Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Pisicile pot face kinetoterapie? De exemplu cand cad de la etaj si se fisureaza coloana.
Nu va suparati dar am o cățea care are 6 ani, am o problema cu ea(tot sare gardul) am inaltat gardul si l- am facut sa aiba 2.60m dar tot il sare acest gard este din plasa metalic.Ma puteti ajuta si...? (mai mult)
Hei cine ma poate ajuta cu niste sugestii de nume pentru catei de sex masculin?
Am citit pe net ca la vârsta de 3 săptămâni si jumătate catelusii trebuie hraniti cu un piure, dar cum se face sau de unde se cumpără? Mulțumesc!
Salut, am un bichon de 5 saptamani abia ieri l- am luat si deja ma face cu capul. Cum sa- l opresc din plans, pe la 6 dimineata(are 3 frati si o prietena mi- a zis sa- i pun un ursulet de plus ca sa...? (mai mult)
Va rog, am mare nevoie de ajutor. Am un pestisor betta de cam 2- 3 luni pe care il tin intr- un acvariu de 4 litri (ceea ce stiu ca nu este destul, deocamdata). Nu am nici filtru nici incalzitor...? (mai mult)
Daca as lua o pompa de apa suficienta pentru un acvariu de 112 l, dar as pune in el cam 70 l, ar avea ceva? Adică ar dauna peștilor, ar face valuri mari si nu ar mai putea inota?
Buna seara, am o pisicuță in varsta de 1 luna si 4 zile. Aceasta a fost călcată (cu piciorul) din greseala in zona abdomenului. Acum pisicuță este conștientă însă abia poate sa meargă si sa...? (mai mult)
Hei, TPU! Am gasit niste capuse pe cainele meu! I- am luat o solutie pe care i- am dat- o la gat.A doua zi cand m- am uitat era o capusa neagra, foarte mare, dar parca era deshidratata, cu toate ca era...? (mai mult)
Cum as putea obtine si eu din acuarele culoarea mastii de iepure de aici: https://www.facebook.com/1168574009826722/posts/2332265423457569/?
Salut, stie cineva un site sau un colectionar de insecte si fluturi ce vinde sau poate face schimburi cu alti colectionari?
Spuneti- mi si mie va rog, caut de o gramada de timp pui de caine din rasa Spitz Japonez, dar nu gasesc, iar de la canise...m- am documentat si m- am lecuit. Va rog spuneti- mi de unde pot ...? (mai mult)
Bună TPU, am un cățel. Nu este de rasa, prin urmare nu are nevoie de vaccinul de deparazitare, de doua zile nu mănânc, nu bea apa, sta non- stop... Mama a încercat să- i dea lapte si mai multe...? (mai mult)
Cam in cat timp se acomodeaza un bichon in varsta de un an jumate cu alti stapani?
Ce tratamente trebuie sa le dau puilor de fazani pentru a supraviețui?
Am o intrebare, mai ciudata. Am un acvariu destul de mare cu toate sistemele necesare, co2, 2 filtre externe, etc. Intrebarea mea este urmatoarea, pot crea fertilizant pentru acesta daca as fierbe...? (mai mult)
Salut, cainele meu nu se simte bine de ieri, nu mananca si abia am putut sa il fac sa bea putina apa, e foarte slabit si nu are apetit deloc. Are 7 luni.Ce ii pot face?
Salut, cainele meu nu are pofta de mancare, de ieri, abia l-am facut sa bea putina apa, e foarte slabit si abia merge pe picioare. Ce sa-i fac? Ajutati-ma va rog, funda.
Deci, am acasa un motan de 4- 5 ani si ieri am adus o pisicuta de aproximativ 2 luni acasa si as vrea sa o pastrez. Dar motanul meu nu prea se intelege cu noul membru, adica maraie, il scuipa,...? (mai mult)
Salut,as vrea sa-mi achizitionez o arma pentru a vana iepuri si pasari! Nu vreau un shotgun. Vreau ceva in genul unui bolt action. Ce-mi puteti recomanda? As vrea numele armei.
Bună ziua. Recent, am fost cu cățelul meu la veterinar pentru a face deparazitarea internă, cea care are loc anual. Sub formă de sirop (4ml) și de injecție. După ce am terminat de făcut ambele...? (mai mult)
Salut, știe cineva niște cărți de specialitate in domeniul entomologiei sau vreun site unde sa pot cumpăra sau face schimb de insecte și fluturi cu alți colecționari?
Vreau sa fac cunoscută experiența, mai puțin placuta pe care am avut- o cu Canisa Premium, Companion. În luna Mai, am comandat de la ei un pui de Golden Retriever, mascul, în...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un caine din rasa husky siberian Exista prin Piatra Neamț un loc de unde as putea achizitiona unul la pretul de 200- 300 de lei?(nu e neaparat la aiba pedigree) DAU...? (mai mult)
Donează cineva din Timisoara căţel? Până în 2 Luni sau chiar 3 dacă nu e mare. Indiferent de rasă poate fi şi cocit. Pe lângă cartierul Plopi. Am nevoie sa fie aproape că nu am Masina şi...? (mai mult)
La ce trage crapul?:)) in afara de porumb! Dau fundita.
