Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Bună TPU, am un papagal micul Alexander, am doua zile de când l- am luat și as vrea sa știu cum sa mă apropii de el și cum trebuie sa mă comport. Dacă aveți sau ați avut papagali va rog sa ...? (mai mult)
De ce se bat prepelitele pana dau de sange?
Doresc sa imi fac un tatuaj cu amprenta pisicii mele dar nu vreau sa fie clasicul model, vreau sa iau efectiv amprentele la pisica si sa le tatuez. (Poate suna ciudat :)) ) Nu stiu ce sa folosesc...? (mai mult)
La cat timp dupa vaccinul anual pot face baie cainelui? La cat timp dupa vaccin mai poate avea reactii adverse?
Duminica mi-am dus cainele la munte și de când ne-am intors vomita și ii merge burtica.Parintii nu sunt de acord sa o ducem la veterinar.Ce sa fac?
Bună, aş vrea să îmi iau o pisică British Shorthair, deoarece am citit că nu prea năpârleşte. Eu am alergie la blană/păr şi dacă voi aveți pisică British Shorthair, v- aş ruga să- mi...? (mai mult)
Buna, recent mi-am achizitionat un butterfly si sunt cam incepator, puteti sa-mi spuneti si mie va rog niste scheme de pe care le-ar putea face oricine. :D
Mi- as dori un iepuraș rasa holland lop/minilop/berbec olandez/pitic. Am cautat pe internet si am gasit câteva crescatorii prin București și Constanța, dar nimic in zona de Iași sau împrejurimi....? (mai mult)
Are ceva daca pisica mea a lins de pe blana ei praful de purici pe care l-am pus pe tot corpul ei? Ii va face rau?
Stie cineva cum se danseaza treambura pamporea?!?!?
Am si eu un hobbi XD UN canal de Youtube https://www.youtube.com/channel/UCIs4s13b9HL0G1qHdWLd5BA?view_as=subscriber si eu fac asta de 3 luni si eu cu un prieten nem gandit sa facem un geng XD asta e tredul...? (mai mult)
Am cumparat acum cateva zile planta anubias si a II- a zi aceasta planta a inceput sa devina maro la marginile frunzelor si sa se decoloreze usor. A II- a zi am cumparat niste ingrasamant de la petshop...? (mai mult)
Am 16 ani si de cand eram mic am simtit o atractie pentru tobe si imi doream sa cant la ele insa parintii mei nu m.au sustinut ramanad doar cu visul acesta. Acum mi.as dori ca in urmatorii 4-...? (mai mult)
Va pricepeti la aparate foto? Caut ceva pana in 1.500 pentru uz personal, un aparat foto care sa scoata poze bune in vacanta, iar cel mai important vreau sa faca poze blurate in spate. de ex...? (mai mult)
Vreau să îmi iau un cățel de rasă beagle, pot având în vedere că stau la țară la casă și am o curte destul de mare, dar eu nu sunt acasă aproximativ 6 ore din zi deoarece trebuie să mă...? (mai mult)
Câte kg trebuie să aibă o pisică maidaneză la vârsta de 6 ani?(standard)
Cred ca acesta e un hobby? Bună TPU! In primul rand sunt foarte pasionat de muzica. Cant in fiecare zi. Nu exista ora in care sa nu ma gandesc la o piesa. Problema mea este ca vreau sa fac o cariera din...? (mai mult)
Bună, TPU. Am la țară un catelus care obisnuia sa fie toarte activ. Are 4 luni jumatate si e de talie mica. Obisnuia sa doarma pe o canapea veche sub acopierisul casei, dar fe cand cu caldurile dormea...? (mai mult)
De unde pot sa iau o pisica? M- ar interesa british shorthair, pentru ca nu lasa par si eu chiar nu suport sa vad ghemuri prin casa! Am incercat pe site- uri gen OLX, Publi24, LaJumate.ro...Dar nu...? (mai mult)
Am o problema de care n- am mai auzit pana acum. Am un mascul Doberman in varsta de 4 ani si acum o saptamana am observat ca are o dificultate in a 'defeca', primele 2- 3 zile nu am crezut...? (mai mult)
Cum se face water drop (beat box )
Câinele meu doar bea apa de doua zile nu manaca nu se joaca! Ce are?
Buna ziua am un papagal ce are rani sub aripi ce pot sa fac pentru el.
Eu ii dau cainelui meu pedigree dar el nu este de rasă are ceva?
Pestii pot respira daca sunt bagati in bere?
