Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Hei, deci iubitul meu e geaman. Dar gen nu conteaza asta ci ca el si fratele sau vor hamsteri. Si ma gandeam sa le iau de craciun dar vreau sa le iau 2 femele ca sa nu faca pui ca na, nu au cui sa ii...? (mai mult)
Este adevarat ca daca ai o pisicita in casa nu mai pot face copii? Eu am pisica de 2 ani care o tin numai in casa. Sunt ceva riscuri?
Am o catelusa care de abia a făcut ochi si azi am observat ca nu e foarte stabilă și se tot răstoarnă din cauza unu picior din fața si îl tine mai mult sub ea. Piciorul nu e umflat. Ce sa fac?
pentru cei care au zebre australiene sau stiu lucruri despre ele. Am 4 pui de zebra australiana, 2 au murit, in fine acum am 2 pui de zebra australiana si se bat. Ce pot face? Am o femela...? (mai mult)
Salut prieteni, am avut 2 caini pe unul l- a lovit o masina acum 3 zile si a murit, acum celalalt a cazut in depresie nu vrea sa manance, sa se joace nimic, sta doar trist, nici nu mai raspunde cand...? (mai mult)
Stie cineva daca primul vaccin de la 6 saptamani e obligatoriu sa fie trecut in carnetul de sanatate la catel? Vreau sa cumpar un catel husky de 2 luni. I s- a facut vaccin la 6 saptamani dar...? (mai mult)
E obligatoriu ca primul vaccin la un catel husky sa fie trecut in carnetul de sanatate? Vreau sa cumpar un catel, are 2 luni, i s- a facut vaccin de 6 saptamani dar nu i s- a facut carnet. Eu...? (mai mult)
Ce părere aveți de DENTASTIX? Ajuta la întâlnire dinților cărților vostrii?
Imi recomandați niște pinioane bune pentru bicicletă?
Perușul meu strănută și scarpină pe creștetul capului foarte des.Este ceva în neregulă?
Buna prieteni, doresc sa imi cumpar un catel de pitbull. Spuneti-mi daca am nevoie de ceva documente pentru a-l detine, multumesc.
Ma intrebam daca este legal in Romania sa ai un sarpe occidental cu rat de porc ca animal de companie. Ma gandeam ca as vrea sa imi iau unul. Multumesc.
Am doi căței mici și de fiecare data când mă joc cu ei se iau la bătaie. De ce oare și ce sa fac?
Vreau un caine din rasa amstaff este legal sa detin unul daca am 16 ani? Am auzit ca trebuie trecut la politie si vreau sa stiu daca o pot face cu varsta pe care o am. Daca nu pot, de exemplu:poate...? (mai mult)
Ce inseamna cand o pisica sta pe burta stapanului si nu mai pleaca?
Am si eu o curiozitate in privinta catelusului meu cel nou. Am mai avut catelusi in trecut si ma pricep destul de bine la ei dar la un pui de 6 saptamani chiar nu stiu ce sa ii fac. Stiu...? (mai mult)
Buna seara TPU, am un catel shih tzu de 2 luni, astazi s-a jucat foarte mult iar acum cand doarme respira foarte rapid si gafaie. Ce sa fac?
Ce mâncare ii recomandați cainelui meu, o mâncare bună până în 40 de lei, una la un sac de peste 3 kg.
Am o cățelușă yorki. Am dus-o la monta in data de 1 august. Pe cand ar trebui sa vina pe lume puiuții? Am observat ca are lapte.
Ajutor! Am un cățeluş cu vârsta de 4 luni.De trei zile nu mănâncă nimic (a slăbit foarte mult), dar bea doar apă în candităţi foarte mici. Cred că cineva l- a otrăvit! Medicul veterinar...? (mai mult)
Am un bichon care a fost mușcat Iar acum rana a facut puroi. Ce as putea sa fac?
