Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Cam cat costa un perus de la Animax sau Zoo Mania? Si stiti daca perusi de la Animax sau Zoo Mania sunt ingrijiti bine din experienta voastra?
Ce părere aveți despre https://www.afisport.ro/biciclete-biciclete-mtb/bicicleta-afisport-2921.html?
In anunturile pentru vanzare caini ogari, ce inseamna "% pista"? De exemplu "Vand ogar, 2 ani, 50% pista"
Motanul meu e cam slabut, nu foarte, are totul la dispozitie(adica mancare) dar nu mananca foarte mult, mananca cantitate medie, dar as vrea sa fie mai grasut, de ce e asa de slab? Nu are vreo boala sau...? (mai mult)
Este buna o colivie de dimensiunile 30×23×39 pentru un perus? Apropo are inclus un balansuar!
Stiu destule chestii despre perusi. Stiu sa deosebesc daca e femela sau mascul. Stiu ce trebuie sa manance. Stiu ca sunt rezistenti la boli. Stiu ca provin din Australia (cred nu sunt sigur....? (mai mult)
Am luat niste adeziv pentru soareci si am pus in casa pe niste bucati de carton, si pe ele am pus niste salam. Intrebarea este urmatoarea. Soarecii mananca salam? Eu stiam ca le place cascavalul, sper...? (mai mult)
Buna TPU am fost cu catelu azi la vet l a cantarit si are 5 kg200 are un an si 3 luni e bichon.e normala greutatea lui?
Am 18 ani si as vrea sa fac ceva pe internet care sa imi aduca un venit( stiu ca sunt mici dar asta ). Am cunostinte medii in internet/calculatoare. Va rog sa imi dati niste idei ce as putea face pe internet...? (mai mult)
Am dat peste 30 de metri cu ciocanul si tatal meu nu a zis nimic in privinta cateleului! Daca v- ati uitat in intrebarile mele anterioare stiti despre ce e vorba. Si acum sufar fiind ca imi ...? (mai mult)
De Cate ori se videaza glandele la catel
Salut, am cumpărat un Beagle pentru ziua prietenei mele. Câinele este mascul și are 8 săptămâni. Ziua ei este abia duminica și pana atunci trebuie sa îl țin la mine in apartament. Problema este...? (mai mult)
Micul Alexandru ciupește tare? De îți smulge carnea de pe deget? Eu am unul de 6-7 luni și a spus vânzătorul să ciupește foarte tare, și nu știu dacă e adevărat, funda
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 2 luni. Eu l- am învățat să facă afara dar nu am putut o zi sa îl scot pentru ca făcuse vaccinul si si- a facut nevoile in casa. De atunci ...? (mai mult)
Avem un husky siberian de 6 ani cand mama mea l- a gasit singur pe strada cand era pui si l- a adus acasa la noi. S- a indragostit imediat de noi si l- am crescut atatia ani. Totusi am observat ca de la...? (mai mult)
Am adoptat acum două zile un motan. Rasa este albastru de Rusia. Nu am idee ce nume aș putea să îi dau. Țin să menționez că este hiperactiv. Aș dori un nume puternic, mă gândeam la un zeu egiptean....? (mai mult)
Nu cred ca o sa mai primesc vreo data perusul fiind ca parintii mi- au spus acum un an ca o sa imi ia un porcusor de guineea si nu mi- au mai luat... Acum sunt foarte trist fiind ca tatal meu...? (mai mult)
Mi- a intrat un soarece in casa fir- ar mama lui a dracu, si s- a dus fix in cămară. Ce sanse sunt ca acesta sa moara tinand cont ca am deschis putin de tot usa de la camara si am dat cu spray de muste...? (mai mult)
Am o problema cu cateaua mea Rottweilerita are 8 ani. Am castrat- o acum cativa ani, atunci i - au descoperit o tumoare i- au scos- o si acum e am zis ca de la ea este acum nu stiu...de ceva timp cand...? (mai mult)
Salut, recent mi- am luat o bicicleta si merg cu ea pe munte. As dori totusi sa filmez drumurile pe care merg gen POV. Se poate face acest lucru cu telefonul propriu sau sunt obligat sa imi iau un...? (mai mult)
Hei, ieri mi- am cumpărat un papagal Micul Alexandru, are inel cu 2018, cică ar fi pui, i- am pus jucării în colivie și e vioi, nu a scos niciun sunet până acum, se joaca cu jucăriile, ...? (mai mult)
Am un bichon si am observat ca lasa prin casa mici picaturi de urina, cand sta jos si se ridica lasa chiar mai mult, oare de ce? Ca este scos la timp.
Unde pot gasi si eu un pui de soim?
Vreau să îmi iau un Piton Regal ca animal de companie.Problema este că stau la oraș și nu am cum sa fac rost de mâncare.Stiti cumva de unde as putea face rost de mâncare.
