Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Buna seara! Dacă pisica mea a plecat se mai întoarce înapoi acasă?
Are cineva regulamentul pentru jocul Capitaly de la Noriel? Este un joc din jurul anilor 2000, asemanator cu Monopoly. Nu reușesc să-l găsesc online. https://imgur.com/a/t6dooSn
Avem o pisica a unui vecin la serviciu din rasa albastru de rusia in varsta de un an care s- a cam atasat prea mult de noi, de doua luni jumatate vine la noi in fiecare dimineata si a inceput sa vina ...? (mai mult)
Exista serviciu de ambulanta sau ceva de genu' pentru animale?
Hamsterul meu are o umflatura pe labuta ca o galma si nu stiu ce sa fac. Va rog daca aveti vreo idee sa imi spuneti
Salut TPU, as dori sa învăț sa lipsesc mufe de încărcare la telefoane. Am înțeles ca este nevoie de un letcon, întrebarea mea este cum se numește soluția de se folosește? Vad în tutoriale...? (mai mult)
Pot gasi undeva in Suceava o pisica maine coon spre adoptie?
Am o pisica de un an și 4 luni gestanta și am dus o la vreo 100m de casa la o cunostinta foarte apropiata pana naște și își creste puii apoi o sterilizez și o iau înapoi credeți ca am procedat...? (mai mult)
Vreau sa cumpăr un câine, mai exact un Yorkshire terrier iar proprietarul mi- a arătat o poza cu burta acestuia. El mă atenționat că acesta are niste puncte pe burta negre. Am căutat pe net și...? (mai mult)
Salut! Am 2 pisici si un beagle nebun, cum pot proteja bradul de Crăciun?
Salut, am o pisică care este bolnavă si nu mai are șanse sa-și revină si n-aș vrea să se chinuie așa, există cumva ceva care să o facă să moară fară să se chinuie?
Pot pune nisip de pisici la baia hamsterilor? Bineinteles nefolosit
Am un pokemon Scarlet and violet 151 pe numa turtok, dar ar trebui sa fie blastoise, doar ca este german. Diferă prețul? Daca da, sa imi spuneți cam cu cat
Detin un bichonel superb de frumos si destept foarte si ii caut o partenera pentru imperechere, in Galati sau apropiere de Galati.E vaccinat, deparazitat si e fff sanatos, pentru ca tocmai ce i- am facut...? (mai mult)
O întâmplare destul de ciudata..., care îmi pune foarte multe întrebări: Avem în curte câteva pisici cărora le dam de mâncare de mult timp. Pe parcurs, am mai apărut "pui". Pisica asta,...? (mai mult)
Am un peruș nu de mult timp și era cuminte la început când l- am luat dar acum a început sa fie mai rău. Port o mănușă când vreau sa îl bag în cușcă deoarece ma musca nu foarte tare dar oricum....? (mai mult)
Cum fac pisica sa nu se mai urce în brad? Anul trecut l- a darmat de doua ori și câinele a ros steaua din vârf! Menționez ca nu sunt ale mele ci ale unor rude la care merg mai mereu de sărbători!...? (mai mult)
Cum se face ca nu simt nicio durere cand motanul "framanta" in poalele mele?
Bună! Vreau o pisică/motan. Nu știu exact care este diferența (dpdv al creșterii și îngrijirii) dintre un motan și o pisică. Ce mă sfătuiți? Ps: Vreau o pisica/motan de stradă.
Salutare, TPU! Sunt un DM în D&D și vreau să mă joc cu două prietene D&D, dar nu știu nici o poveste care să includă doar două persoane și aș vrea idei. Cine vine cu o poveste bună (și eventual...? (mai mult)
Salut,voi aveti pisici in fața blocului? Le hrănesc le am făcut culcuș dar nu dorm acolo... Sper ca pisicile sa găsească un loc călduț sa doarmă, Voi cum procedați cu ele?
Toate pisicile "framanta" pe poalele proprietarului fara sa le cauzeze disconfort? Din cate am observat, pisica vecinului nostru pare ca ma framanta cand sta pe poalele mele fara gheare, cu pernitele,...? (mai mult)
Cum scap de soarecii din casa? Cum pun capcane, cum vin din ce in ce mai multi!
Mi-a murit prima catelusa dupa 18 ani, la 2 zile am cumparat alta pe care am iubit-o enorm si acum 2 zile m-a parasit, dupa 14 ani,plang intruna,am frisoane puternice la inima, CE MA FAC?
Salutare, voiam sa întreb pe cei care se pricep la porumbei. (SUNT INCEPATOR). As vrea sa le dau drumul din voliera dar nu știu dacă se vor mai întoarce. Ii am deja de 2 luni în voliera. Este problema...? (mai mult)
Intenționez să învăț cum să zbor cu avioane RC cu aripi fixe (am lucrat anterior pe avioane semi- autonome, dar nu am învățat niciodată să zbor cu avioane RC). Cu toate acestea, în prezent...? (mai mult)
Buna seara, Pisicuta mea si a rupt o unghie nu stiu cum am vazut dintr- o data sange peste tot. Cand m- am uitat am realizat ca nu mai are unghia. Problema este ca sangereaza, am bandajat- o cu toate...? (mai mult)
Care este cea mai buna rasa de iepuri (animale de companie)?