Am nevoie de ajutor, am un bichon de 7 saptamani si e constipat.I- am dat sa manance bobite pentru catei recomandate de medic, a zis sa- i dau doar din astea si apa si cred ca de la ele e constipat, ...? (mai mult)
Cate becuri de 100w poti sa conectezi la o priza cu siguranta de 16 amperi
De doua zile motanul meu se poarta foarte bizar! Miauna de parca ar vorbi cu cineva pe care eu nu il pot vedea! Ieri motanul s- a uitat timp de 3 minute nemiscat la un perete si apoi a fugit...? (mai mult)
De ce nu mănâncă cainele mâncarea prima lui mâncare a fost pedigree- ul iar dupa thank'q de vita iar acum thank'q de pui pedigree a mâncat dar thank'q nu mănâncă ce pot sa fac. VA ROG SA MA...? (mai mult)
Bună. Cateaua meu suferă de jigodie (o boală). In prima zi când am văzut că nu mănâncă e amărâtă și supărată, am chemat veterinarul și i- a făcut câteva injecții. Ieri a venit iar...? (mai mult)
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 4 luni si as vrea sa va intreb unele chestii. 1.Eu ii dau prima masa bobite royale Canin junior, a doua masa ciorba(usoara), si a treia masa tot ...? (mai mult)
Hoverboard sau bicicleta?
Zgarzile pentru purici se folosesc pentru a scapa de ei sau pentru a preveni apariția lor?
Am spalat ceva cu clor si motanul meu se tot mangaie de el si-l miroase, parca ar fi indragostit. E normal? :/ Nu l-am mai vazut asa.
Are cineva la apartament si caine si pisica? Ma intereseaza cum se inteleg, daca se inteleg...
Am un hamster de aproape un an. Inca de cand l- am cumparat i- am luat o cusca mare cu o casuta in care sa stea inauntru. Pana acum aproximativ o saptamana isi ducea rumegus in casuta si dormea toata...? (mai mult)
De ce Google Translate traduce prost?
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 5 luni si as vrea sa va intreb unele chestii si sa ma si lămuriți. 1.El sta in terasa de obicei(adica seara cand doarme) si dimineata cand ma duc...? (mai mult)
Salut, am cumparat un cutit Butterfly dar mereu se slabesc suruburile de la manere si incep sa "joace". Ce pot face in legatura cu asta?
Ce iti face viata mai putin mizerabila?
Am un catel si am descoperit acum 2 săptămâni ca are parvoviroza. Am dus- o la un veterinar, i- a făcut o perfuzie si a doua zi era mult mai bine. Apoi am internat- o in alta parte si...? (mai mult)
Peste câteva zile îmi vor ajunge doi porcușori de guineea, vor fi fetițe, și aş dori sa îmi spuneți niște nume pentru ele, dacă ați putea ceva în română, ex. zăhărica
Hei, TPU! Aș dori să- mi iau o pereche de peruși și aș cam vrea să stiu cum să îi dresez. (Nu vreau să îi învăț vorbească, doar să vină pe mine și să îi învăț să- și recunoască...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema cu catelul. De 2 zile cainele meu nu a mancat nimic, ieri pe timpul zilei a vomitat apa iar de dimineata a vomitat maro...iar de atunci vomita o spuma alba ..nu in cantitati...? (mai mult)
Ce obiective mi-ati recomanda pentru facut poze in cladire, gen intr-o sala mare, cu lumina artificiala. Pentru Canon si sa fie la un pret accesibil, max 900 lei.
Ce pot pati daca imi aduc la scoala Cameleonul( are 6 luni)? Mi-l confisca sau ceva de genul? Se poate stresa prea tare? Tin sa precizez ca o sa il pun pe pervazul clasei pe niste plante
Stie cineva daca este vreun curs de fotografie in Iasi?
Ce sugestii de hrana uscata (bobite) aveti pentru un maidanez adult de vreo 20kg (corcit cu ogar pare)? de la eukanuba si taste of the wild am observat ca are scaun moale. chappi era ok din punctul asta...? (mai mult)
Am de citit pentru scoala cartea Pulbere de Stele de Neil Gaiman, dar nu am gasit-o. Stie cineva un site de unde as putea sa o citesc e-book intreaga in limba romana?
De unde pot cumpara un papagal in Pitesti?
Am un perus si cam de o saptamana a inceput sa respire foartee tare si rapid si scoate un sunet ciudat, cam de soricel. Ce a patit? Tin sa precizez ca e singur.
Pot da o mancare uscata, pe care scrie ca e pentru persane si unei pisici British Shorthair?
Are cineva pisica persana? Cum va descurcati cu parul? Ii cade des? Cat de des ii faceti baie? As vrea sa raspunda numai cine are/ a avut.
Ce pot face sa ma pot lasa de jocuri electronice(pacanele)? Pareri, sfaturi, idei. Merci
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!