Scuze TPU... dar revin cu aceeasi tema. Eu fac aruncarea ciocanului si tatal meu a spus ca daca arunc 35 de metri in secunda urmatoare imi ia un caine. Eu i- am spus sa imi ia un caine ca sa ma razgandesc...? (mai mult)
Salut, motanul mi-a dispărut de 3 zile de acasă ( Îl am de când era mic și are 3 ani; nu e castrat ) sunt șanse sa se mai întoarcă? Mi-e foarte dor de el, dau funda!
Azi a expirat laptele si putin miroase, oare se pot sa-l dau la pisica?
Am adoptat acum 2 săptămâni o pisicuță. Well, picicuței i- am cumpărat mâncare adecvată vârstei sale însă uscată. Acum îmi cam este frică s- o hrănesc numai cu mâncare uscată...? (mai mult)
Duminica am dat drumul la rate prin curte sa manance iarba! Seara le- am bagat si am vazut ca o rata nu putea sa mearga cu o laba! A doua zi era laba foarte umflata.Nu are piciorul rupt ca daca...? (mai mult)
De mult timp imi doresc un catelus. Si cred ca ar fi mai bine sa adopt un cățeluș decat sa il cumpar. Intrebarea mea este daca voi credeti ca as reusi sa am grija de unul.Eu am 12 ani. Eu cred...? (mai mult)
pisica mea s- a lovit la o labuta si merge doar cu 3 picioare, piciorul la care s- a ranit uneori merge cu el dar de cele mai multe ori il tine pe lang corp, ce pot sa fac să o ajut? Imi ...? (mai mult)
Ce caine sa aleg? Husky siberian sau Golden retriever? Care sunt predispusi mai mult la boli?
Bună, am un cățel mops pug, are 3 luni jumate, dar de aproape o săptămână are diaree, afara este foarte cald si bea foarte multă apă, are chef de joaca are pofta de mâncare e vaccinat pentru...? (mai mult)
Un câine de rasa chow chow este greu de întreținut in apartament? Vreau sa răspundeți cu cuvintele voastre (parerea voastră sinceră nu texte de pe google) Mulțumesc! Ps:
Salut, TPU! Mă aflu într- o situație foarte neplăcută, iar problema trebuie rezolvată URGENT. Avem o cățeluşă în vârstă de patru ani, shih- tzu. Astăzi i s- a făcut vaccinul antirabic,...? (mai mult)
Buna seara.Am luat un catel Amstaff, are in jur de 9 luni, persoana de la care am luat- o nu s- a mai putut ocupa de ea, si nu are nici un vaccin. Peste o luna de zile vreau sa o iau cu mine in Italia,...? (mai mult)
Am gasit un puiut de cățel de 2- 3 luni batut sau lovit de masina.Nu are stabilitate sa stea pe picioarele din spate si nu mănâncă singur.Am mers la veterinar si nu se poate pronunța ce are s- ar...? (mai mult)
Hamsterul meu a cazut de la aproximativ 1M si ii curgea sange si un dinte i s-a rupt. Dupa cazatura nu putea merge, dar acum este OK.
Am ales animalutul dar acum trebuie sa imi conving parintii... Ce sfaturi sau orice sa fac sa imi conving parintii? P.S.: Sunt foarte duri... si cand isi planuie ceva nu se intorc din...? (mai mult)
Nu stiu cati dintre voi mai aveti PSP-uri.Eu am un PSP Go dar nu am incarcator. Exista vreo chale sa il incarc cu altceva? DAU FUNDA!
Bună Seara TPU. Aș dori și eu să primesc niște sfaturi sau recomandări în privința cumpărării unui Bonsai micuț de apartament cam de 15 sau 30 cm. Am căutat și pe Google informații pe acest...? (mai mult)
De cate ori pe an poate naște un pug mops și câți căței? De la ce vârstă poate face puiuți? Poate face toată viața sau doar câțiva ani?
Eu am un catelus bichon maltese in varsta de 2 luni si ieri i- am facut al doilea vaccin. Eu pana sa- i fac al doilea vaccin il invatasem sa- si faca nevoile afara dar acum ieri doctorul care...? (mai mult)
Ce culoare va avea un pisoi cand va fi mare daca la 2 luni are ochii căprui?
TPU, daca mi-as lua perus cat costa si ar trebui sa iau o pereche sau pot lua unul singur? Si cam cat ar costa to ce ii trebuie?
Ce animale de companie mi- ati sugera sa imi iau? Am un caine boxer dar simt nevoia de inca o responsabilitate. Am vrut sa imi iau un hamster dar mi- am adus aminte ca sunt nocturni si ca nu...? (mai mult)
Buna seara. Am fost rugată de cineva sa am grija de 2 broscute țestoase in acvarii diferite. Cea mai mare mănânc hrana speciala pentru broaste, pe cand cea micuta de cand mi- a fost adusa ieri la...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un papagal perus de sex masculin, insa ma gandeam daca este o idee buna sa fie 2 intr- o cusca astfel incat sa nu fie singur si sa sufere de vreo depresie si sa moara in...? (mai mult)
Cum scapi de lene?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!