Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cum arata un metis intre ciobanesc german si husky? Vreau poze nu cele de le google. Sa răspundă doar ce-i cu acest tip de caine
Ce rasa de caini traieste cel mai mult si se imperecheaza usor? P.s as vrea sa-mi ziceti si cat traiesc si unde poti gasi/cumpara unul
Bună TPU, în cât timp își deschide puiul de pisică ochii, sunt foarte nerebdătoare?
Ce fel de apa ar trebui sa bea un pui de pisica de 2 luni? Cata ar trebui pe zi?
Pisica mea a nascut 3 pisicute acum o ora sau mai putin iar unul are un saculet prins de buric si nu stiu ce sa-i fac, iar pisica nu face nimic in privinta asta. Va rog spuneti ce sa fac
In sfarsit am ajuns la "pace" cu mama mea. Astazi am fost inca o data la Animax si i s- a parut foarte dragut hamsterul. Si mie imi plac hamsterii. Puteti sa imi spuneti ce ar trebui sa stiu...? (mai mult)
De unde pot sa cumpăr papagal gri african (jako) pâna în 500 lei?
Se poate ca o pisica, cand o cumperi de la cineva, sa fie deparazitata si vaccinata si totusi sa nu aiba carnet de sanatate facut de vechiul stapan odata cu ele? Cum se procedeaza cand cumperi una: in...? (mai mult)
Am gasit zilele astea un iepure pe camp( cred ca a fost abandonat de mama sa) cam cat palma de mare dar micutul este asa de speriat incat nu papă si nu bea nimic din ce ii dau si tremura incontinuu.Cum...? (mai mult)
Am o pereche de nimfe care fac oua dar nu fac pui. Masculul cred ca nu calca femela bine deoarece se suie pe ea si doar atat. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a avea pui de nimfa?
Stiiti daca la cabinetele veterinare primesc papagali (sunt din Iasi), e urgent sau un cabinet precis unde stiti ca trateaza si papagali va rog mult!
Salut, TPU, imi tot fac griji pentru motanul meu, de la un timp am observat ca incepe sa tuseaca de vreo 3- 4 ori consecutiv, insa nu tot timpul, a fost fatat in primavara lui 2015 deci nu e foarte...? (mai mult)
Ciorile sau Corbii se pot cumpara gen ca celelalte animale de companie? Ca ma gandeam sa cumpar unul
Hello! Vreun iubitor de documentare pe aici? Caut sa revad un documentar care a fost difuzat anul acesta, pot da cateva detalii : se filmeaza in Africa(Nil), in principal este vorba despre bibanul gigant...? (mai mult)
Pisica mea s- a prins intr o capcana de sobolani, am scos- o dar cred ca si a rupt laba.Ce sa i dau ca sa i treaca fara sa o duc la veterinar? Ce pot si ce nu pot sa i dau sa manance? unde sa...? (mai mult)
As vrea sa cumpar o pisica si as dori sa va intreb de unde ar fi cel mai bine sa o cumpar. Ce rasa ar fi mai potrivita pentru cineva care locuieste singur? Ar fi mai bine sa cumpar pui sau pisica adult?...? (mai mult)
Bună TPU, am si eu o intrebare: cum pot sa imi creez un blog online? Exista situri sau aplicatii pentru a face asta?
Salut, mi- am luat de curand un pit bull, are 6 săptămani! I- am facut deparazitarea odata si primul vaccin, as vrea sa stiu ce urmeaza? Ce trebuie sa ii mai fac? Ce mancare sa ii cumpar? Ce jucarii?...? (mai mult)
am o intrebare. E urgent. Mi- am luat o camera noua de bicicleta si nu mergea sa o umflu absolut deloc. Apasam din ce in ce mai greu pe pompa si tot nu puteam sa o umflu. Am vazut ca in...? (mai mult)
Hamsterul meu (pitic) a inceput sa se ingrase cam mult de la o vreme si nu stiu ce sa fac! Vreau sa incep sa ii scot bolul cu mancare noaptea si sa il las doar ziua. El se da in roata speciala si il mai...? (mai mult)
Unde gasesc jucarii vechi?
Este dificil dresajul unui bichon maltez?
Ce fac cainii noaptea cand oamenii dorm?
Imi iau 2 broaste testoase maine si am un acvariu potrivit pentru ele, destul de maricel, insa vreau sa il decorez hand- made si nu sa dau banii pe porcariile din petshops. Ceva idei? Cum as putea face...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Am un catel chihuahua si este invatat sa faca pipi pe covoare absorbante. Cum o invat sa isi faca nevoile afara?
