el are niste scaune, sus, ...? (mai mult)
Pe scurt, nu am mers niciodată cu bicicleta. Nu știu ce modele sunt bune pentru incepatori. Mă puteți ajuta?
Vreau sa fac un fluffy slime si nu am borax imi dati o reteta de fluffy slime fara BORAX DAU FUNDA!
Hey! Imi spune si mie cineva ce pasari pot trai si singure? Vreau sa îmi iau o pasare, dar nu vreau pereche.
,am si eu o intrebare, am un Bishon Maltez si tot vomita ce sa ii fac?
Deci Am o iepuroaica rasa berbec care trebuia sa fete pe data de 06.11. 2018 dar azi deja are 35 de zile de gestatie si nu a fatat si nici cuib nu are gestanta e sigur pentru ca am incercat- ...? (mai mult)
Buna seara, de curând mi- am cumparat in cățel rasa amstaff si as dori sa stiu care este mâncare potrivita pentru el de la ce firma, alții spun că Royal Canin ar fi cel mai bun, astept răspunsuri...? (mai mult)
Am un catel Bichon Maltese de un an si o zi. Parintii mei uneori ii dadea prajitura dar nu cu multa ciocolata si nu in cantitate mare, i- am mai dat : Mandarine, Mere, Banane, Chips- uri, Pufuleti....? (mai mult)
As vrea sa aplic la facultatea de medicina veterinara din București. Însă as vrea sa știu care este viitorul unui student de la medicina veterinara. Se merita sa faci o astfel de facultate?...? (mai mult)
In medie, cam cât trăiesc bichonii?
Desi nu e pentru sanatatea mea, este pentru a unui animalut Acesta s- a nascut fara ochi acum cateva saptamani. Ii curge un lichid de la ochisori, dar nu vede. Si nici sa- i facem o injectie pentru...? (mai mult)
De cateva zile perusul nostru tot incearca sa scape din colivie. In prima zi am vazut ca a incercat sa ridice usita coliviei de trei ori ca sa iasa. Imediat ce i- am spus mamei a legat usita cu sfoara ...? (mai mult)
Știe cineva câteva romane Sf, eventual polițiste, care chiar merită citite? Să fie recente, de actualitate.
detin o mini ferma de cincile, animale mici, si acum o saptamana mi- a murit una, la doua zile alta si astazi încă una. Imi puteti spune si mie din ce cauza o fi? Cei care stiti despre ce...? (mai mult)
Salut, am o pereche de iepuri normali, cred ca au 7-8 luni, dar nu se imperecheaza, de fapt eu nu i-am vazut de loc, cand se vor imperechea?
am o iepuroaica rasa berbec german. E la prima fatare dar a cam intarziat, trebuia sa fete dupa data de 06.11. 2018 acum are deja 33 de zile de gestatie dar nu si- a facut nici cuibul. Are...? (mai mult)
Bishonica mea de 2 lunite nu mai vrea sa pape granule(mini starter royal canin) ii alearga ochisorii numa dupa ce mancam noi... Rezolvari? :(
Am un bichon malteze de talie mica (toy). 6 saptamani(mascul) Ce ar trebui sa stiu despre el? Vreau sa il tratez cel mai bine!
Va rog ajutati- ma rapid :c am o pisica mica de vreo 3 saptamani si cand plecam de acasa si era singura se baga la motor la frigider si putea sa fie curenteta. Astazi cand am venit de la scoala am gasit-...? (mai mult)
am reusit dupa o luna sa- mi imblanzesc papagalul si as vrea sa multumesc persoanelor care m- au ajutat cu sfaturi.Acum il las liber in camera aproape zilnic, il mangai si chiar acum imi sta...? (mai mult)
Bună TPU, mi-am cumparat o broscuta testoasa acum o saptamana si nu mananca dar nici nu hiberneaza pentru ca toata ziua înoata.Ce ar putea avea?
Ajutor! Cu ce pot sa hranesc puii de zebra australiana daca nu gasesc mancare speciala pentru ei in magazine? Vreau sa le dau eu din mana ca sa se obisnuiasca cu mine! Multumesc!
Tocmai ce am primit un pui de Bichon Malteze și as vrea sa știu dacă prezenta pisicilor în casa alături de el îi dăunează. Aștept răspunsurile voastre, mulțumesc!
De unde îmi pot cumpăra un raton sau un pui de raton?
Am un ciobănesc german pui(o luna și o saptamana)...și faza e ca el când doarme are mișcări necontrolate și brusti ale mușchilor! Este ceva normal? Are o problema ceva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!