Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Soarecii, sobolanii simt durerea?
Știu că va părea o glumă proastă, dar nu este. Vreau să aflu răspunsul, chiar mă macină întrebarea: puricii au buric? Cum sunt hrăniți înainte de maturitate? Mulțumesc!
Pareri site "R-gol"
Am un ciobănesc german de aproape 3 luni și are abia 8- 9 kg e normal să aibă doar atât părinții erau mari când l.am luat și îi dau vitaminele recomandate de veterinar și mâncare de la pedigree....? (mai mult)
Am si eu o problema, zilele astea, m- au cautat cei de la politie pentru a- mi inscrie metish- ul Amstaff, care este scris in carnetul sau de sanatate si vreau sa precizez ca are la zi vacinarile...? (mai mult)
Urgent! Am luat un incalzitor de acvariu. Temperatura apei este de 16°C, iar incalzitorul l- am setat la 20°C. Cel care mi l- a vândut mi- a spus ca incalzitorul v- a incalzi apa in 24 h, nu imediat....? (mai mult)
Ar fi vreo diferenta de personalitate sa zicem intre cainele mascul si cainele femela?
Hey. Deci motanul de la ai mei de acasa si- o cam trage in fund cu cainele vecinei. Ambii sunt masculi. Oare poate fi posibil ca un caine sau o pisica sa fie gay? PS: Nu dicriminez comunitatea lgbt, ...? (mai mult)
Mi-am rupt lantul de la bicicleta, cat costa altul? Celalalt l-am aruncat.
Am un pui de pisica de o luna si dintr- o data a cazut pe jos si nu mai poate sa miste sau incearca sa se ridice si merge stramb si cade... Mama nu ma lasa sa o duc la veterinar si nici eu nu am bani sa...? (mai mult)
Buna :) Am o problema de ceva timp și nu știu ce sa mai fac. Dacă m- ați putea ajuta ar fi o ușurare pentru mine. Am o pisica din rasa sphynx și cam de un an isi face nevoile lângă litiera. Dacă...? (mai mult)
Buna! Am un pui de gaina, mic, si este lovit la picior (are degetele stranse ca si cand ar fi rupt). As putea face ceva sa il vindec?
Am luat niste porumbei pava acum 1 luna si vreau sa ii las afara sa zboare, in cat timp pot sa ii las?
Bună seara, as vrea sa știu cum sa scap de stuful de pe marginea unui lac, este întins pe toata marginea lacului și este neplăcut pentru pescuit, și cum pot sa scap de asemenea de iarba marina...? (mai mult)
Ajutor. Am o pisica matura de 8 ani si cand ajung azi acasa mama imi spune ca a gasit un pui mic nascut de cateva saptamani care nici nu stiu daca avea 10 cm, dar probabil avea si pisica mea matura este...? (mai mult)
Daca papagalul meu ( perus ) nu scoate nici un sunet ar trebui sa ma ingrijorez? O ruda are alergie de la el si mi l- a dat sa am grija de el dar vad ca nu scoate nici un sunet, sta intr- un colt de cateva...? (mai mult)
Am doi hamsteri care la inceput se intelegeau bine. Dupa un timp unul dintre ei a inceput sa fie agresiv si acum daca nu ii separ se bat pana la sange. De ce are comportamentul acela si ce as putea...? (mai mult)
Functioneaza spayuri-le pentru atragerea cainilor sa isi faca nevoile pe scutec?
Un lipici bun, mai rezistent? In afara de picatura, super-glue etc. pentru ca este pentru un copil si nu ii pot da picatura.
Scuze pentru categorie nu stiu unde sa plasez aceasta intrebare. Deci la noi in clasa va fi o excursie si unde ne vom caza va fi ceva "petrecere" de Halloween. Vreau sa ma costumez in ceva si...? (mai mult)
Perusul meu a mancat diffenbachia aseara (29 septembrie ora 11) iar azi (1 octombrie ora 11 dimineata) il vad sprinten si il vad destul de ok. Dar stie cineva simptome la perusi otraviti cu plante sau ...? (mai mult)
In afara de off-road, cu o bicicleta cu roti de 26 urci mai usor o strada in rampa decat cu una cu roti de 29? Am auzit ca roata de 26 e mai agila, accelereaza mai usor si se pedaleaza mai usor.
Salut, eu trebuie sa plec in Anglia si plec cu pisica. Intrebarea mea e in felul urmator: pot sa ii fac pasaportul la alt veterinar decat unde i- am facut carnetul de sanatare si respectiv microcipul?...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor.Caut o farfurie cu un model vechi pe ea.Nu e tocmai cel mai unicat model dar e foarte important pentru mine să- l găsesc.E o farfurie alba cu o dunga roșie pe margine si...? (mai mult)
I-am făcut un cont de insta la câinele meu. Ce nume sa ii pun pe el? Il cheamă ASTERIX, dar eu vreau sa il mai modific, nu stiu ceva asemănător cu ASTERIX_the_dog.
De unde pot achizitiona un pui de labrador la 500 de lei daca sunt din Piatra Neamț? DAU FUNDA!