Cred ca pisica mea e bolnava psihic. Acum o luna a fatat pisica unei vecine si a venit cu un pui la noi. Acum cateva zile mi- a fatat si mie pisica si au locurile destul de apropiate una de alta. Chestia...? (mai mult)
Buna seara TPU. Eu nu reusesc sa gasesc un terariu adecvat pentru un posibil sarpe de porumb, poate reusiti voi in locul meu. M- ar interesa ceva care sa aiba partea superioara din plasa si sa fie cam...? (mai mult)
Ce nume as lutea sa ii dau viitorului meu perus? Mulyumesc anticipat. Sunt fericit ca in sfarsit primesc un perus!
Am un motan care s- a lovit la șold si nu poate merge. Adica face 2 pasi si apoi se aseaza jos deoarece nu poate continua cu mersul. De asemenea daca il ating acolo pare ca il deranjeaza. in rest...? (mai mult)
Deic revin cu aceeasi intrebare. Deci mi- am convins tatal sa imi ia un perus! In sfarsit dupa atata timp! Dar problema este ca: ieri am fost cu mama mea in Animax. I- am aratat perusi. A spus...? (mai mult)
Aș intenționa să cumpăr un șarpe de porumb ca animal de companie și vreau să vă cer ajutorul. Aș avea un terariu dar mi- e teamă că locul special pentru bec încălzitor este prea...? (mai mult)
Am o intrebare! Am un peste betta care sta intr- un acvariu de 10 l, filtru si temperatura intre 27 si 30 de grade. Dar acum am observat ca are burtica umflata si ca e alb pe ea.Nu are solzii zbarliti...? (mai mult)
Am un catel buldog francez de 1luna si 2 saptamani as vrea sa il iau in belgia credeti ca as putea sa ii fac pasaport
Hey, TPU! Ieri, am primit o catelusa de 2 săptămâni, dar eu stau la apartament, asa ca parintii mei au vorbit cu prietenii lor care mi- au dat- o sa îmi tina catelusa la ei in curte langa mama ...? (mai mult)
Am o suculenta pe care o tin afara pe un raft si un paianjen mic, negru si-a facut casa in ghivecelul ei... e daunator?
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 2 luni. Cand l- am luat avea 7 saptamani. De atuncea l- am spălat de două ori pe tot corpul. Dar l- am spălat si de vreo 4 ori pe burta si pe ...? (mai mult)
Buna! Am un catel de aproape 3 luni, pe care l- am adoptat cand avea o luna si cateva saptamani (stiu ca era prea mic, dar erau multi si catelusei mama ii era greu cu ei). Ideea este ca l- am tinut ...? (mai mult)
am un Pug de 6 luni( junior) manaca doar Royal Canin( mini junior)... Astazi am ramas fara bobite de mini- junior si I am dat mini- adult. Stiu ca mini adult trebuie dat doar dupa 10 luni...? (mai mult)
Stie cineva daca acest caine e de rasa? Parea ingrijit, dar lihnit de foame.http://imgur.com/gallery/kgyz02I
Stie cineva daca acest caine e de rasa? Parea ingrijit, dar lihnit de foame.
Deci mi- am convins tatal sa imi ia un perus! In sfarsit dupa atata timp! Dar problema este ca: astazi am fost cu mama mea in Animax. I- am aratat perusi. A spus ca sunt galagiosi dar i- a placut...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati cu o problemă. Am un Bichon Havanese de aproape 2 ani. Si mereu latra pe toata lumea. Am fost la munte si era o doamna care iubea cateii, doamna a dat sa o mangaie si ...? (mai mult)
Care este cea mai bună mâncare pentru câini? vreau sa stiu pentru ca vreau sa ii cumpar catelului meu
Hei TPU, am un pisoi care cam de aseara este mai fraier, nu mai este el vioi cum era, de baut apa bea putina, mancare nu vrea, am si crocantele si i- am dat si niste pate pentru crestere care am pentru...? (mai mult)
Heia Am un catel e Bichon Havanez are 2 luni si vreau sa aflu mai multe despre aceasta rasa de caine
Salut am si eu o problema, de cateva zile pur si simplu nu mai strang vizionari la videoclipuri pe canalul meu de Youtube, am postat un videoclip cand am venit din vacanta acum 1 sapt - 346 vizionari,...? (mai mult)
Are cineva gaina pe post de animal de companie?
Nu stie cineva cat cista intrarea la piscina la Eurohotel Baia Mare?
Insfarsit am vorbit cu tatal meu si a zis ca o sa se gandeasca in legatura cu perusul. Sunt foart fericit. As vrea sa stiu de unde ati luat perusii(numele Pet Shop- urilor sau a crescatoriilor)...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un program de editare simplu, am nevoie doar sa tai anumite momente din clip si nu gasesc un editor simplu, toate vad ca sunt complexe si ma pierd.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?