Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Imi puteti recomanda biciclete hardtail 29" care sa fie maxim pana in 1000lei?
Hei! Am nevoie urgent de Un raspuns! Cainele meu isi face nevoile cu sange si imi este foarte frica! De cateva zile refuza sa manance. Ce se intampla si ce sa ii fac? Dau Funda! Ajutor!
Hey TPU. De ce câinele meu mă mușcă și mârie când îl ating?
Am un caine yorkshire care a cazut putin mai tare pe scarile casei iar de atunci ii este frica sa mai urce la etaj.Ce pot sa fac?
Am luat de aproape un an o pisica femela fara stapan in casa. I- am facut deparazitare interna si externa cum am stiut eu mai bine din ce am citit pe net. Acum ea ii sanatoasa, se joaca, doarme, nu ...? (mai mult)
Iepurele meu are 4 ani este marele belgian, am dat o iepuroaica la el si nu o monteaza. Este prea batran?
Salut, m-am decis sa invat o a treia limba straina, portugheza dar nu stiu de unde sa incep, ce carti sa imi cumpar, ma puteti ajuta?
Este normal că o pisică sa nască 3 pui la perioade de timp diferite, gen unul la 3 săptămâni distanta de primul iar al treilea cam la același interval de timp? Cam așa a făcut pisica mea...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Cainele meu (Marley, 8 luni, Labrador) refuza sa manance de 2 zile si vomita. Este foarte molesit si astazi veterinarul nu lucreaza. Ma puteti ajuta sa il fac sa se simta mai...? (mai mult)
Hei! Azi am fost la tara si catelul meu (adica nu e al meu e a unui prieten dar sta pe la mine tot timpul) era lovit la cap in zona ochiului drept. Prima oara am crezut ca e murdara dar ala de fapt era...? (mai mult)
Am o problema cu cainele meu Shih- Tzu de 2 luni jumatate. Era seara si l- am gasit cum lingea niste var de pe calorifer, si acum, in aceasta dimineata ii chioraie matele si nu poate sa vomite, deci...? (mai mult)
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 2 luni si mi- a vomitat de 2 ori. Prima oară s- a întâmplat acum o saptamana cand i- am dat ca recompensa ceva de lung de vită. Acoko recunosc ...? (mai mult)
spuneti-mi cum se mai numeste saponul de casa, ala ce se face din soda caustica si are o culoare de galben ca cascavalul, un crem si un miros neplacut?
Voi cat ati mai tinut catelusii doar in casa dupa ultimul vaccin? Parca si el s-a saturat de "carantina" asta...
Am nevoie urgenta de un sfat. Am doi pisoi de cateva luni care vin la noi in curte sa stea si sa manance. Azi am observat ca unul din ei are ochiul umflat si ca partea din coltul ochiului e mai mare...? (mai mult)
De unde pot cumpara la sigur catelus de rasa? Sunt site-uri speciale/oficiale? As dori un Akita sau un Husky.
Am ciobănesc german de 5 luni și 10 zile. Pe la 3 luni i s- au ridicat urechile bine dar s- au lăsat după o luna. Acum se mai ridică, dar nu puternice, și iar se lasă. I- am dat calciu, iar din...? (mai mult)
Salut.Cineva pe aici pasionat de casti audio de calitate? Daca da, ce modele aveti?
Mă puteți ajuta? Am un pește Betta Crowntail mascul, l- am luat acum o zi și i- am dat în total 3 bobițe de mâncare ieri. Era albastru frumos, cu nuante de rosu, dar acum e de un albastru spălăcit....? (mai mult)
Ajutor! De ieri, pisica mea nu mananca si nu bea apa, a vomitat, cred ca are si febra si a facut si diaree si e apatica si lenesa si nu reactioneaza la nimic si doarme toata ziua si parca ii lacrimeaza...? (mai mult)
Ne-am mutat la casa, si vrem sa ne luam un caine. Mie imi place mult spitzul, dar nu stiu daca rezista 24 din 24 ore afara.(parintii mei nu accepta catei in casa) Multumesc.
Cum arata un ghem de par al unei pisici sfinx?
Daca am un bichon metis, 4 săptămâni si vreau sa ii fac baie. Miroase si are purici. Pot sa folosesc 2 produse antipurici? Si un sampon si pipete!?!
Cât de des fac baie unui câine pechinez? Vreau să îmi iau. Cât mănâncă intr- o zi? M- am gândit să- i dau odată pe zi mâncare de câini, şi să- i las mereu în bol şi odată ori piept...? (mai mult)
Imi puteti spune o crescatorie de bichoni havanese din Bucuresti?
