Vrei s? ?i dezvol?i gndirea critic? ?i abilitatea de a ?ine un discurs argumentat? Oferim o invita?ie la cursul practic de debate pentru adolescen?i.
Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 16 Ianuarie 2025 sunt:
Dupa ce scot cainele afara si isi face nevoile alea mari, trebuie sa curat dupa el sau pot sa le las acolo?
Salut, stie cineva daca in Cehia ai nevoie de autorizatie pentru a folosi un detector de metale si daca e ilegal sa il detii. Mersi
Ajutor... pisicuta mea vomita de doua zile, asta fiind a doua si nu mananca nimic... nu am nici macar un singur medic disponibil in tot orasul, deoarece sunt plecati in vacanta si ca inlocuitori au ...? (mai mult)
Buna TPU de ce oule kinder si-a schimbat aspectul de la oua de ciocolata la ou de plastic cu continutul cu dulce si jucarie
Are cineva idee daca sunt pesti in raul Basculita, jud. Buzau? Multumesc!
Vreau sa imi iau un caine husky siberian in varsta de 2 luni jumate. Ce mancare trebuie sa ii dau pana la o anumita varsta? Stiu ca super premium si premium e cea mai buna mancare, tip boabe, ...? (mai mult)
Ceva site-uri unde pot vedea seriale franceze cu sub în romană? As vrea și psihologia crimei doar ca nu o găsesc cu sub în romană. Mersi.
Ce animale de companie ai?
Eu am un caine bichon maltese in varsta de 2 luni si are primul vaccin facut si joia asta ar trebui să îi fac al doilea vaccin. Mie mi- a zis crescătorul ca pe 16 august trebuie sa ii fac...? (mai mult)
Salut pot întreti un caine ciobănesc german in apartament... Eu o sa mi iau un ciobanesc german si chiar vreau sa stiu daca il pot tine in apartament... Daca e vorba sa l plimb sau alte chestii le fac...? (mai mult)
Ce ati prefera intre 1050ti 4gb sau 1060 3gb? De ce? Intrebare pentru cei ce aleg 1060, de ce? Nu e mai bine sa ai mai multi VRAM? Intreb pentru ca nu prea le am
Am primit un pistol cu silicon steinel gluefix de culoare roșie. 1 pot da jos tuburile dacă îs folosite până pe la jumătatea și să- l pun altă dată 2 ce aș putea pune ca să fac...? (mai mult)
Eu am un bichon maltese in varsta de 2 saptamani si ii tot curg ochii. Si eu ca sa ii șterg odorii ii șterg cu șervețele umede normale dar câteodată il mai ating si in ochi credeti ca ...? (mai mult)
Acum câteva zile am primit un pistol cu silicon și am 2 întrebări 1. Pot scoate tuburile de silicon chiar dacă nu- s terminate. 2 as vrea sa fac o "figurina" gen să pun o figurina...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un aparat de tuns catei de la zowael, a mai folosit cineva, e bun pentru parul bichonului?
Pisica mea a fost călcată de un om ieri. Strivita la propriu. I- a curs sânge pe nas și pe gură și se zbătea parca ar fi avut gâtul rupt. Am crezut ca asta a fost, se zbate puțin și moare, ...? (mai mult)
Aş dori să îmi cumpăr un Begale dar eu stau la bloc şi părinții mei nu sunt de acord să am un cățel aşa că aş vrea să vă întreb cum aş putea să îi conving să pot să țin un câine...? (mai mult)
Salut, vad ca placile video au si ele RAM, vad GTX 1060TI cu 6gb RAM sau VRAM si ma intreb la ce ajuta.
Am o catelusa cane corso de 3 luni si o saptamana, pana acum a mancat doar bobite si as vrea sa ii dau si mancare. Imi poate da cineva un sfat in legatura cu alimentatia? Multumesc!
Este cineva pe aici care detine sarpe/serpi(ca animal de companie)?
Hei. Am descoperit un nou loc in orasul meu. Imi place sa merg acolo, insa exista un caine destul de mare. Am mers de vreo 2 ori si am observat ca era destul de prietenos. Ba chiar m- a lasat sa il mangai....? (mai mult)
Cainele meu oficial a scapat de parvoviroza, doctorul veterinar mi- a recomandat sa ii dau mancare gatita (fiarta) si cand nu am timp bobite de caine. As vrea sa imi spuneti ce mancare as putea sa ii ...? (mai mult)
vreau să-mi cumpăr o pisică, ce rasă să-mi iau?
Salut, am 10 ani și 2 iepuri. Unul dintre ei are bube pe urechi, se mișcă greu și tine ochii mai mereu închiși, voiam sa va întreb ce boala este și dacă va muri.
Are cineva pești de acvariu? Sunt pretențioși, sensibili? Am înțeles că nu trăiesc mult.