Cine a mai cumparat cineva de la One Pet sa aiba o experienta groaznica? Pe scurt trimit alti caini decat cei din poze si dupa spun ca nu au nici o legatura ba ca crescatorul etc cand de fapt ei conduc...? (mai mult)
Salutare, am un câine antrenat pentru paza lup alsacian are vârsta de 5 ani și de vreo 4 zile se comporta ciudat m- am dus afara să mă așez pe șezlongul de afara da era el și să trezit ca ma auzit...? (mai mult)
Credeti ca persoanele care prefera pisicile in locul cainilor sunt mai sensibile? Ce v-a facut sa va decideti intre a lua caine sau pisica?
Salutare tuturor prietenilor mei, auziți in vacanța de iarnă as vrea să merg in Bulgaria am găsit un sejur avantajos. Ei treaba e că nu pot pleca fără pisica mea Oti, s- a atașat foarte, foarte...? (mai mult)
De ceva timp cainele meu vomita in fiecare zi, tremura si se ascunde prin dulapuri sau pe sub masa si este distant, are burtica si pielea roșie și nu prea mai mananca. L am dus la veterinar acum cateva...? (mai mult)
Am și eu nevoie de versuri pentru jocul Ursului de Anul Nou. Conditii: - suntem 5 persoane... (4 persoane sa aiba versuri, i- ar al 5- lea e ursul) - sa aiba cel puțin 10 stofe - sa fie amuzant...? (mai mult)
Bună seara, aceeași problema o am și eu cu pisica, astăzi a rămas prinsa intre geam, nu știu exact cât timp deoarece am fost la munca, când am ajuns acasă fetiță mea a luat- o repede și...? (mai mult)
Am o veverita degu de cam 2 saptamani si nu prea mananca mancare oare de ce? Mentionez ca am auzit ca daca nu are un prieten nu traieste mult. Vreau sa stiu aceste informatii in legatura cu veverita degu ...? (mai mult)
Mă ajută și pe mine cineva? Nu știu dacă e vreo femelă între cele 4 zebre australiene pe care le-am cumpărat.
A născut o femela molly neagra acum 2 luni jumate. După 2 luni jumate din cei 17 pui = 15 pui au 2.5 cm și 2 pui au 1 cm. Care o fii cauza?
Buna tuturor, am si eu o problema cu un flex BOSCH cu viteza variabila. Am inlocuit carbunii pentru ca cei vechi erau terminati sa sfaraia si acum cu carbunii cei noi la turatie mica merge binisor dar...? (mai mult)
Buna! Ce legi se aplica in Romania pentru un avion RC cu fpv care are următoarele specificați: Wingspan: 1400mm (55") Length: 950mm Flying weight: 1850g~1900g (depending on set- up) Wing loading: ...? (mai mult)
Pestele meu betta are un pic din rochie alba transparent și are culoarea albastra. Nu pare să fie inactiv și mănâncă repede nu ezita sau nu o mănâncă. Oare știți ce ar putea avea?
Stiu ca pisicile torc cand sunt fericite si se simt bine dar desi motanelul cu care ne- am imprietenit noi se lasa luat in brate si chiar sta pe poale fara sa nu ii placa, incepe sa toarca imediat si ...? (mai mult)
Daca pisica mea pofteste ou uneori, are ceva daca ii dau? Aproape ma ataca uneori sa puna botul pe ou crud. Ma gandesc ca are vitamine si rau nu are ce sa ii faca.
Am 2 testoase mici de 2 luni, au 2 saptamani la mine si au fost bine pana acum 3 4 zile, una dintre ele inca este foarte vioaie si inoata, fuge, mananca, se joaca dar cealaltă doarme continuu, nu...? (mai mult)
Buna seara, Am un mascul de Nimfa de câțiva ani si i-am cumpărat o femela dar din păcate masculul nu prea o accepta o musca..etc. Ce as putea sa fac?
De ce perusul meu albastru devine verde?
Credeti ca le e frig pisicilor la temperatura asta? (3 grade), au locul lor unde e cald dar prefera sa stea afara pe un pres.
Buna, Am un papagal nimfa care desi e activ, vioi, mananca si bea apa in mod normal, pierde penele in mod excesiv de cateva luni, iar cele care ii cresc noi sunt foarte firave si nu ajung sa creasca...? (mai mult)
Buna! Astazi am avut de luat o decizie extrem de grea..sa curm suferinta catelusei noastre.ea pazea 2 case ale unor rude plecate de vreo 12 ani si de 3- 4 luni eu si cu prietenul meu ne- am mutat aici....? (mai mult)
Bună, pisica mea aceste zile ( incepand de luni )a fost destul de bolnava ( nu a mâncat, si nici nu a mers afara ), în schimb a băut apa. Ieri, am chemat veterinarul, și înainte de a venit a...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
1mp3r4t0r3 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Locatii fantastice
Sunt cele mai frumoase locuri de pe Terra. Haide sa vedem daca le recunosti