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 2 saptamani si are primul vaccin si 2 deparazitari. Stiu ca trebuie sa ii mai fac încă 2 vaccinuri si asta va urma dar nu stiu daca mai trebuie deparazitari. ...? (mai mult)
Imi puteti spune o statiune montana in Oltenia sau mai apropiata cat de cat de Craiova? Dar sa fie si ceva de vazut.
Imi puteti da niste nume pentru un bichon havanese? As dori sa fie scurte, poate chiar amuzante si ciudate. As prefera sa fie usor de strigat. Dau FUNDA pentru cel care nu a luat numele cu copy paste,...? (mai mult)
Am un pui de pisica de 2 luni si in partea stanga are mustatile foarte scurte! Si in partea cealalta are cateva scurte, dar in rest sunt normale. N- au crescut sau e posibil sa le fi rupt? Eu nu le- am...? (mai mult)
Ajutor, perusul meu de cateva ore (femela aproape la maturitate) cand respira are un boncanit ciudat parca are veni fix de sub cioculet, pe gat(boc boc boc ) se aude cam de 1- 2 ori pe secunda, sunetul...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi iau un caine Husky Siberian de 2 luni, stiu ca trebuie sa ii dau mancare premium, superpremium, gen BOSCH, royal canin, adica boabe. De la ce varsta pot sa ii dau carne, oase...? (mai mult)
Am Husky metis, are 4 luni și este foarte foarte speriat, îmi e greu sa ma apropii de el. Toată ziua sta ascuns după masa și nu se misca deloc. Ce aș putea sa fac?
Daca am intrerupt imperecherea cateilor, poate ramane? Gen daca nu se face pana la final imperecherea, poate ramane?
De ce un iepure de camp (iepure salbatic ) traieste mai mult in captivitate decat in salbaticie? Si nu ma refer la iepure de camp versus iepure de casa (fara diferente de rase ci doar rasa salbatic) ci...? (mai mult)
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 2 luni si i- am cumpărat un ham un pic cam mare. Adică cand îl pun acolo la burtica ii atârnă putin si este larg. Cum pot sa îl strâng sa il...? (mai mult)
Daca cateaua mea sa imperecheat odata, mai accepta si alti masculi?
Ce Accesorii imi trebuie pentru a face Youtube? Doar accesorii fara camera.Sa fie la Un Preț decent! Dau Funda! Va rog Răspundeți repede!
Buna, cateaua mea are 2 ani si jumatate si nu este castrata si nu am dat- o niciodata la imperecheat. Abia dupa ce termin liceul si o sa ne mutam la casa o sa o dau la imperecheat adica peste 3 ani. ...? (mai mult)
Eu am un bichon maltese in varsta de 2 luni si este mascul. El cand face pipi nu inteleg de ce nu ridică piciorul cum ar trebui. Efectiv se lasa pe picioarele din spate.De ce?
Doresc sa imi spuneti toate detaliile mici/mari despre papagali
Sunt pasionata de carti doar ca nu mai am loc in casa iar la biblioteca nu mai am carti de citi fiindca le- am citit pe toate. Nu am o prietena sa fac schimb de carti. Cum as putea proceda? P.S. Nu imi...? (mai mult)
Cățelușul meu de 3 luni și jumătate a mancat tocană de berbec,iar acum il doare burta si râgâie, ce pot face?
Salut, Am in acvariu un pestisor, de 2 zile cam inactiv. Sta mai mereu pe fundul acvariului in acelasi coltisor. Mananca greu si mi se pare ca si respira greu. Ce e de facut?
Unde este targul de animale in Iasi, si in ce zi?
Am o problema.Am un peruși căruia i s- a rupt o gheară cu totul (nu a sângerat mult, nu e infectat sau ceva) și de 2 săptămâni nu i mai creste alta.La o aripă nu are 4 pene, și nu poate zbura.I...? (mai mult)
Hei am o întrebare:Am doi peruși, unul dintre ei nu are pene la o aripă, adică i au căzut penele de sânge și nu mai poate sa zboare.In cat timp îi vor crește penele înapoi?
Am fost la tara si pisca mea, idk cum o ramas in casa ( 1 saptamana) si tot miorlaie oriunde ar fi, sfaturi? ( a avut putina apa si putina mancare)
Ce fel de corcitura ar semana cu un rottweiler?
ce aparat de fotografiat sa mi iau Nikon d3200 sau Nikon d5100? d3200 are 24 mp iar d5100 are 16
Pisicile au voie sa manance legume? A mea pofteste morcov, castravete, rosie, daca am ceva cu astea in mana, mi se urca in cap. La alte legume nu reactioneaza asa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
nemur88 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!