Am si eu o cățelușă de un an, si in ultimul timp a devenit din ce in ce mai neastamparata. Eu sunt de la sat, noaptea mai latra cainii si incepe si ea. Nu e noapte in care sa nu ma trezeasca....? (mai mult)
Cocheri spanioli pot sta iarna afara?
Pisoiul meu a sarit pe terasa de la etajul 2 si l-am recuperat cu greu si pare foarte speriat si nu se opreste din a tremura. Ce a patit? Exista vreun veterinar bun in judetul Valcea?
Nu stiu ce sa achiziționez dintre un KANGAL TURCESC si CIOBANESC CAUCAZIAN. Despre CAUCAZIAN stiu ca e o parte dintr- o lege romana care spune că trebuie să iesi cu el cu botniță ca e considerat...? (mai mult)
Am o perusoaica albastra foarte cuminte, o am de 3 ani s- a invatat cu mine, oricum hai sa trecem la subiect.Acum cateva saptamani am observat ca nu mai zboara, am zis ca ii trece si nu m- am ...? (mai mult)
Am o cățelușă în vârstă de 5 ani care alăptează o pisicuță în vârstă de o luna și jumătate, de aproximativ 2 saptamani. Este normal? Va avea consecințe? Țin sa menționez ...? (mai mult)
Buna, am un scorpion carpatin. Stiu ca trebuie sa aiba habitatul destul de umed insa la mine este problema hrana. Ma gandeam sa ma duc la un magazin de pescuit si sa cumpar râme, stiu ca sunt dinalea...? (mai mult)
Am un husky care mananca gaini.Nu vreau sa-l dau pentru ca m-am atasat foarte tare de el.Ce as putea sa-i fac?
Eu am un bichon maltese in varsta de 2 luni. Eu l- am cumpărat de la un crescător care mi- a dat si carnetul lui de sănătate in care avea primul vaccin. Cand l- am luat avea 7 saptamani. ...? (mai mult)
Mie imi place f mult numele Puffy, dar vreau ceva mai unic pentru bichonul meu, e băiat.M-am gandit la numele Puffix, vi se pare potrivit? Daca nu, spuneti-mi un derivat de la numele Puffy.Please!
Daca cainele meu a lins putina rugina se poate intampla ceva?
Buna, stie cineva de ce naparleste hamsterul pe burtica si labute?
femela mea a avut o pata mica de sânge pe vagin, e în călduri?
Buna, Am fost plecat in tabara timp de 10 zile si cand m- am intors acasa am vazut ca are nasul rosu si niste bube pe urechi iar urechile erau lasate in jos. Ce poate fi? Se poate sa fie vreo albina...? (mai mult)
Va rog ajutati-ma, cum pot afla daca cățeaua mea e în calduri? M-am uitat la vaginul ei a avut ceva roz pe el si nu glumesc. As vrea ca cineva sa ma ajute, va rog.
Un loc de pescuit in Neamț, Bacău?
Salut,am un catel din rasa amstaff de 5 luni ce il spal cu sampon de copii o data pe saptamana si acum de ceva zile ii apar ceva pete roz pe piele ce e de facut? si primiti toti funda (^___^)
Dacă un pisoi a vomitat viermi e posibil sa mai trăiască? E foarte galeș cât poate trăi fără mâncare un pisoi de 2 luni?
Hei, in scurt timp ma mut la casa si as vrea un iepure. Eu am mai avut dar era REX, asa ca acum as vrea sa incerc alte rase. M- am gandit la hermelin sau berbec pitic. Ce rasa sa aleg? P.S. vreau si ...? (mai mult)
Nu stiu daca e cel mai potrivit loc sa pun o astfel de intrebare dar m- am gandit sa nu intreb doar intr- un singur loc ca sa am parte de pareri variate. As vrea sa achizitionez un Canon 6D Mark...? (mai mult)
Ce peste sa îmi iau dar care sa trăiască singur și in bol?
Iepurasul meu are o ureche lasata. E normal?
Am o catelusa de 2 luni care ieri a fost lovita la piciorus de spoilerul masinii ..cred..nu era acolo la întâmplare. Fetita nu mananca deloc. Doar bea apa atat.Nu stiu ce sa fac. La veterinar...? (mai mult)
Bună TPU, am un papagal micul Alexander, am doua zile de când l- am luat și as vrea sa știu cum sa mă apropii de el și cum trebuie sa mă comport. Dacă aveți sau ați avut papagali va rog sa ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!