Bună, am un cățel de 3 luni și de ceva timp mă mușcă mereu și mă latră când țip la el să mă lase. Cum credeți că voi putea reuși să îl cumințesc? Fără varianta cu bătaia, vă ...? (mai mult)
Hey TPU! Deci motanul meu a dispărut de 4 zile.El mai ieșea pe stradă dar mereu noaptea venea adică niciodată nu a dormit pe stradă.Eu și mama l- am căutat ore întregi și prin cartier, și mai...? (mai mult)
Hello TPU! Aș avea o întrebare în legătură cu peștele meu Betta. Este un mascul, nu i- am luat femelă. Am observat că de acum 3 zile a început să facă un "cuib" de spumă la suprafața apei,...? (mai mult)
Aparatele care se bagă în priză antiinsecte pot dăuna în vreun fel pisicilor? (Aparatul nu stă mai mult de 8h în priză)
Doneaza cineva papagali in Bucuresti?
Hei TPU, azi tata a cumparat un caine care face parte din rasa yorkshire terrier, si vreau sa stiu cateva lucruri despre el, adica cat de des sa il scot la plimbare, cat de des sa il spal, la cate luni...? (mai mult)
Cum pot sa intretin o sabie?
De unde pot cumpara un "perch stand" (nu stiu cum se numeste in romana :)) ) de genul play gym in Romania?
De regula, e normal ca un bichon maltez (caini despre care am auzit ca sunt liniștiți) de 4 luni sa se poarte ca scapat din jungla la fiecare plimbare, atata timp cat are o curte larga sub mustăți...? (mai mult)
Am cumparat o pompa de apa pentru acvariu. Intrebarea e unde trebuie pusa? Am pus-o pe margine si arunca stropi de apa pe geam.
Am nevoie urgent de niște sfaturi. Mi- am gasit azi dimineata motanelul (are câteva saptamani) prins în geam, care era rabatat. La casa bunicii. Am scos- o dar nu isi misca...? (mai mult)
E obligatoriu sa am voce daca vreau sa cant la chitara? Adica nu vreau sa imi folosesc vocea.Nu vreau sa fac ceva la nivel profesionist, doar ca hobby.
Buna TPU. Acum patru zile am plecat intr- o excursie cu familia si ne- am lasat pisisca in grija unei rude. Ieri seara, a cazut de la balcon (nu de la o inaltime mare) si a disparut. (A disparut in ...? (mai mult)
Am nevoie de raspuns urgent, dau fundita... poate un labrador retriver de 5 luni sa stea peste noapte in curte, si in timpul zilei tinand cont ca temperatura iarna in tara mea ( nu Romania ) este de ...? (mai mult)
Revin cu aceeasi intrebare. De cand eram mic imi placea sa cant. Eu am 12 ani si problema mea este ca am compus o melodie dar se repeta multe chestii si ar mai trebui sa scriu ceva. Imi puteti...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare am primit azi un amstaff pui are 5- 6 saptamani. Ia greu aer se poate din disconfort? Nu am avut inca caine si mi- e frica sa nu pateasca ceva. Are ceva daca ii dau vaccinurile...? (mai mult)
Știți cumva dacă se practică dans sportiv în Bacău în weekend. Eu învăț dupamiaza de la 12 până pe la 6- 7 iar prietenele mele dimineață de la 7 la 12 dar noi vrem să mergem împreună și...? (mai mult)
Salut, am un Nikon 5300 si vreau sa intreb daca are Creative Lighting System(si daca da cum il activez?) Pe site la NIKON am vazut ca este introdus si modelul acesta dar...m- am uitat cum il activez ...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cainele meu in varsta de 3 luni este husky cu ciobanesc german adica metis: își va ridica urechile? Cine mai are vreun cățel la fel sa lase poze aici. Sunt curios cum va...? (mai mult)
Buna TPU. Am o femela labrador de 4 luni. Eu nu consider ca ar trebui sa ii pun botnita, fiind o rasa blanda si un caine neagresiv. Sunt obligat de lege sa ii pun botnita?
am o întrebare eu ii dau pedigree cainelui meu iar acum o sa ii schimb mâncarea, altă mâncare e la fel de sănătoasă și de bună ca pedigreeul?
Buna, stiti unde se pot castra cainii gratuit (in Iasi), sau cabinete care au preturi rezonabile?
Stie cineva cate centuri Tag team detin the Dudley Boy?
as vrea sa stiu exact ce iti trebuie sa incepi o canisa toate actele si ce trebuie sa aiba cainii, ce pedigree etc?
Vreau sa imi iau pennyboard dar nu stiu ce sa aleg. Pennyboard de la un magazin normal, cu roti de silicon, fara sa il pot testa, sau pennyboard cu roti de plastic/silicon de la Decathlon? Nu vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!