Am nevoie de un raspuns urgent! Sora mea a manacat niste cereale cu ciocolata si a lasat punga in pat.Cainele meu s- a urcat si a mancat din ele (nu stiu cate).Ce as putea sa fac? Nu da semne de...? (mai mult)
Mie mi- a disparut motanul astazi... Are numai 4 luni si imi statea in fata casei, avea o cusca si ii dadeam de mancare de fiecare data cand imi cerea... O sa se mai intoarca? Sunt foarte...? (mai mult)
Am un Golden Retriever si cred ca daca nu voi fi atent si un membru al familiei ar intra in curte cu masina cățelul ar iesi afara din curte? Dau MEDALIE!
Am o catea rasa Saint Bernard care a fatat luni un puiut si dupa 3 zile un alt puiut. Cateaua este agitata, se screme si sapa in gradina. Ar mai putea avea alti puiuti? Dupa 5 zile de la primul...? (mai mult)
Eu am un bichon maltese in varsta de 2 luni si nu stiu ce sa fac ca sa nu mai miroase a caine. Il spăl odata la 2 saptamani cu șampon pentru câini și dupa ce il spăl nu mai miroase dar ...? (mai mult)
Salz. Ce canise de ciobanesti germani de culoare negru stiti? Dau funda
Sal'tare gogosei (ce naiba?), am si eu o intrebare si nu vreau hate la ea. Tata tocmai ce a luat un doberman (mai am un malinois) si vrea sa ii taie urechile si coada. Unde am putea face asta? Gen mergem...? (mai mult)
Hei TPU, vreau sa iau un airsoft mb03, și din câte am înțeles are in jur de 1, 9- 2, 2 Jouli, nu prea ma pricep la astea, cam la ce distanța trage fix, si cam cât înseamnă 2 Jouli? De la...? (mai mult)
Un site sau ceva de pe care sa descarc pdf cu carti in engleza? Daca aveti ceva propuneri astept, in general vreau sa citesc ceva care sa ma motiveze sau care sa ma faca mai matur
am o problema. Am un beagle cu varsta de 4 luni si jumatate si il tin in apartament. Partea proasta e cu iesitul afara... cand sunt acasa se cere afara, in schimb cand sunt la munca, 9 ore/...? (mai mult)
Întrebare către crescători de iepuri. Iepuroaica mea (California) a fătat acum o seara, 7 pui dar cu părere de rau nu am reușit sa o mut la cușca pentru fătare și cei 7 au murit...? (mai mult)
La o bicicleta, daca cauciucul are balonarea de 1.75 si altul de 2.0, cel cu balonarea mai mica ruleaza cu o viteza mai mare? Amblele neavand crampoane.
Unele jante de bicicleta au 28 de spite, altele 32, unele 36. O janta cu mai multe spite e mai rezistenta la descentrat, chiar daca jantele sunt duble aluminiu sau care e marea diferenta?
Am și eu nevoie sa fac un disstrack Iulianei Beregoi. Dar gen sa fie destul de multe versuri și refren ca să fie cam pentru 3 min pentru un clip. (Și un beat dacă se poate) dau fundă!
Hamsterul meu nu se mai misca deloc, parca a incremenit. Pun mana pe el dar nu reactioneaza in niciun fel, parca e mort. Singurul semn care ma face sa cred ca nu a murit este ca respira, se vede cum...? (mai mult)
Salutare, cainele meu a plecat de acasa o zi,iar acum cand a venit nu mai mananca, si are la gura bale, adica cred ca-s bale, dar nici nu zace, doar sta nemiscata si bea doar apa, **dau funda**
1.Am un hamster(este fata) si de cand am luat- o (de 4- 5 zile) nu a baut deloc apa. Nu cred ca stie sa bea apa, chiar daca eu incerc sa ii arat o pun acolo dar nu vrea, mai mult se sperie...? (mai mult)
Mai exista filatelisti, numismati sau cartofili (colectionari de carti postale vechi pe TPU? As dori sa luam legatura.
câinele meu a fost lovit în ochiul stâng de o piatră și este putin zgâriat deasura ochiului și nu știu ce să fac.
Am o pompa de apa in acvariu, iar curentul de la oxigenarea apei pare sa deranjeze pestii, adică ii cam invartea. Am pus o sticla acolo unde iese curentul acela si acum iese in stânga si in dreapta...? (mai mult)
Buna TPU.Am o de vreo 3 saptamani o broasca testoasa cu tample galbene.Era foarte ok, manca, era foarte activa dar acum vreo 2 zile a inceput sa nu mai manance deloc.Mentionez ca face si ceca bule de...? (mai mult)
Care e temperatura minima pe care o poate suporta un hamster pitic? Daca e prea frig in camera poate sa moara?
Sa va spun eu ce am patit cu acest produs "natural"! Am o pisicuta comuna de 6 ani si o tin in bloc.Aseara m- a pus dracul sa o dau cu actocid spray cica pe caini, pisici si pasari, impotriva purecilor...Am...? (mai mult)
Urmeaza ca imi achizitionez un caine din rasa ciobanesc german Nu vreau sa incalc vreo lege fara sa stiu Asa ca o sa intreb ce vreau sa stiu: Este voie sa umblu cu el fara botniță? Este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!