Am si eu o micuta problema. As vrea sa imi iau o pisica, nu chiar de o rasa anume dar imi plac cele birmaneze sau oricare pisica ce e mai lenesa. In timpul scolii stau la bloc, iar pe timpul...? (mai mult)
Cati oameni de isprava aveti in cercul de prieteni!?
Un peste betta tinut intr-un bol de 5, 5l are nevoie de incalzitor intern? Cam de cati w?
Exista vreun adapost in Bucuresti care iti permite sa tii un caine ceva timp/pana este adoptat? In alte tari poti. Am mai pus intrebarea asta o data.
Cum pot sa transport un peste betta pe o distanta destul de lunga(cam o o ora si jumatate)? Pot sa.l pun intr-o caserola si sa-i pun o pastila de oxigen?
Doresc sa imi cumpar un papagal.Dar am cateva intrebari: Cat traieste? Cat costa? Ce rasa recomandati? Ce fec de cusca si mancare are nevoie?
Eu am un bichon maltese luat ieri si are varsta de 7 saptamani. Eu il tin pe balcon si i- am pus o păturică si langa păturică niste ziare sa isi faca nevoile. Nu si- a facut toata...? (mai mult)
Ofer funda.Cum stii ca o iepuroaica e in calduri, care sunt semnele si cum poti face un mascul mai agil?
Am o iepuroaica pe care am dat- o la monta de 3 saptamani dar nu se simte nimic in burta si am incercat sa o dau la mascul dar nu accepta in niciun fel. Cu 3 masculi am incercat cand o bag la...? (mai mult)
Exista vreun adapost in Bucuresti la care exista posibilitatea sa tii un caine acasa la tine ceva timp/pana este adoptat? Adica activitatea de fostering.
Buna TPU.Am o catelusa care are in jur de 5- 6 ani care, de fiecare data cand are pui, acestia mor dupa 1- 2 saptamani de cand s- au nascut sau chiar si atunci cand sunt mai mari.Cel mai recent exemplu...? (mai mult)
Eu mi- am scos azi câinele meu pe afara.Are 7 saptamani si are decat primul vaccin facut. Este bichon maltese. Credeti ca ia vreo boala ca l- am scos fără toate vaccinurile. Sa băgat si...? (mai mult)
Cum pot să îmblânzesc un peruș?
Pisica mea a acumulat niste "grasime" ( asa a denumit- o medicul veterinar) in zona abdomenului si arata precum ar avea burta deoarece, asa cum spune medicul, ar fi grasa. Dupa ceva timp, aceasta...? (mai mult)
am, o femela de brac german in varsta de 7- 8 luni, si sare mereu pe mine sa ma violeze ce are? Ce pot ii face? I- a curs si cateva picaturi mici de lapte din tate, va rog ajutati- ma, ofer...? (mai mult)
Eu am un bichon maltese luat ieri si are varsta de 7 saptamani. Eu il tin pe balcon si i- am pus o păturică si langa păturică niste ziare sa isi faca nevoile. Nu si- a facut toata noaptea...? (mai mult)
Ieri mi- am luat un cățel bichon maltese in varsta de 7 saptamani si eu stau la bloc Cum pot sa il fac sa isi faca nevoile intr- un singur loc. El sta pe balcon si efectiv i- am pus ziare...? (mai mult)
am primit ieri o catelusa de o luna si cateva zile. Azi face diaree, vomita, tremura si sta foarte retrasa. O sa moara? Va rog sa imi zice ti daca as putea sa ii fac ceva
Eu ieri mi- am cumpărat un cățel bichon maltese in varsta de 7 saptamani si cand am ajuns acasa l- am spălat cu un șampon de căței. L- am spălat dar samponul nu avea un miros. Si el...? (mai mult)
Ieri mi- am cumpărat un bichon maltese si are varsta de 7 saptamani si are doar 1 vaccin si o deparazitare. Urmează sa- i fac si restul. Credeti ca pana le fac si pe celelalte pot sa iau ...? (mai mult)
Eu am un caine bichon maltese băiat foarte drăguț in varsta de 7 saptamani dar nu stiu ce nume sa ii pun. Ar merge numele Ozzy? Dacă nu dati- mi si voi idei de nume drăguțe si...? (mai mult)
Îmi puteți spune câteva hobby-uri?
Eu astăzi mi- am luat un bichon maltese in varsta de 7 saptamani si eu acasa mai am si un hamster pitic si i l- am arătat cainelui si câinele l- a lins pe hamster. Câinele are doar un vaccin. ...? (mai mult)
Puteți sa îmi lăsați și mie o lista cu scheme pe trotineta? Dar nu schemele Bunny-Hop 180 Bar-Spin și Tail-Whip. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
nemur88 întreabă:
AvaaAngie223498 întreabă:
QQelias întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a